Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
mada23 spune:
LA MULTI ANI MAMICI DRAGI, SA FITI IUBITE SI SANATOASE, SA VA CRESTETI PUII CU MULTA DRAGOSTE CUM NUMAI O MAMI STIE SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !
Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
roxx26 spune:
MAMUTZ Super...
Iar m-am smiorcait...oare asa o sa o tin toata ziua?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
florintunde spune:
in tot raul exista si un pic de bine..am mai slabit zilele astea..si cum beau muuulta apa..mi-a disparut celulita frrateee!!!!!
Monika;si scroafa asta mica e hapsana rau..de aia se ineaca la san..si urla ca disperata..da din maini, din picioare cand papa..nasuc infundat..cum sa nu te-nneci
Primit si noi buchet de trandafiri rosii..superbi..la ora 8 dimineata...tati pleaca la Ploiesti..asa ca adio 8 martie..adio cina romantica
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
mica_daria spune:
buna dimineata dragi mamici!!!
LA MULTI ANI MAMICI DRAGI
lA MULTE LUNITE EVA MARIA
Va doresc o zi deosebit de placuta, mamici dragi, si macar azi sa uitati de necazuri, griji si suparari si sa zambiti, este ziua voastra si astazi sunteti speciale.
Lorich spune:
Eu ma sarbatoresc, vine o prietena la mine, adormim copiii, comandam papa bun si vorbiiiiiim!!! E ziua noastra, nu astept eu sa vina tati sa-mi recunoasca asta (desi a spalat dimi toate vasele si mi-a adus cafeluta la pat)
La multe lunite Eva Maria si Alexia Ioana!!!
roxx ai voie sa te smiorcaiesti cat vrei azi!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
vasilasanita spune:
Nu a mai intrat Andri??
PLansetele isterice cu opritul respiratiei se cheama spasmul hohotului de plans, mi a facut si mie de 2 ori, de obicei apare mai incolo, nu stiu de ce s a intamplat asa devreme.
De inecat se ineaca si la mine cand mananca repede si probabil ii vine si prea mult. La inceput ma speriam tare acu m am obisnuit. Il ridic si l tin ridicat il bat si pe spate daca nu si revine. La inceput il loveam mai tare de frica, nici nu realizam ca il loveam tare.
mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
Shines spune:
Tunde..Monik , multumim, va pup
Roxx..lasa mama bocitu este o zi frumoasa,speciala
Lori..frumos ce faci tu azi, bravo eu nu am cu cine ca n-am prietene pe aci..dar stau cu voi la barfa
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
florintunde spune:
deja avem program de 3 ore de frichineala ,seara...nici sa ma pis nu potnu in brate,nu la tzatza..nu stie nici ea ce vrea..
O faza de aseara..
ma pregatesc pt baitza la bebe..dezbracata pe masa de infasat..
Il chem pe tati sa vina sa stea cu ea 3 min ca fac p mine..
Sa-mi faca ei surpriza..aud ca urla fata ca din gura de sarpe..fug sa vad ce-i baiul
frate!-au bagat-o in apa cu pampers cu tot
..scutecul bineinteles s-a facut de 5 kile..baut juma de apa din vanitzanormal ca urla saraca..
deci am si ajutor..nu ma plang
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
mada23 spune:
Eva Maria
Alexia Ioana la multe lunite cu sanatate
Tunde ... simpatici rau baietii tai
Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota