Pufi 2010 (232) - LMA Mara! LMA mame de pufi!
Raspunsuri - Pagina 8
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Alicredo....super promotia 2010-2011!! Happyella..wb! BF...mare gospodar ai tu acolo! harnicutzul! de info despre sigilarea maselelor. ZymaFluor i-am dat si eu Dianei, a la long...s-a vazut, nu a avut never o carie. Lali..horror prin ce ati trecut! Esti o super-mamica... Musai sa caut in urma schema facuta de Lillo, despre febra, ca eu sunt varza la cap asta, plus ca sper sa nu ma pierd, in atare situatie...sa uit ce e scris si unde e scris. Tomaca...felicitari, sa stapaniti sanatosi noul coltz! Bubu...superbe piesele... Mire.. pentru gandul bun...Imi revin, ca-s piatra tare. Din pacate, nu am iesit fara ea, pana acum, ca nu se incumeta nimeni sa stea cu ea acasa, fara mine...iar cu ea...doar de doua ori, in w-e asta, de asta-toamna, in afara de vizitele obligatorii la doc.de fam.Asta e. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
ete ca am salvat io..ca eram stransa cu usa...
""Pai in primul rand sa nu intri in panica.
Noi procedam asa: la temp pana in 37.8 nu facem absolut nimic. La temp intre 37.9 -38.4 las copilul mai dezbracat, scad temp in camera pana la maxim 22 de grade, ii dau multe lichide si il urmaresc cu atentie(eu ii pup pe frunte la 5 min sa vad daca apare vreo schimbare).
Daca are temp peste 38.5 aplicam regula de mai sus + un antitermic (nurofen sau paracetamol).
Daca nu scade sau creste pana la 39-39.5 adaugam sosete cu otet, compresa pe frunte. La peste 39.5 facem impachetari, bai caldute si la 39.8 punem 1/2 dintr-un supozitor de novocalmin, daca nu scade in 20 de min sau ajunge la 40+ pun si cealalta jumatate.
Oricum cel mai bine ar fi sa intrebi medicul vostru.
""
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui decenuela ete ca am salvat io..ca eram stransa cu usa... ""Pai in primul rand sa nu intri in panica. Noi procedam asa: la temp pana in 37.8 nu facem absolut nimic. La temp intre 37.9 -38.4 las copilul mai dezbracat, scad temp in camera pana la maxim 22 de grade, ii dau multe lichide si il urmaresc cu atentie(eu ii pup pe frunte la 5 min sa vad daca apare vreo schimbare). Daca are temp peste 38.5 aplicam regula de mai sus + un antitermic (nurofen sau paracetamol). Daca nu scade sau creste pana la 39-39.5 adaugam sosete cu otet, compresa pe frunte. La peste 39.5 facem impachetari, bai caldute si la 39.8 punem 1/2 dintr-un supozitor de novocalmin, daca nu scade in 20 de min sau ajunge la 40+ pun si cealalta jumatate. Oricum cel mai bine ar fi sa intrebi medicul vostru. "" |
Saru-manaaaa...m-ai salvat!
Nu se intrevede nimic, dar...e bine sa fie...il bag direct pe desktop, ca si fisier!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
simplicity spune:
La multi anisori cavaler Darius!
La multi anisori Mara !
Va doresc tot binele din lume
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"War is like love it always finds a way."
simplicity spune:
Alicredo
Foarte frumos ai facut fotografia cu bebeii
Ruxita Bafta cu intarcarea
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
Ruxita am vrut sa iti spun ca din cate am citit despre intarcare(opinii ale altor mamici) totul se rezuma la momentul potrivit,moment potrivit pt copil nu pt noi..... ;din mai multe povestioare am dedus ca ne va arata copilul cand e pregatit,ca intarcarea trebuie sa fie o chestie acceptata de amandoi si nu impusa(asa cum si mamicile noastre scumpe au spus ),daca noi insistam cu ceva ce ei nu doresc mai mult ajungem la fustrare,stres...asta nu inseamna ca lasam dupa ei ani,noi trebuie sa le oferim alternative la lm,san ca ei sa stie ca exista si altceva,in general copii renunta la san pana la varsta de 2 ani;
totul e o cooperare mama-copil....
Cam asta am inteles eu,vad ca si eu sunt schimbatoare(cred ca in functie de cum si cat "dorm")-dar ce am citit zilele astea pe forumuri m-a ajutat sa inteleg inca o data ca Ariana ma va ghida asa cum a facut-o de cand era mica pitica
Motto-ul de azi:
blue_flower spune:
Si avand in vedere ca e ora 5, eu plec acasa.
La puiul meu.
O seara frumoasa va doresc.
Nu imi vine sa cred ca e inca lumina cand plec acasa.
dandanaG spune:
ruxita succes cu intzarcarea !
happyella
sorina ptr ca rezisti
Dragos are al 7-lea dinte si al 8lea e pe drum, si mi-am dat seama ca sunt o fericita, nici nu stiu cand ii ies dintii coplului,ma uit de curiozitate in gura lui si il tot urmaresc in rest nici nu maraie, nici nu-i agitat, nici macar nu baleste, nik
va ziceam ca am fost ieri 10 persoane, ii stie pe fiecare in parte si cand il intreb arata cu degetul, nu ii incurca si mai nou il intreb unde e Dragos si arata cu degetul inspre pieptul lui dar mai nimereste si nasul cateodata
am simtit nevoia sa ma laud desi nu am nici un merit
Dragos Andrei
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui dandanaG Dragos are al 7-lea dinte si al 8lea e pe drum, si mi-am dat seama ca sunt o fericita, nici nu stiu cand ii ies dintii coplului,ma uit de curiozitate in gura lui si il tot urmaresc in rest nici nu maraie, nici nu-i agitat, nici macar nu baleste, nik va ziceam ca am fost ieri 10 persoane, ii stie pe fiecare in parte si cand il intreb arata cu degetul, nu ii incurca si mai nou il intreb unde e Dragos si arata cu degetul inspre pieptul lui dar mai nimereste si nasul cateodata am simtit nevoia sa ma laud desi nu am nici un merit mami de shugubetz Dragos Andrei |
Sa te lauzi, mami, ca ai cu ce!
Auzi, sa-i iasa dintzii baiatului, si el sa nu zica nimic! E un viteaz si jumatate!...si mai stie sa si arate o gramada de lume, inclusiv pe el! Baiat mare si destept ai, mami!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
haircut spune:
Simply, frumoase cuvinte
Alicredo, foarte simpatica promotia noastra, multumim
Ruxita, succes cu intarcarea
Ratusca, ce mai faceti? Ne e dor tare de voi. Pupam dintosul mic
Ruxita spune:
citat din mesajul lui simplicity Ruxita am vrut sa iti spun ca din cate am citit despre intarcare(opinii ale altor mamici) totul se rezuma la momentul potrivit,moment potrivit pt copil nu pt noi..... ;din mai multe povestioare am dedus ca ne va arata copilul cand e pregatit,ca intarcarea trebuie sa fie o chestie acceptata de amandoi si nu impusa(asa cum si mamicile noastre scumpe au spus ),daca noi insistam cu ceva ce ei nu doresc mai mult ajungem la fustrare,stres...asta nu inseamna ca lasam dupa ei ani,noi trebuie sa le oferim alternative la lm,san ca ei sa stie ca exista si altceva,in general copii renunta la san pana la varsta de 2 ani; totul e o cooperare mama-copil.... Cam asta am inteles eu,vad ca si eu sunt schimbatoare(cred ca in functie de cum si cat "dorm")-dar ce am citit zilele astea pe forumuri m-a ajutat sa inteleg inca o data ca Ariana ma va ghida asa cum a facut-o de cand era mica pitica Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "War is like love it always finds a way." |
da, si eu mi-as fi dorit exact asta, momentrul potrivit pentru el, sa nu fie un stres pentru niciunul dintre noi. Mai stau nitel in expectativa.
Azi m-am inteles cu fiu-meu asa:
i-am pus o farfurie de legume cu carne (pasate) si alaturi o ceasca de iaurt. I-am dat din fiecare. Si la un moment dat a inceput sa-mi returneze in farfurie linguritele cu piure de legume si sa-mi directioneze lingurita spre cana de iaurt.
Ne manipuleaza ca pe niste marionete...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)