Pufi 2010 (232) - LMA Mara! LMA mame de pufi!
Raspunsuri - Pagina 6
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Prezent Alicredo, felicitari pentru revenirea in fortza! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
mersi mersi...pai se apropie ziua mea si macar anu asta sa fiu si eu prezenta glumesc...dar imi place sa apar in punctele cheie cand se raresc discutiile pe forum/certuri/divergente/conflicte...
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
cand e vorba de mancare plescaie din buze... in sensul ca ii este foame si sa-i dau! dar ma intriga altceva... ii cer cutia, nu-mi da cutia, ci imi ia mana mea, mi-o pune pe cutie, in sensul ca sa mi-o iau singura. Il intreb unde e ursuletul (in carte), nu-mi arata ursuletul ci imi ia degetul si indica cu degetul meu ursuletul, de ce nu-si foloseste propriul degetel? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
poate pt ca el asa a vazut ca tu ii arat cu degetul tau...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Sa zic si eu 2 vorbe pana nu trece ziua.
LMA mami de MP si LMA bebe de prietena de MP!
Alicredo au iesit superb pozele de grup. Felicitari!
Sorina imi pare rau de starea naspa, nu poti sa iesi si tu la o cafea, o manichiura, o plimbare prin mall/oras ceva? Ma gandesc ca nu moare nimeni daca sta cu Iris o ora, doua.
Simply cred ca nu ti-am multumit pt raspunsul de ieri. Vad ca Mara s-a acomodat cu incaltarile, sper sa se acomodeze si cu cele pt afara (abia astept sa ne plimbam de manuta prin parc ).
Ruxita verisorul nostru care este cu 3 spatamani mai mare are capul muuult mai mare decat Mara, doar ca si el este mult mai mare, are vreo 13 kg. Din cate stiu si Kay este mai urias asa ca nu te mai lega de capul copilului.
Lali eu numai gandindu-ma la situatia prin care ati trecut m-am pierdut cu firea. Are David o mama de nota 10!
Tomaca sa stapaniti sanatosi noul colt!
BF multumim de info despre sigilarea dintilor.
Ratusca wb!
Ale1212xa iar zapada??
Cand am vazut azi soarele si asfaltul uscat am crezut ca a venit primavara, din pacate bate un vant de te ia pe sus. Mai asteptam.....
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alicredo spune:
citat din mesajul lui Ruxita foarte frumoasa promotia 2010-2011! bravo alicredo de idee, e super! doar ca m-am intrebat de ce copilul meu are un cap atat de mare, pe langa alti copii, probabil tine de rezolutie poza, incadrare in poza, prim-plan/plan secund... si de aici dimensiuni diferite de capuri... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
mii de scuze! dar ai dreptate...nu tine atat de mult de rezolutie ...cat tine de cum e facuta poza prim plan...sorry ptr asta.nu am vrut sa fac nici o discriminare,am vrut ca toti pufii sa iasa bine... am avut 46 de pufi de facut...luat poza, taiat, mutat, marit /micsorat,nu am facut nimic intentionat,pozitie,marime,etc .. ptr mine toti sunt la fel
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
micki_mica spune:
La multi ani, Darius!
La multi ani, Mara!
Sa cresteti voinici si curajosi, norocosi si sanatosi!
Mami a lui Cristi
Floare albastra cu perluta roz
Botosei marturii si pt fetite si pt baietei
nebunii crosetate sau din margelute
miremia spune:
Am vazut pozitele cu Dragoseii tare dragalasi sunt.
Ale1212xa mai trebuie sa pui o poza in albumul pt colaj, ai pus-o doar pe cea cu Dragos mic.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
dandanaG spune:
eu am citit pe fuga
pufii bolnaviori , sa va faceti bine repede!
nu imivine sa cred ca maine ne mutam ce repede trece timpul!
noi ieri am fost la mama in avans de 8 martie; adica 4 fete, 4 gineri si un nepot
e f frumos cand ne inghesuim toti in ap mamei micut
2 dintre suroriau facut un tort suuper , a fost
pun si poze
Dragos Andrei
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui miremia Am vazut pozitele cu Dragoseii tare dragalasi sunt. Ale1212xa mai trebuie sa pui o poza in albumul pt colaj, ai pus-o doar pe cea cu Dragos mic. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
stiu dar nu ma pot hotari la cea de un an
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
happyella spune:
am ajuns si eu aseara acasa, din cate vad la tanc ... v-am prins pe ultima suta inainte de mutare si cel mai important sa pun si poze pentru colaj... alicredo .... poza cu toti pufii e bestiala
am citit doar cap asta si jumatate din cel trecut... mai am doar 3 sapt de forumeala de recuperat... poate la pensie
Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa
decenuela spune:
alicredo.... pt rabdare si munca...super idea cu promotia....sunt sigura ca rez final va fi
lali..horror....nu pot sa cred..oricum felicitari pt taria cu care tratezi orice situatie..multa putere, mami...ial lui david muuuulta sanatate si cat mai putine spre deloc....zile din astea...
bubu ms de info despre dinti...chiar e bine de stiut..
felicitari BF..pt harnicutzul casei...ehe in 2-3 ani..o sa fii cocoana in toata regula cu asa barbati la casa omului...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...