Pufi 2010 (232) - LMA Mara! LMA mame de pufi!
Raspunsuri - Pagina 5
ana_g spune:
oo, ce promotie avem!!! sa ne traiasca...dar asa, ca idee, colajul ala in care par desenati, mai bine nu, mi se pare un pic....horror, nu stiu de ce....ei, parere strict personala, cum vreti...
LA MULTI ANI, DARIUS!!! SA O BUCURI MEREU PE MAMI SI SA CRESTI VOINIC SI SANATOS!!!
LA MULTI ANI, MARA! FRUMOASA SI SANATOASA SA FII!
ruxi, si eu am uneori impresia ca ma inteleg cu el, cand trebuie sa manance zice papa in deplina cunostinta de cauza. da, ar fi bine sa stie ca aia e mancare, nu papa, dar pana una alta ma multumesc cu papa.
BF, alt gospodar de seama ai si tu, ca buturelu. pai ferice de sotiile lor! al meu da tot pe jos si se uita cum proasta de ma'sa le tot ridica, si i-am explicat ca nu o sa aiba toata viata o fraiera sa stranga dupa el. cred ca noi ca mame avem un rol f important in crearea unui viitor barbat responsabil, care sa se poata descurca fara o femeie in ceea ce priveste rezerva de sosete curate&stuff.
maine ne mutam? imi amintesc ce soc am avut anu trecut cand nu va mai gaseam la odisee, eu eram rara avis, nu stiam de mutare.....trecu anu.................................asa o sa treaca toti probabil......
_
mama lui Stefan, pui scump
ana_g spune:
lali, o sa treaca si perioada asta, noi sa avem putere si ei mititeii sa nu sufere prea mult. eu (inca) nu m-am confruntat cu asa o febra, sper sa pot reactiona cum trebuie cand va fi cazu. ar trebui sa am undeva scris, la indemana....
_
mama lui Stefan, pui scump
alicredo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Alicredo, MP...si iris are "nuki"(suzeta), iar in lipsa ei...cat de multe degete si cat mai pe gat, sau orice jucarie, hartie, scutec, carte...tot-tot se gusta, suge, roade... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
da mai fetelor....dar al meu suge cand ii somn...adica vine ...intinde maine ca vrea in brate, se cuibareste, si isi baga degetul si il mai vad si noaptea cu el in gura
tre sa studiez intens problema
ms de rapunsuri
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arwen92 fetele,eu numai diseara pot pune poza ptr colajtermin munca si ajung acasa.aici nu am poza ,iar ieri am facut poza lui darius ptr colaj 1anisor.este tarziu? arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochiii de migdale coapte Daca plangi pt ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele!-Rabindranat Tagore |
nu e tarziu, linistita.
te iubim puiule....!!!
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ana_g oo, ce promotie avem!!! sa ne traiasca...dar asa, ca idee, colajul ala in care par desenati, mai bine nu, mi se pare un pic....horror, nu stiu de ce....ei, parere strict personala, cum vreti... LA MULTI ANI, DARIUS!!! SA O BUCURI MEREU PE MAMI SI SA CRESTI VOINIC SI SANATOS!!! LA MULTI ANI, MARA! FRUMOASA SI SANATOASA SA FII! ruxi, si eu am uneori impresia ca ma inteleg cu el, cand trebuie sa manance zice papa in deplina cunostinta de cauza. da, ar fi bine sa stie ca aia e mancare, nu papa, dar pana una alta ma multumesc cu papa. BF, alt gospodar de seama ai si tu, ca buturelu. pai ferice de sotiile lor! al meu da tot pe jos si se uita cum proasta de ma'sa le tot ridica, si i-am explicat ca nu o sa aiba toata viata o fraiera sa stranga dupa el. cred ca noi ca mame avem un rol f important in crearea unui viitor barbat responsabil, care sa se poata descurca fara o femeie in ceea ce priveste rezerva de sosete curate&stuff. maine ne mutam? imi amintesc ce soc am avut anu trecut cand nu va mai gaseam la odisee, eu eram rara avis, nu stiam de mutare.....trecu anu.................................asa o sa treaca toti probabil...... _ mama lui Stefan, pui scump |
cand e vorba de mancare plescaie din buze... in sensul ca ii este foame si sa-i dau!
dar ma intriga altceva... ii cer cutia, nu-mi da cutia, ci imi ia mana mea, mi-o pune pe cutie, in sensul ca sa mi-o iau singura. Il intreb unde e ursuletul (in carte), nu-mi arata ursuletul ci imi ia degetul si indica cu degetul meu ursuletul, de ce nu-si foloseste propriul degetel?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alicredo spune:
bubu_bu superbe piesele...le-am dat eu jos de pe yt.am un program ceva in genul ma dandesc ca merge...nu?
ratusca_mica, ale1212xa, tomaca, arwen, bf, lalitica, ruxita ,ana bine ati revenit dupa wikend
bubu mersi de info ptr sigilatul dintilor
ana ....la asta m-am gandit si eu ca sunt cam horror...de aia am lasat-o balta.
te iubim puiule....!!!
blue_flower spune:
Ruxita, si Dani ne ia de mana si ne trage cand vrea ceva, si la fel imi ia degetul meu si il pune pe poze din carte. Cred ca e doar o etapa de dezvoltare.
Ref la recoltare de pipi, tu vorbesti SF-uri...cum sa il tin pe chiuveta sau in orice alta pozitie STATICA...el nu sta locului 1 minut. Ever. pai se incordeaza si tipa si se zvarcoleste...sa ii dai drumul. Eu nu pot sa ii pun sosete si pantaloni cand nu vrea el...darmite sa il tin sa faca pipi. Iar de recoltat in somn....in primul rand doarme pe burta, deci nu e cum, iar in al doilea rand se trezeste f repede daca il ating cand doarme. Cum sa ii scot pantalonii sa il desfac la body si la pampers....si daca face peste juma de ora???? wow...tu ai rabdare si Kay are rabdare de sta sa astepte sa faca pipi.
....ce copiii diferiti avem! Dar mie imi place....
dandanaG spune:
citat din mesajul lui miremia La Multi Ani Darius! La Multi Ani Mara! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
subscriu si eu
cate o ptr mamici
Dragos Andrei