Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

la multi ani, mamici!

am intrat sa vad daca sunt vesti de la rammy, vad ca inca nu.
gasca si ma intorc in burtoi

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

la multi ani dragele mele

eska,felicitari

rammy...pe unde esti???

Mama de Ana si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Eska felicitari pentru baietel si sarcina usoara! 22+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

lulusor pt ieri

pt toate, sa aveti o primavara frumoasa

mama de Carol (29.12.2008) si 21+ cu Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

buna fetelor
va pup si va multumesc pt gandurile si urarile voastre

LA MULTI ANI ...SI O PRIMAVARA FRUMOASA

am scapt de amnio, mi-a fost tare frica dar a trecut acum stau cuminte in pat pt ca ma daore un pic burtica, medicul a zis ca e ok sa stau cuminte si linistita in urmatoarle 24 de ore.
rezultatul la cariotip o sa il am in 28 martie , iar vineri cel tarziu luni o sa il am pt down.

mai mare a fost frica decat toata interventia..nu pot sa zic ca nu a durut dar mi-a fost asa de frica incat am crezut ca am facut pe mine cand de fapt transpirasem ingrozitor...a trecut..a durat mai mult pana s-a potolit bebe si a stat cuminte sa poata medicul baga acul.

va pup inca o data pe toate si va multumesc pt sustinere

18+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Ramyy.......ma bucur ca ai scapat ..Doamne ajuta sa fie bine

Am pus poze cu burtica ....sau burtoiul

16 + Arianna-Maria

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

uhuuu ...ce burtik frumusik aisa fii sanatoasa tu si bebita ta
Rammy ma bucur ca ai scapat de amnio si ca esti bine...ne rugam la Dumnezeu si totu o sa fie bine cu bb sunt sigura

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Multumesc Aly

16 + Arianna-Maria

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Rammy , bine ca a trecut cu bine, sa dea DD sa fie totu ok si sa scapi de tot de stres. Tinem pumnii

21+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Ilida, dupa cum am spus, m-am apucat de citit din urma. Imi pare rau ca iti raspund cu atata intarziere, sper totusi sa te ajute. Medicul meu de 6 ani e Cioata. Parerea mea e ca ai facut o alegere foarte buna, este renumit ca fiind unul dintre cei mai tari ecografisti. Mie nu mi s-a parut deloc superficial, din contra, de cand nu mai e angajat la stat mi se pare ca are mai mult timp pentru paciente.

Maria (27 nov. 2007) si 21+

Multumesc mult pentru raspuns, abia astept sa ajung la el - pe 22 am programare.

Fetelor, doar ce m-am intors de la sonograma. Tehnicianul nu ne-a spus nimic despre bebe, ca cica doctorul citeste si interpreteaza rezultatele masuratorilor. Asa ca ma simt tare ciudat... cu emotii pt inca 3 zile pana la programare...off
Neoficial am aflat ca ar fi baietel, deci exact cum visasem zilele trecute Nu prea ma vad mama de baiat, desi sotul meu zice ca temperamentul puternic tocmai la asta ma recomanda. Asa ca o sa ma bag la cautat sfaturi despre cum se cresc baietii

Acum ma bag la citit din urma ce ati mai scris, zilele astea am tot umblat dupa cadouri si bagaje incat am multe de recuperat in forum! Pup toate burticile

Sunt ca un ou kinder!

Mergi la inceput