Floricele de Liliac - mai_iun '10 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
flory_blanca spune:
Cris merci mult ca m-ai lamurit.
Eu sunt cam debusolata cu ROR. Medicul meu pediatru nu mi-a dat de inteles ca e musai sa vaccinez copilul si mi-a zis si el ca daca e fata e bine sa faca cel anti rubeola. Care de altfel nu e un motiv (zic eu destul de convingator) pt ca il poate face inainte sa ramana gravida (a mentionat si el) cum a facut si o prietena, cat despre boli neurologice au fost cazuri rare si cum am mai scris in mediile cu probleme, dupa spusele pediatrului meu. In schimb dr de familie ne-ar vaccina cu fiecare ocazie si cum sa nu promoveze ei asa ceva cand iau bani din vanzari, primesc excursii daca isi fac targetul si asa mai departe. Dar asta e deja alt subiect.Eu una mai astept inca pareri cu argumente solide inainte sa iau o decizie.
Referitor la olita... La noi a fost situatia exact invers in sensul ca o intrebam pe mama ca nu trebuie sa pun copilul pe olita ca am o prietena care imi zicea ca sunt inconstienta ca la 10 luni nu am pus-o inca pe olita si ca o sa am probleme cu ea mai tarziu. Si mama imi zicea ca am inebunit sa chinui copilul de la varsta asta si ca oricum nu intelege. Drept urmare am mai citit prin carti am luat de bun sfatul mamei, ca deh ma uit la mine ca am renuntat de ceva vreme la pampers, m-a maritat mama in chiloti si am decis sa nu stresez copilul inainte de doi ani ca nu se merita ca oricum nu isi controleaza sfincterele. O sa o las si eu la vara prin curte probabil in body fara chilotei din cauza caldurii dar cam atat. Si pana la urma va renunta ea la pampers cumva ca in club se poarta tanga si nu pampers nu?
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biajitaru Buna, Ruxi cam 1kg pe saptamana dau jos. Eu din oct si pana acu am dat jos 37kg. Mai am 10 si gata ma oprescOricum ultimele sunt cele mai greu de eliminat. Bia mamica de Alexandru Matei 04 Iun 2010 |
Uauuu 37 kg e enorm.
Felicitari
Da, asa este, si eu dau acum mai greu ca la inceput, totusi incerc sa dau 1 kg/sapt.
Dar la cat vrei sa ajungi de trebuie sa dai jos 47 ?
bubu30 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Felicitari Ruxi . R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Multumesc
Madamar spune:
Buna seara fetele mele,
Eu nu am reusit sa mai dau ieri pe la voi, bine ca am urat in avans cele de cuviinta:).
Ne-am petrecut super fain seara trecuta: tati s-a straduit sa ma lase pe mine sa ma bucur de prietenii cu care iesisem, si sa se ocupe el de puiul nost';).
Mateo, pe de alta parte, a eclipsat orice alta persoana, fie ea femeie sau barbat, prin buna-dispozitie;). Stiu ca am riscat mult, iesind cu micutul, insa sper sa nu avem probleme de nici un fel. Mateo s-a simtit in elementul lui, a "dansat" (in sensul ca si-a manifestat fff tare bucuria, atunci cind noi ne miscam in pasi de dans, cu el in brate), a incercat sa bata din palme (acasa rreuseste, insa in bratele noastre nu-si putea coordona minutele).
Am stat de pe la 6, pina dupa 12 noaptea, insa de adormit, a adormit la 2:D.
Cam asta despre noi:).
Alinutza: superbi spiridusii tai:*
Succes la concurs, si voua Cordelia;)
NicoletaB, medicul de familie, si mie mi-a dat acordul tacit...
Si zau, ca dupa ce am citit in articolul recomandat de voi... zau ca ma gindesc de 1000 de ori, si tot catre a nu-l face inclin...
Sorana - imi pare rau de patania cu rotavirus... sanatate Tudorului vostru:*
Cris - de ce nu mergi la saloane de inventica, cu metodele inedite de deplasare ale lui Sebi. Este foarte inventiv:*.
Rocsy - eu una nu mai inteleg nimic cu "alergia" asta, Din ce ai spus tu, rezum eu:
1. oul din magazin e mai "sanatos" ca cel de tara;
2. baie cu tarite, nu stiam - cum anume o faci? pui in apa de baie un saculet cu tarite? Complexul de B-uri, sau ce intereseaza?
3.detergent pt copii, obisnuit, nu hipoalergen
4. e totuna daca folosesti sau nu creme cu cortizon - ca sa vezi
... si poate c-ar mai fi, puncte:D.
