Floricele de Liliac - mai_iun '10 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Ceva interesant despre iaurturi
http://sanatate.findtalk.net/t699-iaurturile-probiotice-flora-vaginala-si-rectala-va-saluta-pofta-buna

Mamica unui buburuz

Vezi ... de asta ii fac eu la fiica-mea iaurt din lapte de vaca, dupa ce il degresez de mai multe ori ... dar dupa parerea d-nei dr. dermatolog nici asta nu e bine .... si uite asa am ajuns sa promovam mancarea din comert in dezavantajul unei mancari naturale ! In continuare astept inventarea pilulei minune care sa inlocuiasca mesele , ca sa scapam odata de tot ce e natural si sa ne bazam 100% pe sintetic .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neat fetelor!
Cafelutza e gata!

Eu am comandat scaunel de baie (pt cada). Astept sa vina!

De care si de unde?
Ca si eu am ochit unul pe okazii, vreau sa-l iau zilele asta.

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

mamiko. ro
e de la primii pasi, vreo 40 ron
exista si mai scumpe, la o cautare pe google

eu nu as cumpara SH un astfel de scaun tinand cont ca-l pun in curul gol, acolo unde a mai stat unul sau mai multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Vivela : multumesc pentru raspuns; este suficient deci sa pun saculetul de tarate in apa in momentul baitei si nu trebuie puse la infuzie inainte de baie !
Bicarbonatul il foloseam si noi cand eram mici .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Inca o noapte cu treziri multiple da azi vine mama si sta pana luni
Sanatate multa puiutilor bolnaviori si sarbatoritilor de ieri.
Fetelor eu vreau sa ajung la 65-68 kg. E destul de greu acum pe ultima suta de metri si sincer mi s-a acrit de dieta dar mai e putin. Eu sunt cu dieta Dukan dar nu stiu daca se preteaza cand alaptezi.
O sa profitam ca e mama aici si in weekend o sa misunam si noi.
In rest nimic nou pe la noi.
Va pup,

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neatza fetelor!

Ruxi, eu nu am cu ce ma lauda cu kg, adica in afara de cele 10 date jos in 3 luni, in vacanta am suspendat dieta si inca nu am reinceput-o, desi planul era inca 10 kg pan la Pasti. Dar vreau sa ma reapuc zilele astea, cum trecem cu Matei de boala asta..
Oricum, mi se pare super cat ai reusit sa slabesti!

Rosca, multumesc mult de sfat, o sa urmaresc si asta, chiar nu ma gandisem ca-i un semn, desi e perfect logic.

Bia, uau, super cat ai dat jos, a mobilizezi sa ma reapuc rapid!

Eu nu stiu ce sa fac cu Matei, azi cred ca dau o fuga la pediatru cu el, nu mananca nimic de 3 zile, e slabit de-abia se mai tine pe picioare, ieri a varsat tot ce a mancat, azi noapte a dormit mai bine, dar azi tot leguma e, sta intins pe-o paturica, il doare burta, cum mananca ceva cum ii vine sa verse, chiar nu vreau sa ajung si cu el la spital, dar daca trebuie asta e.
Tudor deja e refacut, are fata mai rotunda decat Matei, falcute apetisante, copanele grasute, nici nu zici c-a fost vreodata bolnav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Sorana .
asa face si david cand e bolnav, numai ca m-am obisnuit, sta si cate o saptamana in greva foamei. ma bucur ca macar se hidrateaza cat de cat in perioada asta. dar si mie imi vine sa mor cand il vad cum se ascute la fata dupa un episod de infometare.
sper sa nu fie nevoie sa ajungeti la spital, in locul tau l-as lasa sa doarma cat mai mult, sa se odihneasca (chiar si in fata calculatorului, la desene animate).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

