Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tunde , imi pare rau ca esti suparata, sper sa fie doar paranoia si fifitza sa nu aibe nimic...si te inteleg cu poaranoia....
de ex ieri am dus o pe Eva la spital pt ca mi se parea ca ii miroase o urechiusa...da m am dus degeaba ca dr ei nu era acolo{intelesesem gresit dcand am vb cu ea la tel}
si era carantina in spital din cauza gripei....m am intors acasa si sotul n a vrut sa mai mergem si mai pe seara cand chiar as fii gasit o pe dr{ din cauza carantinei}
azi n a mai mirosit....

am scos o afara si azi 15 min ca a fost soare si frumos...

de papa am facut pateuri cu branza si cascaval,ciorba de fasole cu afumatura{am si mancat, mi e groaza...sper sa nu i fac rau} si piure cu chiftelute si sos
habar n am ce sa mai gatesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

tunde imi aduc aminte ca si Tudor al meu pe la 2 luni a avut 2 zile in care a dormit tot timpul..m-am ingrijorat si eu, dar uite ca nu a fost nimic...sper sa fie si la voi la fel si sa urmaresti ce au zis fetele mai sus! si capul sus..incearca si tu sa te odihnesti!

lucia..apasa usor la baza urechisei in spatele ei si vezi ce reactie are bebe..daca are ceva la urechiusa o sa o doara si plange sau se retrage..

si multa sanatate!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas fetita]
AMR 4 sapt de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Deea, daca are buzele albastru si la fel in jurul gurii (dar nu vinete, albastrui, ca cerul), poate insemna ca nu respira bine si nu se oxigeneaza bine. Dar poate sa nu insemne nimic, de asemenea.

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

a mancat un pic pe la 8

Am fscut masaj,am f baitza...acum doarme..pe la 11 incerc tzitzi..ca nu a vrut dupa baitza.

Mersi fetelor pt incurajari si sfaturi..nush ce m-as face fara voi

somnic pufos

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare

waw !! nu imi vine sa cred ...au venit pe lume toate buburuzele mult asteptate , sa va traiasca fetelor si sa va bucurati de ei , sa va aduca numai bucurii

eu am disparut din pacate ..am venit acasa , pt cele care nu stiti de cand am nascut am stat la mama unde de bine de rau mai aveam timp si de internet , acasa din pacate numai am timp nici sa merg la buda .
Suntem bine , cu prb obisnuite , colici , agitatie ..niscai mucisori . Mai avem putin si facem 2 luni si vom merge la ctr si la vaccin
Din pacate nu am apucat sa citesc nimik , o sa incerc sa recapitulez , am vz doar ca Tunde este ingrijorata in privinta vomatului ..si al meu da afara laptic , uneori mai mult ..stiu io 1..2 linguri , alteori mai putin , branzit . O singura data mi.a vomitat in jet dar am facut greseala de ai da calciu in lapte si l.am fortat putin . Dr zice ca este normal atata timp cat nu vomita tot ce mananca , nu face febra si nu vomita cu jet .Dar Tunde te inteleg perfect pt ca si pe mine ma dispera cand il vad ca imi da lapte afara indiferent cat este de putin .
sper sa intru mai des . Ziua Mihai numai doarme decat maxim 30 min , masa este la 2 ore ..nici nu stiu cand trec cele 2 ore ca tb sa fac iar lapte si in felul asta trece ziua si ma intreb ce naiba am facut eu azi ?!

va pupicesc pe toate , am intrat o fuga pe picassa si am vz bebei minunati si foarte frumosi

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

buna seara

sunt suparata rau, de unde pana acuma m-am tot laudat ca am lapte pentru doi copii, azi am constatat cu stupoare ca nu imi ajunge nici macar pentru copilul din dotare.
deci...azi a plans mandra meaa din ora in ora, i-am oferit de fiecare data sanul, ca ma gandeam ca de, e puseul de crestere de 6 saptamani.
de la 3 dupa amiaza tot tragea din san , se enerva , ii dadea drumul si urla..pe la 7 seara m-am gandit eu sa mulg lapte ca sa aibe ce sa ii dea sotul in timpul noptii. pun eu pompa si dupa o jumate de ora nu aveam nici macar o picatura de lapte stransa.buun...s trezeste copilul si zic hai sa ii fac proba suptului. suge ea 20 de minute in care facea la fel cum a facut toata ziua...o cantaresc...stupoare...10 ml. ATAT.
ii fac repede un bibe le Lp...a supt 110 ml in 5 minute...incep eu sa ma smiorcai toata , ca am tiut copilul nemancat toata ziua...ca ea urla de fapt de foame si eu tot incercam sa o linistesc ca o fi agitata, ca o durea=o burta...
ma simt groaznic...pe urma zic..hai ca pana la baita se reface laptele...ciuciu...a supt dupa baita 50 de ml din ambii sani...ma chinui sa storc,pompez,mulg...zero. ii mai dau un bibe de lapte praf...iar suge 60 de ml pe nerasuflate.

