Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Parca Doloress a zis de el, si Roxx si l-a cumparat deja pe okazii.Din cate am inteles eu e destul de bun.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori uite aici cum sta in el..mi se pare k sta pre in fundulet..desi e moale spataru ala si se muleaza pe spate, nu e tapan sa o tina in sus...

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata si de la mine. sunt cam zombi-am avut o noapte...plina de scremete si boceli..,Nu stiu ce-i cu bb de vreo 2 zile-e agitat, se screme, nu poate dormi ca lumea. Nici nu a facut kk de 2 zile (asa face el, dar il deranjeaza).
Si intrebare- la voi isi molfaie bebeii limba?? AL meu o scoate, o invarte in gura, o molfaie.Sper sa nu fie ceva nasol.. Plus balele-zeia o pauza ca un burete nestors..
Ralu-kara : si eu am patit ca tine si i-am dat seara Lp. ce era sa fac, sa las copilul flamand din incapatanare si mandrie? nu-ti spun cum m-am simtit...Si nici n-am vorbit cu nimeni, eram doar artagoasa. pana la urma i-am spus sotului si el m-a incurajat si m-am mai calmat. acum si-a mai revenit, dar de cand e agitat si suge muuult si des, seara iar sunt pe jeanta. asa ca ii dau si d-ala...Ce sa mai zicem...Cand intra bebeii pe un fagas mai lin? cu un oarecare program???
Pup mamicile grijulii (pe TUNDE in special azi)

Mergi la inceput

Citat:
RROX, se cheama CAMILIA de la Boiron. E bun, pentru vreo ora tot il linistea.
uite link http://boiron.ca/produits/enfants/camilia/
nu stiu daca e si la voi. Ca stiu ca au si pt colici, COCYNTAL, si asta foarte bun, dar nu v-am auzit pomenind de el, deci cred ca nu exista.

Bebelu de astea vorbeam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

Citat:
RROX, se cheama CAMILIA de la Boiron. E bun, pentru vreo ora tot il linistea.
uite link http://boiron.ca/produits/enfants/camilia/
nu stiu daca e si la voi. Ca stiu ca au si pt colici, COCYNTAL, si asta foarte bun, dar nu v-am auzit pomenind de el, deci cred ca nu exista.

Bebelu de astea vorbeam

mersi mult
eu una ma bag..mai vrea cineva??
se pricepe cineva sa dea comanda?

Foxy si eu astept perioada aia sa vina mai repede. cu limbuta asa face si buba. o molfaie de zici k are ciungai n gura..ma enerveaza de mor. nu cred sa fie vreo probl. uite k asta uitat sa inrteb p dr.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

DEEA, eu am scris ieri aici ca puteati gasi Camilia pe okazii.

Intrebare: fetele care aveti patut pliant pt bebe, ati cumparat si saltea separat? In curand vom face si noi tranzitia de la cosulet la patut, dar ce vreau eu nu are dimensiuni standard 120x60 si nu prea gasesc salteluta.

EDIT: am verficatpe okazii, mai sunt 2 cutii disponibile, uitati-va si voi
_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

bebelu'- m-am uitat eu pe net: e ok sa-si mestece limba. incearca sa articuleze sau isi pipaie gingiile. Imi faceam griji:daca are copilul ceva gresit la mansarda. Stateam cu inima cat un purice... Mama paranoica si eu...
Fetele,stiti ce zi e peste 2 zile? DA,8 Martie, ziua mameí, cand vom fi si noi sarbatorite ca mamici

Mergi la inceput

Roxx, stiu dar acolo scria ca are doar 2 bucati si ma gandeam ca deja s-au dat ca parca a zis si Madalina ca a luat 1 si de asta am zis de comanda ca am banuit ca o sa fim mai multe care vrem.

Mergi la inceput

Rox eu am zis k voi lua salteluta pt pat k mi se pare prea jos iar ce are patutu, e subtire. momentan nu l-am montat, am zis sa trecem de perioada de agitatie si dupa ii punem patutu. sa speram k va sta

in cos nu mi-a stat decat primele zile. si cand mai aveam eu treaba prin casa si o lasam in cos p timpde zi..dar fffff rar. in rest in pat cu noi.

tre sa gasesc pozele cu cosuletu, k il dau, sta degeaba in casa.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna ziua dragele mele

1. ma bag si eu pt chestia de dinti de pe Amazon ?(sa nu ma uitati)
2.bebelu mie mi se pare in regula bouncerul in care sta buba. sotul din dotare nu a vrut sa luam SI DIN ALA asa ca eu folosesc la greu scoica ...de la Chicco...adica papa,scoate gaze , sta apoi 15-30 min in scoica si apoi in patut.... pt mine scoica e mana cereasca...tot asa e cu leganat cu de toate...o singura data am adormit si a dormit si puiul in scoica 2.5h
3...am uitat..ma uit si revin...

aaaa.MINUNE MARE , pupi mami fata dulce. ieri am avut musafiri care au smotocit galushca... a facut baita la 9 , a papat la 9:30 , la 00:30 .... si ? GHICI !!! raportam primele 5h dormite legate de toata casa... iubita s-a mai trezit la 5:30 . nu mancase prea mult la 00:30 ..dar a tinut-o...era si eu pe ganduri cu mancarea decand cu tunde dar vad ca-n 24h.... desi mi s-a parut ca a mancat muuult mai putin decat de obicei si mai mult..... mai putin o masa..tot a lipait 720ml lapte in 24h.

pup..ma uit sa vad ce mai voiam sa spun si revin

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput