Pufi 2010 (232) - LMA Mara! LMA mame de pufi!
Raspunsuri - Pagina 10
nyny spune:
Buna seara si de la noi
Azi am lipsit total si n-am apucat sa citesc nimic din cap asta. Toata ziua am avut o durere urata de cap.
Am fost la Buc ... facut control ginecologic, shoppig, luat tortul si cadoul pentru Mara, o trotineta. Doamne ce incantata a fost ... a luat trotineta si la baie dupa ea. Daca e frumos afara maine dupa ce o iau de la gradinitza poate dau o tura de parc cu ea.
Abia asteptam sa ajung acasa. Acum mi-a trecut durerea de cap. Ma duc sa fac un dus ...
poate reusesc sa citesc si eu ceva din urma si mai intru
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui livia1980 Buna seara Eu ma simt ca naiba...ma doare capul de imi vine sa imi dau cu un topor in el. Alexandru ieri a cazut in fata lui tat'su si si-a spart putin buza.Mi s-a facut rau cand l-am vazut cu gura plina de sange.Dar i-a trecut repede!Dar l-am facut cu ou si cu otet pe tat'su ca nu a fost atent...desi la drept vorbind nu prea avea ce face.Dar a trebuit sa-mi vars nervii pe cineva Maine e 8 MARTIE..deci sarbatorimVa urez sa aveti o zi frumoasa, vesela si cu multe flori! Ma retrag acum....ca daca dorm poate imi trece "bostanul" mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
imi pare rau sa aud de buza sparta sa treaca rpd.odihna placuta sa ai
al meu s-a jucat cu david...si il ridica in sus...si ca tembelul nu s-a uitat unde il ridica si yupiii..... il da cu capul de tocul de la usa normal ca l-am facut si eu cu ou si cu otet
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
nyny spune:
LA MULTI ANI DARIUS !!!
LA MULTI ANI MARA !!!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei
lorex spune:
citat din mesajul lui miremia Nimeni cu chef de vorba? Eu credeam ca terminam capitolul asta pana la mutare, sa nu-l lasam neterminat. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
eu n-am chef de vorba da' stau pe langa voi...asa antipatica cim sunt...nu plec
lorex spune:
aa..mi-am amintit...ca vb nyny de cadoul ei - trotineta! (s-o stapaneasca sanatoasa)...noi i-am luat bobitzei cadou de ziua ei o casuta de plastic...oare v-am mai spus?
..sper ca nu..
s-a jucat mult la petrecerea de ziua ei, in casutza aia de acolo, asa ca am cautat pe net si am gasit la dedeman...3 mil jum...maaare....vai ce incantata a fost...chiuia de bucurie...nu puteam s-o scot de-acolo..
am montat-o la socri la casa, ofc, ca in apartam la noi nu incapea...adica ba da, dar ocupa jum de sufragerie
MP, ce face Alexander?
Alexutza, ati aj cu bine?
miremia spune:
Lorex anti...cum? De unde ti-a venit ideea?
Anul trecut tu ne-ai mutat, asa-i?
Livia imi pare rau de incidentul cu buzita.
Alicredo eu observasem dar Alexander este ata de scump iar tu ai muncit atata, incat mi-a fost sa zic ceva.
Desi Mara s-a culcat devreme (pe la 10) s-a foit si s-a trezit atat de des incat abia acum am reusit sa pun toate lucrurile la loc. Maine este o zi speciala...abia astept.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Nyny sa stapaneasca Marutza sanatoasa trotineta!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
gmilady spune:
La multi ani, Darius! Fericire si noroc!
La multi ani, Mara! O viata frumoasa si plina de bucurii!
Alicredo, prezent... cum pot si eu, o data pe saptamana la mine inseamna prezent Esti tare draguta, multe pentru toata implicarea si efortul pentru realizarea colajului, la fel si celorlalte mamici care ajuta, se contureaza ceva tare frumos Am pus si eu niste poze
Al3csa, nu e Yannis ultimul, cred ca o sa fim in acelasi val de mergaciosi, si Bebix e abia acum la faza mers (clatinat) de o manuta
Miremia, noi aveam numai pantofiori usori cu talpa flexibila pana l-a observat dr. ca nu calca bine cu un picior (il ducea prea in exterior, parca tarat) si ni s-a spus obligatoriu incaltaminte rigida. I-am luat chiar de la Ortopedica si par buni, calca mult mai bine si, desi se enerveaza la incaltat, ii place apoi sa bocane cu ei, in plus nu-i poate scoate singur, ca leg sireturile bine. Dar daca nu aveam alte recomandari, aia flexibili era ideali chiar inainte de a merge ca lumea... deci doar sa o urmaresti sa calce corect.
Alexutzzza, vreme si voie buna in Grecia
gmilady spune:
citat din mesajul lui lorex http://www.bzi.ro/super-compilatie-amuzanta-video-210869 _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
genial
Sa stapaneasca Bobitza sanatoasa "prima casa"
gmilady spune:
citat din mesajul lui dandanaG ruxita succes cu intzarcarea ! happyella sorina ptr ca rezisti Dragos are al 7-lea dinte si al 8lea e pe drum, si mi-am dat seama ca sunt o fericita, nici nu stiu cand ii ies dintii coplului,ma uit de curiozitate in gura lui si il tot urmaresc in rest nici nu maraie, nici nu-i agitat, nici macar nu baleste, nik va ziceam ca am fost ieri 10 persoane, ii stie pe fiecare in parte si cand il intreb arata cu degetul, nu ii incurca si mai nou il intreb unde e Dragos si arata cu degetul inspre pieptul lui dar mai nimereste si nasul cateodata am simtit nevoia sa ma laud desi nu am nici un merit mami de shugubetz Dragos Andrei |
Wow, ce baietel destept
Felicitari pentru dintisorii iesiti fara probleme, s-o tina tot asa