Floricele de Liliac - mai_iun '10 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
veronicach spune:
Hello mamici
acesta e prospectul priorix http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2996
edit. alt prospect alta firma i-a uitati-va aici reactii adverse
http://www.farmaciiledona.ro/produse/vaccin-priorix-gsk-I1420.pdf
Nana 0 dinti desi vad gingia, de sus, inflamata
eu sunt un strop nervoasa ca de o luna intreaga avem diverse probleme, micute, de sanatate
da, de la ultimele vaccinuri..
acum ne luptam cu o viroza, nu e bronsiolita si plamanii nu sunt afectati
am fost la 2 medici in 2 zile ca sunt crizata
mai nou i s-a declansat alergie la laptele de vaca...evident la proteina, caci ii apar bubite cand mananca branza
eu o pun tot pe seama vaccinurilor daca 2 luni i-am dat zi de zi iaurt si branza si acum brusc e alergic
despre Ror sau priorix nu mai spun nimic...habar n-am ce sa fac...ma duc pe munte si il cresc acolo
am nascut un copil perfect sanatos si a trebui sa-l operez din cauza unui vaccin, acum de o luna nu mananca decat tziti, exceptie masa de fructe, ca avem o groaza de probleme cu imunitatea(se pare)
oricum fata de alti copilasi e sanatos, insa de ce ne imbolnavim singuri copii?!
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe
maribell spune:
'neata fetele.....
eu sunt intoarsa rau, am fost marti la buc la dr cu TONY si verdictul....e prea slaba.are 6.800g si 69cm (iar la dr de la spital avea 74cm żżżżż) la 9 luni.offfffffffffffffff
imi vine sa-mi iau campii.....
de mancat , mananca 3 mese solide pe zi si 2-3 bibe cu lapte si cereale......dar de ce nu asimileaza?????
mi-a dat tratament pt ea pt pofta de papa si pt rahitism.
-luam pikovit, sanzime si perital...astea pt pofta de papa
-calciu gluconik si vigantoleten 500 4/zi pt preventie rahitism
mi-e asa mila de ea ca trebuie sa o indop iar cu siropele siropase.....
mi-a spus ca daca intr-o luna nu castiga 350g in greutate facem o serie de analize....
in rest e sanatoasa, vioaie, merge 4-5 pasi singurica si se agita la greu toata ziua.
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
si......BOMBA cu 20 s+
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
maribell spune:
IN SFARSIT NE-A IESIT SI NOUA UN DINTISOR
aseara era maraita si i-am dat cu gel....si shok...m-am zgariat in ceva era dintisorul de jos
deci pt posteritate la 9 luni si 3 zile ne-a iesit primul dintisor
si......BOMBA cu 20 s+
GALERIA ZAMBETELOR
PUPICI TUTUROR
aleesicoo spune:
Maribell, stai linistita, eu sunt convinsa ca fetita ta nu are nimic!
eu aveam la 1 an de zile 7 kg si am fost nascuta cu 1900kg si acum de el sunt slaba si mananc fff mult crede-ma
cand eram mica m-a indopat mama de vitamine si calciu si niciodata n am fost anemica, dar daca asa imi este conformatia ce sa facem?
poate asa este si ea! din cate imi aduc eu aminte si tu cand erai mai tinerica in adolescenta parca spuneai ca erai slabuta , nu?
maribell spune:
SORANA multa sanatate strengarilor tai, sa scape cat mai repede de babaul ala de virus....
CRIS chiar ca e inventiv SEBI.... peste vre- 20 de ani auzim ca a inventat masina cu reactie
am vazut pozici noi si ffff frumu....cei mai frumosi bebei avem
despre ROR....si eu zic pas, am o obsesie cu autismul &co.
nici eu nu l-am facut , ma-u descoperit in spania cand am facut analizele din timpul sarcinii....