cum se poate ca azi sa ai lapte si maine abia sa storci cu picaturile...????????
am mancat la fel, m-am odihnit l afel, nu am fost suparata sau nervoasa, am baut tot atatea lichide...acuma stau si rontai Galactogil...poatepoate se intampla vreo minune pana maine...
ma oftic ingrozitor...vroiam macar 6 luni sa pot sa alaptez fara completare cu lapte praf...

si la final imi vine si ideea sa fac grafice cu cat a luat in greutate in ultimle 2 saptamani...250 in prima saptamana si in ultima doar 120...

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

buna fetelor;
am venit si noi acasa cu o buburuza crestina; a fost super cuminte s-o manance mama pe ea, nu a plans decat atunci cand a scos-o din apa ca se speriase si a mai plans cand am plecat de la bierica spre restaurant ca deja i se facuse foame; in rest a stat cuminte in brate la toata lumea care vroia sa o alinte, a papat si a dormit; a si la tort a fost foarte fericita ca l-a avut in forma de buburuza; pozici zilele urmatoare sa le iau si eu de la fotograf; va pup

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

RaluKara exact la fel am patit si eu saptamana trecuta dar am reusit sa remediez situatia. Iti recomand sa bagi pompa cat mai des, chiar si la 2 ore. La mine cred ca asta a functionat. Am luat si niste pastilute gen Galactogil dar dupa cateva zile le-am intrerupt si lapte tot am avut. Eu de atunci ii dau la fiecare masa LM in biberon si daca mi se pare ca nu se satura (rar se intampla) o pun la san in completare si pompez dupa ce termina pentru urmatoarea masa. Ma simt mai linistita asa chiar daca trebuie sa muncesc putin in plus.

Azi am fost si eu cu mandra mea la cumparaturi. Tati a ramas acasa ca avea treaba. Am stat vreo 2.5 ore si a fost asa de cumintica, a dormit mai bine ca oricand. Chiar si cand am ajuns acasa a papat si de 4 ore baga somn. Sper sa nu imi pregateasca vreo surpriza pentru la noapte ...
Noaptea trecuta a avut colici pentru prima data si cand m-am prins despre ce e vorba (dupa cateva ore de urlete, foiala si chin) i-am dat Cocyntal de la Boiron si in 2 minute i-a trecut.

La multi ani cu intarziere lui Mario!

In rest ... a uitat baba ce a mai citit si cui vroia sa mai rapunda

Simona, mami de Leah (28.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata fetele!

Gandacul meu mananca haotic de vro cateva zile...abia mananca si iar face gurita girofar dupa mancare...mananca ba 60 ml, ba 100ml, ba 40 ml...Si, da, cand plange se invineteste la gurita...mama spune ca e normal.
Aseara i-am facut baita...a fost bine, doar ca era in perioada de agitatie si nu prea a stat cuminte, iar cand am scos-o din cadita si am pus-o pe prosop a inceput sa tremure ca varga desi in casa aveam 25 de grade. Pe zi ce trece doarme tot mai putin si se foieste si screme si face ca toate animalutele din ce in ce mai multRar are somnul ala profund de parca nu respira...
De kg mele nu mai vb...mai am 8 in plus pe care sper sa le dau pana vine caldura...inca nu-mi vine nici un pantalon
Bineinteles ca voiam sa spun mai multe dar se pare ca neuronul inca e gravid.

O zi minunata va doresc!!

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata

Ralukara sa treaca supararea, nush ce sa zic...poate sa incerci sa bei si niste ceaiuri pt stimularea lactatiei

Tunde iti doresc o fifitza papaciaoasa
Aditza

o zi frumoasa sa avem

Mergi la inceput