Pufi 2010 (232) - LMA Mara! LMA mame de pufi!
Raspunsuri - Pagina 9
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG ruxita succes cu intzarcarea ! happyella sorina ptr ca rezisti Dragos are al 7-lea dinte si al 8lea e pe drum, si mi-am dat seama ca sunt o fericita, nici nu stiu cand ii ies dintii coplului,ma uit de curiozitate in gura lui si il tot urmaresc in rest nici nu maraie, nici nu-i agitat, nici macar nu baleste, nik va ziceam ca am fost ieri 10 persoane, ii stie pe fiecare in parte si cand il intreb arata cu degetul, nu ii incurca si mai nou il intreb unde e Dragos si arata cu degetul inspre pieptul lui dar mai nimereste si nasul cateodata am simtit nevoia sa ma laud desi nu am nici un merit mami de shugubetz Dragos Andrei |
Bravo, Dragos!
miremia spune:
Nimeni cu chef de vorba?
Eu credeam ca terminam capitolul asta pana la mutare, sa nu-l lasam neterminat.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
nu, n-avem... dar poate vine?
am un cui pe promotie de azi dimineata... colajul 2 e mai reusit, mai putini capatzanosi, toti aliniati frumos...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alicredo spune:
citat din mesajul lui Ruxita nu, n-avem... dar poate vine? am un cui pe promotie de azi dimineata... colajul 2 e mai reusit, mai putini capatzanosi, toti aliniati frumos... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
in prima oricum e un puf de 2 ori...si vad ca nimeni nu a zis nimic...ca sa nu-mi atraga atentia,ca sa nu ma supere sau chiar nu ati observat? nu a fost nimic intentionat...dar la orele tarzii la care l-am facut, nici nu ma mir ca a iesit cu unul in plus
multumesc miremia de help ptr poze!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
Rebiana27 spune:
Fete dragi, multumim frumos pentru urari! Vazand ca Mara a avut parte de urare inca din titlul capitolului m-a facut sa ma simt mandra si implinita. Multumesc ca nu ne uitati chiar daca eu scriu rar.
R, mamica lui L si a M
alicredo spune:
am fost azi la vaccin...suntem ok momentan...sper sa nici nu avem probleme.cica cu putza sa-l las asa ca e ok.eu stiu ce sa zic? ca ei oricum nu-si prea dau interesul ca nu mi-au zis nici la nastere, nici la clinica, nici acum la med de fam.stiam de la voi si de la prieteni la ce probleme am putea ajunge.
cu tusea de 3 saptamani...adica de 3 zile nimic....azi-dimineata doar o data...cica sa nu-mi fac griji...ca s-ar putea sa fie alergi(de unde Doamne?) daca dorme bine noaptea mananca si nu are febra atunci e ok.l-a ascultat...asistenta a auzit ceva la spate,el nu. e si mos pe deasupra.
vreau inaopi sistemul medical de kk din ro!
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
citat din mesajul lui Rebiana27 Fete dragi, multumim frumos pentru urari! Vazand ca Mara a avut parte de urare inca din titlul capitolului m-a facut sa ma simt mandra si implinita. Multumesc ca nu ne uitati chiar daca eu scriu rar. R, mamica lui L si a M I can't fake with dignity so i'll not try!! |
sa ne traiti 1000 de ani! poze ptr colaj ati pus?
te iubim puiule....!!!
livia1980 spune:
Buna seara
Eu ma simt ca naiba...ma doare capul de imi vine sa imi dau cu un topor in el.
Alexandru ieri a cazut in fata lui tat'su si si-a spart putin buza.Mi s-a facut rau cand l-am vazut cu gura plina de sange.Dar i-a trecut repede!Dar l-am facut cu ou si cu otet pe tat'su ca nu a fost atent...desi la drept vorbind nu prea avea ce face.Dar a trebuit sa-mi vars nervii pe cineva
Maine e 8 MARTIE..deci sarbatorimVa urez sa aveti o zi frumoasa, vesela si cu multe flori!
Ma retrag acum....ca daca dorm poate imi trece "bostanul"
alicredo spune:
citat din mesajul lui miremia Nimeni cu chef de vorba? Eu credeam ca terminam capitolul asta pana la mutare, sa nu-l lasam neterminat. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
pai eu sunt pe aici
te iubim puiule....!!!