Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
deea_sav85 spune:
Multumim LORICH
La multe lunite Matei Alexandru
La multe lunite Patrick
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
mica_daria spune:
Roxx si eu sunt foarte pro alaptat si te inteleg foarte bine. Fetita mea mananca putin si des, si ar sta non stop cu tzitzi in gura, siiii sa nu-ti spun ce imi aud urechiile zilnic, mai ales de la socrosenie, ca poate din cauza mea mananca asa de des , pt ca nu se satura. Ca si ea a alaptat doar cateva luni, si gata, pt ca nu a mai avut. Daaar, de luat in greutate ia, 2100 de gr in 2 luni, pediatrul zice ca e foarte bine, asa ca si eu continui cu LM, chiar daca am parte de sacaiala zilnica din parte multora, dar mai ales socrosenia ma scoate din sarite cu prostiile ei, si ma mai streseaza zilnic cu ceaiul. Asta ma omoara si ma gata. Sa ii dau ceai, ca de ce ma incapatanez sa nu ii dau, si chiar daca nu ii place sa ii dau cu lingurita frtat zilnic, pt ca e obligatoriu sa bea ceai.
Ei na, dom'soara mea se stramba rau de tot si isi face greata cand ii dau ceiuc, atunci ce sa ii fac???? Nu ii dau si gata!!!Si nici nu vreau!!!
luciact spune:
neata si multu de cafea
ce fac mamicile? buburuzele?
la multe lunite sarbatoritilor de astazi
felicitari pt buburuzele crestinate , sa va fie de bine
ziki multumesc pt link, asta ascultam de cand ni l ai dat
Tunde, si la mine se ineaca cateodata ca vine asa mult...bine zis ...zici ca e stropitoare sfarcul meu
roxx si eva mea face maine 2 luni, am iesit din spital cu 2950 si acum are 4600, deci tot 1600 a luat in 2 luni, pediatra a zpus ca este ff bine cand am vb la tel,si este alptata exclusiv
m as ingrijora daca ar spune ca nu este in regula o persoana avizata, dr, pediatrii dupa ce ar vedea o..etc....nu oricine isi da cu parerea gen soacre, matusi, prietene care au nascut si* stiu ele*
ralukara stii bine ca psihicul conteaza f mult, deci nu te lasa influentata de spusele sotului
luciact spune:
neata si multu de cafea
ce fac mamicile? buburuzele?
la multe lunite sarbatoritilor de astazi
felicitari pt buburuzele crestinate , sa va fie de bine
ziki multumesc pt link, asta ascultam de cand ni l ai dat
Tunde, si la mine se ineaca cateodata ca vine asa mult...bine zis ...zici ca e stropitoare sfarcul meu
roxx si eva mea face maine 2 luni, am iesit din spital cu 2950 si acum are 4600, deci tot 1600 a luat in 2 luni, pediatra a zpus ca este ff bine cand am vb la tel,si este alptata exclusiv
m as ingrijora daca ar spune ca nu este in regula o persoana avizata, dr, pediatrii dupa ce ar vedea o..etc....nu oricine isi da cu parerea gen soacre, matusi, prietene care au nascut si* stiu ele*
ralukara stii bine ca psihicul conteaza f mult, deci nu te lasa influentata de spusele sotului
Lorich spune:
3 si ma duc sa rapun teroristii la nani
1. mica daria treb sa scapi de stresul zilnic, una sa ti se spuna asa si alta zilnic... nu e bine, zi-le de la obraz!!!
2. ceaiul obligatoriu-hihihihiiii....de cate ori mi=am auzit-oooo...mai ales la robert, era vara....o porcarie inutila, eu ii dau doar de colici rarisim, sau in fine cand e cop mai mare, o raceala, o hidratare ceva, in rest LM si dupa apa, care-i sfanta.
si
3.
http://www.youtube.com/watch?v=CcJ445JljpA&feature=player_embedded
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
sunshine_rox spune:
neatza si de la noi la amiaza; fetelor stie cineva cum se poate face disparuta un bucata soacra enervanta fara lasat urme si amprente? a mea m-a disperat in ziua botezului, am zis ca dau cu ea de pamant; fratele meu mi-a botezat pitica si la soacra nu i-a placut nimic din ce au facut ei, ba ca rochita nu e frumoasa ca a vazut ea altele mai frumoase din satin (eu le spusesem sa nu ia dc nu au si bumbac pe dedesubt si ei s-au conformat, iar alea din satin nu au nimic de bumbac sub ele)ba ca de ce nu i-au luat si caciulita, ba ca nasa nu o tine bine in brate, ba ca etc; toata ziua nu a facut decat sa comenteze; plus ca la biserica am repezit-o; ma bagasem sa o dezbrac pe fifi ca nasei ii era frica si vine si socrosenia sa ma ajute chipurile dar mai mult ma incurca si dura mai mult cat statea fifi dezbracata si am repezit-o sa ma lase ca ma descurc singura; as linsa-o
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
Mimo spune:
Multumim pentru urari.Am implinit si noi sambata 3 luni. Pe de-o parte, nici nu stiu cand au trecut, iar pe de alta primele zile acasa mi se par undeva departe. Oricum, mi-au mai trecut si mie fricile si ma bucur de bebe cat pot.
Si al meu bebe are buricul iesit in afara. La el se explica si prin faptul ca e prematur si muschii nu-s asa dezvoltati. I l-am prins si eu cu leocoplast de hartie, insa a inceput sa se irite pielea si am cam renuntat. Si nu cred ca am gresit prea mult pt ca aseara i s-a bagat la loc de vreo doua ori fara sa intervin, deci se regleaza de la sine.
Luca Alexandru, mica mea comoara
roxx26 spune:
SUNSHINE_ROX, din pacate nu cunosc nici o metoda...In schimb te rog mult daca identifici tu una viabila sa mi-o spui si mie neaparat, chiar si netestata, ma angajez sa o incerc si va spun dup-aia daca functioneaza
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
vasilasanita spune:
Fete dragi revin iar cu intrebari. La copilasi de aproape 8 saptamani de cate ori ii dati pe noapte sa pape? Eu cred ca am ajuns o paranoica. Copilul mananca putin si des. Noaptea mananca la 2 ore lm. Mi s a pus pata ca ar fi anemic, ca de aia oboseste la mancat, de cand am citit despre coloratia ce apare in jurul guritei albastre sau vinetii, ca nu mi dau seama exact. Calciu dr nu mi a dat sa i dau. Am iesit din spital pe 16.01 cu 3.600 si acu are 5.400 dupa cantarul electronic. Crestea in greutate daca era anemic?
Nu mai am rabdare pana ajung la dr , sper sa nu fie nimic, doar ideile mele paranoice.
mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
ariana2005 spune:
buna fetelor!..
, la multe lunite cu sanatate pentru voinicii MATEI, PATRICK si RADU!
si in legatura cu alaptatul..persoana care e impotriva alaptatului, clar ii lipseste ceva foarte important,..ce poate fi mai bun pentru bebelusii nostri? doar nici un lapte praf nu poate inlocui LM, deci fetelor, care puteti sa alaptati, jos palaria..