Pufi 2010 (232) - LMA Mara! LMA mame de pufi!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Neata!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

fetele,eu numai diseara pot pune poza ptr colajtermin munca si ajung acasa.aici nu am poza ,iar ieri am facut poza lui darius ptr colaj 1anisor.este tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

noi ne-am trezit , depaft el, s-a trezit la 8........
ceea ce nu mai facuse never ever........

a fc kk.cred de aia s-a trezit.

am scos afara lenjeriile de pe pat, paturi pernnite tot, le bag la spaalt............e foarte fain afara..........

nu reusesc sa fac poza la ivan..ma dispera.......

tre sa micesc pozele, ca nu mi le ia intregi, ca-s mari..........nu mi le ia picassa........

alicredo foarte frumi pozele cu pufuletii toti......
ce frumos.......
felicitari!!!!!!!!!!

o zi frumoasa va doresc si o sapt si mai frumoasa!!!!!!!!

maine ne mutam???????????
ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza si de la noi,

bine ca s-a terminat week-end-ul cu bine...la noi a fost horror....vineri seara pe la 10 s-a trezit david maraind si sa ma duc sa-l linistesc si cand pun mana pe el, ardea....avea 40,2 temperatura luata din fund...repede l-am bagat pe antitermice, baie calaie, comprese, impachetari...tot tacamul, astfel incat pe la 3 dimineata am reusit sa-i aduc temperatura la normal, numai ca david nu vroia decat in brate si majoritatea timpului plimbat, asa ca nu prea am inchis ochii. de atunci nu a mai facut temperatura,i-am dat in continuare antitermice sa fiu sigura. oricum a facut asa de urat, adica respira asa de greu si icnea, de mult nu am mai trait sentimentul ca poate inima nu-i mai face fata. am avut noroc ca nu m-am pierdut, aveam si mesajul de la Lillo salvat in calculator cu ce face ea cand piticii ei au febra, ca David nu a avut niciodata febra asa de mare.

Tot week-end-ul am stat dupa fundul lui, ce era el fitzos la mancare acum a fost si mai si...acu era bine dispus si in momentul urmator nimic nu-i convenea, totul ii putea..cam asta ar fi despre noi...sunt rupta de oboseala, nopatea intr 12-2 se trezeste de mai multe ori din cauza dintilor...offf, unde e baiatelul meu cuminte? sper sa treaca cat mai repede perioada asta cu dintii, ca ma omoara...sunt in urma rau cu somnul...

sper sa reusesc sa pun si eu diseara poze cu david pentru colaj...mi-am pus un reminder sa nu uit, sa nu cumva sa ramanem pe dinafara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

alicredo si din albumul meu poti lua orice poze iti face cu ochiul

mami de si

a laut-o pe cea mai tare....uned e mortal alex..cu un zambat smecherde ardelean...viclean...

mp....au..ce prietenie lungaaaaaa....astea sunt cele mai trainice...
hai ca eu fac parte din cele 2%....care eram nascuta pe atunci:)))

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

multumesc mult fetelor...nu pot sa cred ca deja a trecut un an...un an plin de lucruri noi,un an in care ne-am descoperit unii pe altii,un an plin de clipe frumoase si momente grele ,un an in care ne-am straduit din rasputeri sa le oferim cea mai buna ingrijire,cea mai aleasa educatie,cea mai mare dragoste,cele mai atente clipe...
un an normal ce ei ni l-au schimbat in cele mai frumoase 365zile din viata unei comori si un an ,ce ,desii a fost dificil pentru multe dintre noi,a fost cel mai special an.
un an in care ne-am simtit cele mai importante femei din lume,ptr ca ei ne-au schimbat in MAME.
un an in care ei ne-au oferit cele mai speciale momente si ne-au coplesit cu fiecare zambet si cu fiecare moment unic...

azi pot sa spun ca a fost chiar un AN UNIC

VA si va pe toate

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochiii de migdale coapte

Daca plangi pt ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele!-Rabindranat Tagore

frumos spus...mi s-a fc pielea de gaina...sa dea DD...sa va fie sanatos si sa fie raza de soare din viatza voastra

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

[quote]citat din mesajul lui mamidepuiuti

[quote]citat din mesajul lui miremia

La Multi Ani Darius!

La Multi Ani Mara!

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

subscriu

foarte frumos ai spus Mire

sa fiti sanatosi si voiosi sa va bucurati parintii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

si ca o noutate, incepand de aseara incercam trecerea pe LV
daca ii dadeam sa guste simplu mi-l refuza inainte. Am inceput aseara cu 6 masuri de LP + 60 ml de LV, azi la somnul de pranz am pus 5 masuri + 180 ml de LV. Sper in 2 zile sa reusim trecerea...

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

foarte frumoasa promotia 2010-2011! bravo alicredo de idee, e super! doar ca m-am intrebat de ce copilul meu are un cap atat de mare, pe langa alti copii, probabil tine de rezolutie poza, incadrare in poza, prim-plan/plan secund... si de aici dimensiuni diferite de capuri...

v-ati plans de pipilica ca nu puteti recolta... pai e simplu, acea punga costa in jur de 70 de bani daca nu ma inseala memoria, dar oricum e perfect inutila... iei putzulica copilului, o bagi in recipient si astepati sa faca pishu... sau copilul doarme, ii desfaci pampersu, ii bai putzulica in recipient si astepti sa faca pishu... sau stati la baie de-asuprea chiuvetei, il tin in pozitie scaunel, cineva ii tine recipientul si... asteptati sa faca pishu... la noi a functionat de fiecare data! (fara costuri suplimentare)

sa zic de exceptionalul Kay... am impresia ca am inceput sa ma inteleg in vorba cu el... mimeaza foarte expresiv si convingator negatia (NUUUUUU din cap) si eu il intreb una alta si el imi raspunde cu aaaaa sau NUUUUUUU, deci de fiecare data e din astea doua una, trebuie sa ghicesc... as vrea ca acel NU sa insemne NU ... sau a invatat negatia dar inca nu stie s-o aplice sau... stie?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

lali, horror! eu abia suport gandul ca la mine n-ar putea face fata una alta (de ex. mintea), dar n-as putea suporta un astfel de gand despre copiii mei... teribile momente... Multa multa sanatate!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput