Floricele de Liliac - mai_iun '10 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
NicoletaB spune:
Ale-vaccinul nu ofera imunitate permanenta. asa cum pt fete e periculos de facut rujeola cand sunt insarcinate (ma gandesc ca fata ta nu va ramane insarcinata la 14-15 ani) asa e periculos pentru baieti sa faca oreionul ca adulti. De aceea e de preferat sa capete imunitate permanenta facand aceste boli ca si copii.
Pentru ce am mentionat mai sus vaccinul nu ajuta nici daca e facut nici daca nu e facut, depinde strict de 'norocul' fiecaruia.
ce am scris nu am facut-o cu scopul de ati sustine sau nu decizia de a face acest vaccin, ci doar de a-ti clarifica niste aspecte.
aleesicoo spune:
Nico, stiu ca nu ofera imunitate permanenta dar daca va face una dintre aceste boli probabil k va face o forma mai usoara.
orice sugestie este bine venita!pana la urma decizia eu o iau
lenabum spune:
va salut dupa mult timp
LA MULTI ANI PENTRU ZIUA DE IERI
stiu ca sunteti ocupate asa ca am intrat sa felicit puii de 9 ale lunii
la multe lunite
09.06 ....Stelios de theophillina
........ Patricia Andreea - de Crissy_C,
........ Bianca Maria de lenabum
........ Eliza Alexia - de aly_
........ Raluca - de siminoc
sa ne traiti si sa fiti sanatosi si norocosi
fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
bubu30 spune:
Am uitat sa intreb fetele care sunteti la dieta (Sorana, Bia, Virgi) cum mai stati cu kg ?
Cam cate kg dati jos intr-o luna?
Eu am inceput cura in 17 ianuarie si pana acum am slabit 8,5 kg.
Ma declar multumita.
Mai am de dat jos minim 6 kg.
biajitaru spune:
Buna,
Ruxi cam 1kg pe saptamana dau jos.
Eu din oct si pana acu am dat jos 37kg.
Mai am 10 si gata ma oprescOricum ultimele sunt cele mai greu de eliminat.
Bia
rosca spune:
Sorana
Cand George a varsat 4 zile din cauza secretiilor,doctorita mi-a spus sa fiu atenta la pipi,daca e maro sau mai inchis la culoare inseamna ca se deshidrateaza.Asa ca atunci cand am vazut ca din galben intens da spre maro am fugit la urgenta si i-a administrat saruri dupa ce i-a luat sange din degetel sa vada cum sta.
aly_ spune:
LENA MULTUMIM DE URARI LE INTOARCEM INSUTIT
STELIOS,PATRICIA ANDREEA SI BIANCA MARIA!!!!!!SA CRESTETI MARI SI VOINICI,SA VA BUCURATI DE AI VOSTRI PARINTI SI EI DE VOI!!!!
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu30 Am uitat sa intreb fetele care sunteti la dieta (Sorana, Bia, Virgi) cum mai stati cu kg ? Cam cate kg dati jos intr-o luna? Eu am inceput cura in 17 ianuarie si pana acum am slabit 8,5 kg. Ma declar multumita. Mai am de dat jos minim 6 kg. Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Felicitari Ruxi .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biajitaru Buna, Ruxi cam 1kg pe saptamana dau jos. Eu din oct si pana acu am dat jos 37kg. Mai am 10 si gata ma oprescOricum ultimele sunt cele mai greu de eliminat. Bia mamica de Alexandru Matei 04 Iun 2010 |
37kg Bia ??? Vrei sa nu te mai recunosc cand vii in Brasov ? Felicitari !!!
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Virgi17 spune:
Venim si noi cu intarziere, pas..pas.., cu urari de La Multi Ani pentru ziua de ieri si pentru ziua de azi, celor ce nu au nume de sfinti, asa cum sunt si eu!
Eu am inceput dieta in 28 ianuarie si am dat jos pana acum 4 kg.Nu ma cantaresc decat o data pe saptamana, daca o fac si atunci...pe haine vad cel mai bine rezulatele.si nu ma grabesc, tocmai ca am fost sfatuita sa scad usor in greutate, cam 0.5 kg pe sapt.uneori am stagnat, alteori a mers bine. De o sapt am inceput si sala. Ma stoarce de puteri...eram anchilozata pur si simplu. Fac si aerobic tip banda, bicicleta, dar si exercitii de intindere, gimnastica pura. Totul sub indrumarea unei antrenoare, ceea ce mi se pare mult mai ok decat sa fac singura, ca oricum ma plictisesc, asa mai vorbim, ma invata chestii, e bine.Dupa ce vin de la sala, dorm ca un prunc macar o ora, timp in care doarme si fata.
Legat de ROR, nu stiu ce voi face, cel mai probabil il voi face, insa sa vad daca defalcat sau tot dintr-o data. Eu am facut in copilarie in SUA, unde am trait pana la 3 ani, vaccinul asta care se numeste MMR. Am scris in carnetul de vaccinari ca l-am facut cred ca tot la un an.Plus alte vaccinuri care intrau in schema lor de atunci. Tin minte ca in copilarie copiii faceau diverse boli din astea, eu n-am facut nimic, mi se spunea mereu ca am protectie pe viata. Habar n-am acum daca asa e, cert e ca n-am facut pana acum nici o boala a copilariei in afara de varicela(parca, daca nu ma insel). O sa mai studiez problema...
Si noi avem niste buburitze pe gat care ba apar, ba dispar, eu am zis ca e de la transpiratie, ca se agita rau fata mea. I-am dat cu pudra 2 zile, s-au mai dus,in seara asta am dat-o cu Trixera, sa vad maine...sunt exact la pliurile gatului si un pic pe umeri, arata ca spuzeala de vara.
Sanatate multa puilor bolnaviori!!!