si......BOMBA cu 20 s+
GALERIA ZAMBETELOR
PUPICI TUTUROR
maribell spune:
ALESICOOO ce bine-mi pare ca te-ai intors la noi, chiar imi era dor de tine
....si da, si eu am fost rahitica in copilarie(dar mai multa bataie mancam decat mancare, doamne cat se chinuiau cu mine sa mananc si nu vroiam asta cam pana la 18 ani, apoi mancam de toate dar nu puneam pe mine ceea ce mi-a prins bine pt ca un instructor de balet trebuie sa arate intr-un anumit fel.ce mai pana la 28 ani am avut 45-47kg apoi din cauza unui tratament cu diane35 m-am ingrasat 10kg, apoi cu TONY inca 10
sunt curioasa acum cat punżżżżżżż
si......BOMBA cu 20 s+
GALERIA ZAMBETELOR
PUPICI TUTUROR
taty_ana spune:
salutare,
cu intarziere va urez "O primavara frumoasa cu soare si multe bucurii"!
n-am mai intrat de mult pe forum, motivul nu are rost sa-l spun,sper doar sa nu mai existe dispute,rautati si sa fim mai unite si mai "deschise" la minte
Artu felicitari pt primii pasi ai Sabinei
Ale ai o mandrete de fata grasuna ,a mea nici 8 kile n-are iar speranta de a ajunge la 9 kg la un an s-a spulberat
Cris ai un flacau istet,cum a transformatul el scaunul in premergator
Bia,Bubu,Sorana felicitari,eu una ar trebui vreo 4 kg sa dau jos da'nu sunt in stare
Vivela am vazut c-ai fost bolnava,eu tocmai ce-am iesit dintr-o gripa nenorocita rau tare si desi nu sunt adepta antibioticelor n-am avut incotro,nu de alta da imi scuipam plamanii afara
in privinta meselor,ca tot intreba cineva,emma bea lapte dim 150ml si seara 180ml,asta e maximul care-l poate....la masa de 6 seara uneori ii dau lapte cu cereale 150ml sau iaurt cu cereale,in rest masa de fructe si cea de legume in jur de 150g chiar si mai putin
in rest m-a dus la disperare,tipa toata ziua ca vrea pe jos,sau in brate,nu conteaza unde nu mai in tarc sa nu fie,cand s-o face mare cred ca o sa-i dea foc asa ciuda are pe el,iar eu mai am putin si clachez ca mi s-au terminat toate rezervele de rabdare cu ea....ma surprind gandindu-ma ce bine era cand eram singuri si pe urma ma invinovatesc ca nu sunt o mama buna si gandesc numai prostii insa credeti-ma ca tanjesc dupa viata care o duceam,serviciul care il aveam,acum totul se rezuma la kk,pipi,mancare,somn,tipete la greu si grija permanenta de ai fi bine...in fine,sper sa trec la sentimente mai bune odata cu venirea caldurii
mi-am facut cont pe facebook dar deocamdata suntem in tatonari ca nu stim ce si cum
pupici
aleesicoo spune:
Taty-ana si eu ma gandeam la tine sa stii si am decis sa ma reintorc aici la voi pt ca nu sunt o persoana ranchiunoasa si eu de fel spun ceea ce gandesc stiu ca nu e bine tot timpul dar asta imi este firea si nu ma voi skimbaa trecut , acum totul este bine(sper)!
ITI multumesc pt complimentele aduse Karinei
toti copii sa fie sanatosi ca asta este tot ce conteaza, nu are importanta daca sunt grasi sau slabi
Sentimentele si gandurile pe care le ai tu sa stii ca eu le am in fiecare zi ce viata linistita aveam inainte si nu trebuia sa ma sacrific pt nimic, "dar imi dau repede 2 palme" ma trezesc ma uit in okii fetitei mele si la zambetul ei si trec mai departe
azi noapte spre exemplu m-am trezit din ora in ora ca urla din cauza dintocilor
Lumy_Clt spune:
Ola fetelor,
noi tot din clubul fotomodelelor facem parte, la 9 luni,
Mara are `7,6 kg si vreo 70 de cm , 2 dintisori si gingia de sus inflamata
Maia are `6,9 kg si vreo 69-70 de cm, si 2 dintisori.
De 2 nopti joaca ping-pong cu noi cand una cand alta, cu treziri din ora in ora. Asa ca facem cu randul noptile, cand eu cand tati.
Va invit sa le vedeti pe fete pe olita, cand le-am pus prima oara, de atunci cred ca ne-am mai jucat cu olitele o data, acu stau bine mersi prin camera, numai de astea nu ma mai incurcam. La vara la curte o sa le las mai lejer imbracate
pe olita