NicoB, Cris_09, Vero, R-ocsy merci de felicitari pentru

Cris_09 supertare faza cu premergatorul improvizat!
Sorana imi pare rau de rotavirus...tare nasol e sa incerci sa hidratezi un copil...eu nu am reusit niciodata sa le dau altceva decat san la rotavirus..sper sa va recuperati repede...sanatate multa!
Poti sa verifici daca e deshidratat apucand intre degete pliul de la burtica si vezi cat de repede revine la loc. daca revine repede inseamna ca e ok, daca isi revine mai greu la pozitia initiala inseamna ca e deshidratat.
Vivela soramea a avut amandoi baietii cu varicela, tocmai ce le-a trecut. Nu puteai sa zici mai devreme, aranjam o itnalneala! hmEU m-am ferit ca mi-era ca nu apuc sa stau de astia sa nu se scarpine, mai ales Ilinca, e prea mica si fetitza...altfel si eu as prefera imunizare naturala!
Bia, bubu, Sorana fetelor, sunteti f tari ca ati slabit atat! Va invidiez...eu nu am vointa pentru 6- kg
Bia care sunt grupele de alimente in dieta Dukan??da-ne si noua ceva detalii , pls pls...sunt muta de admiratie pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Bia gata, am gasit pe net...detalii. Vointa imi lipseste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare mamici si bebici !

Nu va mai chinuiti cu slabitul, va "imprumut" eu una bucata copil super nazdravan, prin rotatie, cate-o saptamana ; efect garantat ! Lasand gluma, eu am niste piele putin inestetica pe abdomen, de la ditamai burtoiul de tripleti; ce sa mai stiu sa-i fac sa "plece"?! Ma chinui cu abdomene, insa ma doare spatele crunt...

Mai sunt copii fara dintisori? Vero, cum sta Matei? Ca vad ca Ilincuta a parasit clubul (felicitari )...

Despre ROR, nu stiu ce sa zic; nu m-a convins inca nicio tabara, ca sa spun asa, desi balanta parca inclina spre nu. Ma seaca faptul ca imunitatea e limitata, si nu stiu daca se justifica riscul, oricat ar fi el de mic. De exemplu, eu am facut antirubeolicul in ultimul an de liceu - ne-au vaccinat la scoala, sa fim imunizate in sarcina - si cand am facut analizele dupa ce-am ramas insarcinata, nimic, nada, niente, zero barat anticorpi!!! Sau trebuia sa fac copii mai repede ?! Rujeola am facut la 11 luni, zice mama ca eram plina ochi de bubite, cu febra 40+, insa n-am avut urmari. Am mai facut la 17 varicela, dar de sora mea nu s-a prins - si am dormit in acelasi pat - de fapt, ea nu a facut niciodata nimic contagios in afara de banale viroze respiratorii, are o imunitate vigilenta rau . Pediatra nu ne-a zis nimic de ROR, ne-a chemat la un an si-o luna sa facem rapelul la vaccinul de patru luni (cinci la noi) si sa vada rezultatul la analizele de bilant (atunci terminam si fierul); eu am uitat sa o intreb, poate o fi uitat si ea de ROR, si uite-asa... Oricum, ea merge pe minim la vaccinare, mi-a scos din cap "fluturii" cu prevenar, rotarix si alte chestii care ma bantuiau din exces de zel privind sanatatea copilului. Si apropo de vaccinuri, am facut la sapte-opt luni de sarcina antitetanosul, insa l-am refuzat pe cel pentru gripa aviaro-porcina, sau cum s-o mai numi - in schimb l-au facut tati (e toata ziua bot-in-bot cu jumatate din arad) si toti ai mei, sa nu-mi aduca mie acasa ceva "bidiganii" nedorite.

Acuma ma chinui sa cumpar un scaun de masina - sunt in faza in care adun informatii de la vanzatori despre transportul in Romania din UK si Germania; ca de obicei, in magazinele noastre ajung la dublu pret...

I-am cumparat olita fetei, ca am gasit la oferta de la Disney cu reductor cu tot, la 35 de lei. Momentan foloseste la joaca (am pus si poze) si la ocupat spatiu aiurea prin casa.

Cris, special, tie si lui Sebi!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Eu am luat un scaun coletto dupa lungi cercetari.
sambata il inauguram. L-am primit si e super ok.

Mergi la inceput