Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

ieri am avut botezul care a iesit super fain
o sa pun si pozici
baieteii s au speriat tare cand i a bagat in cristelnita si au plans tare
apoi Robi a dormit toata ziua, Razvi a stat treaz mai toata petrecerea, s a uitat la toata lumea si a facut poze cu toata lumea

eu s obosita praf tzandari, dar nu conteaza
laptele il mulg si l pun la congelator in pungutze, ca nu mai am in ce l stoca

asteptam baita de azi si am incheiat si capitolul asta (botezul) asteptam taierea de motz

pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata si de la noi. Raportea copil colocios iar. Se pare ca acum au benit si la noi colicii ca pana acum nu erau decat gaze. Il mai linisteste foenul dar nu mereu. L-am culcat pe burta mea transversal cu picioarele pe pat si capul pe mana mea ca sa aiba contact cat mai mare burta pe burta.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

pus poze de la botez
cateva ca nu le am pe toate

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata,

Sa va fie de bine copilasilor crestinati!

Daca tot ma plang mereu de colici sa zic si eu - o noapte fara colici, a papat de-a rupt la ora 5 dimi, a adormit, s-a trezit la 8 si ceva a papt si a zambit si gandurit pana acum, cand a adormit singurca in patut.
Poate se molipseste de la vecinica Catalina, care e asa cumintica!

merg sa vad poze.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata!!!!

mirela, sunshine felicitari pt crestinarea buburuzelor.

admirat poze cu bebei superbi. nu pot sa zic decat k avem o odisee plina cu bebei buni de reclame

Ralukara baga ceaiuri pt lactatie, foloseste pompa cat mai des, si incearca sa te linisteti k si stresu asta k nu ai lapte influenteaza. tin pumnii sa vina lapticu repede pt buburuza

offff colicii... toti bebeii sa letreaca durerile si sa lase mamicile sa se mai odihneasca si ele

noi ieri dupa plimbarea de o ora jumate p afara, nici urma de somn..asa k am dansat p liviu vasilica (marine la nunta ta), am terminat bateriile la toate jucariile(azi tre sa ii pun altele k altfel imi face scandal), am stat la barfa....dar somn ioc... abia p la 6 si ceva a adormit, s-a trezit un pic la 7 si pana la 2 somn de voie. nu tu baie, nu tu pastilute, nu tu schimbat,..nimic..iar dela 6 suntem cu ochii p tavan si avem chef de distractii,

o duminica frumoasa sa aveti

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

intrebare: am vazut in poze ca multe din voi aveti leaganpt bb. probl e ca scaunelul ala nu e drept, mai mult sta in fundulet, nu e prea dvrm sa stea in pozitia asta? nu afecteaza coloana? p ele vad k scrie k se poate folosi de la nastere pana la 9kg.
voi cat timp il folositi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Mai fetelor mie mi-a venit o idee,hai sa facem comanda pe amzon de Camilia pentru dintisori, eu as vrea si cocyntal dar cred ca pana ajunge ne trec colicii.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ralu leganusul nostru nu are ceva ferm, nici macar salteluta, e un material care o tine pe bebelusha, sta cum vreau eu-orizontal perfect sau usor inclinat, insa nu se sprijina in fund; la varsta asta, asta e chestia interzisa, sa se spirijine direct in fund.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

Mai fetelor mie mi-a venit o idee,hai sa facem comanda pe amzon de Camilia pentru dintisori, eu as vrea si cocyntal dar cred ca pana ajunge ne trec colicii.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

scuze, dar nu am fost p faza...ce e asta??? cum se foloseste? sigur ajuta? sau e ca la colici, depinde de bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

Am si eu o rugaminte la voi, ce scaun (scoica) de masina folositi....? sunteti multumite....? vrem sa luam si noi si habar nu am care ii ok, am vrea sa poata fi folosit pana spre 1 an... multumesc

Tunde, linisteste-te, sigur e bine fifi.....

Felicitari buburuzelor crestinate.....

RaluKara, nu fii suparata si asta influenteaza laptele....

va si o duminica placuta va doresc....

Mergi la inceput