Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
fecian spune:
Neatza si de la noi!
La multi ani tuturor mamicilor!
Sa aveti o zi superba azi
Felicia,
de pui Gabriel (23 Mai 2008) si
18+ cu bulina
Nasterea lui
Gabriel
_
Simply happy!
mamutz spune:
Neata! La multi ani, mamici frumoase!
Eu am A Ut dreapta 0,49 si A Ut stanga 0,56 la 20s 3z
si Artera Ombilicala 0,71 si ACM 0,77 (acestea au val mai mari decat cele uterine in mod normal)
Oricum am vreo 13 pg cu masuratori si grafice de la morfo.
Dr ginecolog a zis ca sunt f bine, dar Dna Dr Uscatescu mi+a zis ca o,56 inseamna putina rezistenta si trebuie urmarita. Eu fac clexane. Adica sa incercam sa nu treaca de 0,50. Acuma.... Pe masura ce inainteaza sarcina se mai ingroasa oricum.
21+ 
Roberta84 spune:
La multi ani mamici!!!

Sa aveti o zi superba si sa fiti iubite si fericite!!
Ramy tinem pumnii , sa fie totu bine !!!

21+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Ireth spune:
Buna dimineata burtoaselor,
si la multi ani pentru 8 martie, sa dea Domnul ca la anu sa ne serbeze picii pe noi
![]()
Sa incepem polologhia ![]()
Ramyy iti urez bafta, din nou, la amniocenteza! fii sigura ca iti tinem toate pumnii!
Gheveronica am auzit si eu de chestia asta cu tensiunea in artere. Dar, la fel cum a zis cineva (poate tu) nu stiu sa se masoare inainte de eco de trim. II decat la personaele care au deja probleme (trombofilia). Stiu ca e o problema, dar nu atat de grava precum altele, adica se poate tine sub control. Pentru restul fetelor care nu au habar de aceste masuratori - ca si mine - eu cred ca daca doctorul n-a zis nimic, inseamna ca e ok.
Chiar ca e odiseea racoaicelor
si eu tot rac sunt, se pare ca piticotul o sa fie leu, daca se naste la data stabilita. Intre timp, sa ma treceti si pe mine la zile de nastere: iunie, 24 ![]()
Krissy felicitari pentru Sofia, si la multi ani, scuze de intarziere!
n-a fost cu rea intentie, crede-ma.
Si felicitari tuturor celor care au aflat ce prichindei contine burta
abia astept si eu
poate poate sapt. viitoare pe vremea asta o sa stiu...
Lulusor la multi ani pentru ziua de ieri, te asteptam sa intri mai des 
Lissa
merci pentru apreciere! sunt convinsa ca si lui Cristi ii statea bine cu parul lung
de fapt, ce zic eu, deja am vazut. Mie mi se par barbatii cu par lung mai ... manly
ma rog, nu toti, unii arata a libidinosi... si oricum, asta e parerea mea (am crescut in familie de rockeri cu parul lung, ce vrei
)
A, si insanatosire grabnica, am vazut ca nu prea te simteai bine 
Targ... tare as vrea sa merg... stau cam prost cu banii si cu timpul, ca in weekend se pare ca trebuie sa merg la buzau la parinti... vedem, poate trag totusi o fuga sa imi clatesc ochii ![]()
Acum despre mine. Am fost ieri la dentist si ce credeti... m-am pricopsit cu o frumoasa gingivita de sarcina. De fapt e combinatie intre gingivita de sarcina si aparatul dentar, ca am niste x-uri din sarmulite care cred ca intra in contact cu gingia pe undeva. Ufff.. inca nu e grava situatia, nu e rosie gingia, sangereaza doar cand ma spal pe dinti (deci nu e de natura bacteriana) dar oricum s-a marit ca volum. Asta imi lipsea acum 
Si colac peste pupaza, am niste dureri de oase.... pe langa cele de spate, care sunt de la marirea bazinului (in sfarsit m-a lamurit cineva, deci se "dizloca" oasele de la locul lor sa faca loc lui bebe) si care sunt atroce, apropo! ma dor la orice miscare... deci pe langa astea, ma dor oasele piciorului (gamba, femur) si stiu ca asta patesc cand nu am destul calciu in organism. Si culmea, iau calciu! of of, mai mai
... numai cu probleme![]()
Va pup pe toate 
17+
mariaruxi spune:
Buna dimineata!
Cu ocazia zilei de 8 Martie va doresc sa aveti parte de zile cat mai frumoase si sanatoase alaturi de cei dragi!
Noi am fost plecati pe la parinti, rude, prieteni vreo 2 sapt. si de aceea nu am mai postat niciun mesaj atata timp. Suntem bine, ceea ce sper sa aud si de la voi. Cat ati scris!!! Am de recuperat vreo 5-6 capitole, sper sa si apuc sa o fac. Cred ca mai bine incep acum ![]()
Maria (27 nov. 2007) si
21+ 
veronica75 spune:
La multi ani! tuturor mamicilor
, La multi ani! fetelor 

, sa fiti iubite, sa aveti sarcini usoare si bb-i sanatosi.
Eu am tras chiulul
, ma pregatesc de plecat in vacanta si alerg pe ici colo, ca vreau sa plec linistita so sa las totul in ordine.
Va pup
, sper ca sunteti toate bine.
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
16 saptamani
AniOevet spune:
La multi ani mamicilor si imi cer scuze ca ma bag aici cu o intrebare care poate nu are ce cauta , am vazut o viitoare mamica spunand ca se va duce la targul de bebelusi. Am cautat si eu repede si am gasit ca in data de 10-13 martie este baby expo la sala polivalenta Bucuresti. Eu nu am fost niciodata la asa ceva dar as vrea sa ma duc insa nu stiu daca se plateste intrare si cam cat este. Imi pare rau daca am deranjat topicul. O zi placuta tuturor