Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
mariaruxi spune:
Ilida, dupa cum am spus, m-am apucat de citit din urma. Imi pare rau ca iti raspund cu atata intarziere, sper totusi sa te ajute. Medicul meu de 6 ani e Cioata. Parerea mea e ca ai facut o alegere foarte buna, este renumit ca fiind unul dintre cei mai tari ecografisti. Mie nu mi s-a parut deloc superficial, din contra, de cand nu mai e angajat la stat mi se pare ca are mai mult timp pentru paciente.
Maria (27 nov. 2007) si
21+ 
fecian spune:
www.videolog.tv/video.php?id=446831" target="_blank">Ia uitati ce ne pregatesc berzele
Felicia,
de pui Gabriel (23 Mai 2008) si
18+ cu bulina
Nasterea lui
Gabriel
_
Simply happy!
eska spune:
La multi ani mamici si viitoare mamici!! Sa aveti o zi superba, plina de soare si iubire! 
E greu de tinut pasul cu voi, harnicute mai sunteti!
Mereu am de citit din urma pagini intregi, ca nici ca mai apuc sa mai postez ceva! Dar ma bucur ca sunteti atat de comunicative, tineti-o tot asa!
15+
Ireth spune:
ce tare cu berzele alea.
chiar, n-ar fi fost mai simplu asa? atatea simtpome, greturi, ecografii, probleme .... ![]()
18+
eska spune:
Noi am fost vineri la ecografie, si ne-a confirmat ca vom avea un baietel! Bebe e bine, totul e in grafic, de-acum asteptam morfometria de trim II peste cam 5 sapt. De cam o saptamana simt si puisorul, adica sunt sigura ca e el ca mai inainte aveam dubii daca nu e cumva vorba de gaze sau un spasm ceva ![]()
17+
eska spune:
Am sa va urmez exemplul si ma prezint si eu : sunt Roxana, am 30 ani (foarte curand 31), sunt medic rezident, casatorita anul trecut, iar sotul e de aceeasi varsta si e farmacist.
17+
Savvy spune:
La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor si mai ales multa sanatate!
Sa nu uitam ca maine este si Ziua Barbatului - ati pregatit cele 44 de pahare sau un cadou frumos ambalat pentru barbatii din viata voastra? :) Pot fi si niste hormonei la pachet, niste tigaite in cap sau niste cumparaturi compulsive, dupa dispozitie!
Intreba cineva cat costa intrarea la BabyExpo: 10 lei. Sa intre pe site-ul babyexpo.ro si afla mai multe detalii. Am citit acolo ca in pretul biletului intra si o participare la tombola organizata de Chicco (putem castiga un carucior/ un patut/ diverse chestii pentru copii).
Inca o data, multa, multa sanatate, un dram de noroc si un fir de fericire!
DPN 4 iulie 2011 - baby boy
Roberta84 spune:
felicitari eska !! sa creasca sanatos!!
21+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
anaemi spune:
Roxana felicitari pt baietel 
Felicia, f dragut filmuletul cu berzele ![]()
Rammy cum a fost la amnio? 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
22+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...