Pufi 2010 (232) - LMA Mara! LMA mame de pufi!
Raspunsuri - Pagina 7
happyella spune:
La multi ani, Darius!
La multi ani, Mara!
Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aduceti multe bucurii parintilor!
Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
stiu dar nu ma pot hotari la cea de un an ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
Am inteles.:D
Happyella wb! Cum esti?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
eu m-am DECIS sa-l intarc! inca nu stiu cum dar trebuie s-o fac repede... starile de anxietate s-au acutizat in ultimul hal ca nu mai pot dormi (azi noapte am dormit o ora), tensiune fluctuanta (16 cu 10) puls marit (130), ce pisici sa beau-iau?... ma gandesc sa iau passiflora, dar e contraindicata in alaptare, desi medicii o recomanda! si-mi va fi foarte greu pentru ca emotional nu sunt pregatita sa-l intarc! Ma zbat ca pestele pe uscat si n-am o solutie ok... stiu ca voi care ati facut-o ati facut-o sau natural si fara regrete sau ca n-ati mai avut lapte... Multa bafta mie!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
happyella spune:
mire ... despre cum ma simt nu stiu ce sa zic... incerc sa ma consolez cu ideea ca asa e viata ... te nasti, petreci o perioada mai scurta sau mai lunga cu bucurii si necazuri si apoi dispari... ramane doar amintirea .... inca am momente cand simt un gol imens in suflet cand ma gandesc ca nu a avut timp sa se bucure de A , iar copilul meu isi va cunoaste bunicul doar din ce ii vom povesti noi
sorina_bz spune:
Alicredo....super promotia 2010-2011!!
Happyella..wb!
BF...mare gospodar ai tu acolo! harnicutzul! de info despre sigilarea maselelor. ZymaFluor i-am dat si eu Dianei, a la long...s-a vazut, nu a avut never o carie.
Lali..horror prin ce ati trecut! Esti o super-mamica... Musai sa caut in urma schema facuta de Lillo, despre febra, ca eu sunt varza la cap asta, plus ca sper sa nu ma pierd, in atare situatie...sa uit ce e scris si unde e scris.
Tomaca...felicitari, sa stapaniti sanatosi noul coltz!
Bubu...superbe piesele...
Mire.. pentru gandul bun...Imi revin, ca-s piatra tare. Din pacate, nu am iesit fara ea, pana acum, ca nu se incumeta nimeni sa stea cu ea acasa, fara mine...iar cu ea...doar de doua ori, in w-e asta, de asta-toamna, in afara de vizitele obligatorii la doc.de fam.Asta e.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz [Mire.. pentru gandul bun...Imi revin, ca-s piatra tare. Din pacate, nu am iesit fara ea, pana acum, ca nu se incumeta nimeni sa stea cu ea acasa, fara mine...iar cu ea...doar de doua ori, in w-e asta, de asta-toamna, in afara de vizitele obligatorii la doc.de fam.Asta e. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Stai sa inteleg bine: nu ai plecat de acasa singura fara fetita? De ce? Cum adica nu se incumeta nimeni? Dar ce, e chiar asa de dificil sa ai grija de un copil cateva ore? GOOOOOD! Pai nu o iei razna?
Nu se poate sa nu existe rude/vecini/prieteni oricine are sau nu are copiii care sa aiba grija de ea cateva ore pe saptamana!!
Mai gandeste-te si la tine, mami.....
Eu ma revolt de obicei la chestiile astea....adica suntem bune la mancare, spalat, curat, ingrijit copii...si cand vine vorba de plecat de acasa singure...nu mai e loc? Ma revolta situatia altor femei, ca la mine nu e asa.
Of.
Adu-l la mine, stau eu acasa o zi si du-te de te plimba cat vrei tu....
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui blue_flower Stai sa inteleg bine: nu ai plecat de acasa singura fara fetita? De ce? Cum adica nu se incumeta nimeni? Dar ce, e chiar asa de dificil sa ai grija de un copil cateva ore? GOOOOOD! Pai nu o iei razna? Nu se poate sa nu existe rude/vecini/prieteni oricine are sau nu are copiii care sa aiba grija de ea cateva ore pe saptamana!! Mai gandeste-te si la tine, mami..... Eu ma revolt de obicei la chestiile astea....adica suntem bune la mancare, spalat, curat, ingrijit copii...si cand vine vorba de plecat de acasa singure...nu mai e loc? Ma revolta situatia altor femei, ca la mine nu e asa. Of. Adu-l la mine, stau eu acasa o zi si du-te de te plimba cat vrei tu.... |
...
Dap, nici cu ea, nici fara ea. Asta e...nu se baga nimeni...tanara e .."sauvage" rau de tot....o bunica lucreaza, alta e "slaba de inger", sa zicem asa...daca nu se poate..nu se poate.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
... Dap, nici cu ea, nici fara ea. Asta e...nu se baga nimeni...tanara e .."sauvage" rau de tot....o bunica lucreaza, alta e "slaba de inger", sa zicem asa...daca nu se poate..nu se poate. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Dar cu ea de ce nu plecati? In uichend, toti 4. La ....ma rog, e frig afara....la mall pt moment, la plimbat prin parc ca tot a fost soare nitel....la cumparaturi de apa si pampersi si mancare.....
cine face cumparaturile?
io sunt si mai sauvage....ma razvratesc imediat si incerc sa gasesc solutii la mai toate problemele....ale mele sau nu!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui blue_flower Dar cu ea de ce nu plecati? In uichend, toti 4. La ....ma rog, e frig afara....la mall pt moment, la plimbat prin parc ca tot a fost soare nitel....la cumparaturi de apa si pampersi si mancare..... cine face cumparaturile? io sunt si mai sauvage....ma razvratesc imediat si incerc sa gasesc solutii la mai toate problemele....ale mele sau nu! |
E mult si greu de pove...nu vreau sa ma plang..asta e..urla...n-a stat afara niciodata, fara sa urle...am mai scos-o, n-am mai scos-o...Cum am putut.
W-e asta am incercat la mall, n-a mai urlat, dar a stat numai la mine in brate, are 10 kg, si eu 2 buc. hernii ombilicale operate, plasa abdominala...
Cumparaturile....eu-lista; tati de iris cumpara.
...gestionez cum pot situatia...mai pic in butoi, mai ies...no prob. Saru-mana pentru grija.
E prea frumos momentul pe forum, ca sa-l stric eu, cu tampenii.
haircut spune:
citat din mesajul lui lorex LA MULTI ANI, MARA LA MULTI ANI, DARIUS _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
LMA si de la noi, pufi dragi! Sa cresteti mari si sanatosi!