Una peste alta: noi ...parca suntem mai bine, adica nu mai avem "promotii" noi si numeroase, zilnic, de la o zi la alta, iar cele vechi aproape ca nu se mai vad: si asta scotind oul, portocala (mi s-a parut ca dupa portocala au aparut), samp johnson si adaugind Avene-ul (gel si crema). Am introdus si Dermalinul, insa mai am inca hainute spalate cu Persil, deci le iau la intimplare din raft.
Ce sa spun: insanatosire grabnica!
Iar despre hirtie: las-o, e mai sanatoasa asa, in forma pura, celuloza, decit in combinatia regasita in crenwurst, parizer si chiar salam
pentru ca motanul s-a trezit, am ramas cu cititul undevain urma... va las si ne regasim miine.
Necazul nostru e constipatia. Pnetru a 3-a oara in viata, azi am apelat la supozitor...:(( pentru ca nu se mai putea. A iesit ff tare afara. Nu stiu de ce are asa probleme - e drept ca am scos si portocala...
Pentru miine am pus la inmuiat 2 prune uscate, i le blenduiesc si il servesc.
Aveti idee daca ar avea voie kefir natural, de casa?
Pupici@@@
Mary, lui Mateo,
NicoletaB spune:
Neat fetelor!
Cafelutza e gata!
Fetelor, ce diete tineti, caci m-ati "spart" la cat ati slabit!
Eu am comandat scaunel de baie (pt cada). Astept sa vina!
Nu indraznesc sa o sun pe mama sa vad ce face buburuzul meu ca de duminica e nedormita! Zi si noapte nu se mai intelege cu fi-miu din cauza dintilor!
NicoletaB spune:
Ceva interesant despre iaurturi
http://sanatate.findtalk.net/t699-iaurturile-probiotice-flora-vaginala-si-rectala-va-saluta-pofta-buna
corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Neat fetelor! Cafelutza e gata! Eu am comandat scaunel de baie (pt cada). Astept sa vina! Mamica unui buburuz |
De care si de unde?
Ca si eu am ochit unul pe okazii, vreau sa-l iau zilele asta.
r_ocsy spune:
Neata !
Mary : oul din magazin nu e mai sanatos decat cel de la tara dar cica e mai bun din cauza ca cel de la tara are proteina pura si cel din magazin proteina mai slaba; eu in continuare ma intreb cum poate fi mai bun un ou din magazin, produs in ferma unde gainile sunt crescute cu mancare si stimulente crestere, hormoni etc( nimeni nu stie din care , tine de atitudinea proprietarului ) fata de o gaina crescuta in mediu natural care mai mananca si o rama cand da peste ea !!!
Inca nu i-am cumparat taratele, poate ne lamuresc mamicile care le-au folosit cum ar trebui utilizate.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Vivela spune:
neata
Bia, 37 de kg????? felicitari pentru asa vointa !!!
nici eu nu cred ca te-as mai recunoaste .
bafta in continuare pana la cat vrei tu .
felicitari tuturor fetelor care slabesc - mai repede sau mai incet si sigur .
MAry, eu cred ca e ok chefirul. nu i-am dat lui Damian, dar uite ca mi-ai dat o idee, sa-i mai variez meniul .
ref la ROR, de-as avea o fata, as incerca pe cat posibil s-o expun la rubeola inainte de a deveni fertila. eu am facut boala cu vreun an inainte sa raman gravida, asa a rezultat din analize. habar n-am cand am facut-o, a fost asimptomatica. si am stat apoi linistita in privinta asta.
pentru ca in sfarsit se pare ca vine primavara, azi o sa bananaim pe afara mai mult. pupici.
Traiesc in Orasul Alandala
Vivela spune:
taratele in apa eu stiu ca se pun intr-un saculet (eu puneam intr-o soseta), legat la gura si aruncat in apa de baie. apa se tulbura, dar devine "moale", face pielea fina. cred ca din cauza amidonului mai mult, habar n-am.
tot pt bubite sau alte iritatii, puneti in apa de baie si un plic de bicarbonat de sodiu. estompeaza fantastic toate iritatiile.
ps: bicarbonatul e minunat, eu de 3 saptamani nu ma mai spal pe cap cu sampon, ci cu solutie de bicarbonat (un plic de 50 de gr la o jumatate de litru de apa). pun intr-un lighean, amestec bine si folosesc solutia in loc de sampon. ma clatesc cu apa simpla dupa si aia e. in sfarsit parul meu are volum si a inceput sa nu mai cada. iar parul arata ca si cum l-as fi spalat cu un sampon bun, deci nu e nicio diferenta la aspect, e curat, fara matreata, moale, cu volum si pare sanatos.
Traiesc in Orasul Alandala