Pufi iubiti de ian-feb 2010 (231)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

O pentru voi domnisoarelor

A fost de visss,Ariana a fost exceptionala(mai putin cand eram la masa-nu avea stare....dar a facut si pe acolo show in stilul caracteristic ), am avut o vacanta frumoasa,mi-a placut sa o vad cum se bucura de nisip,de plimbari,porumbei,apa,ce sa zic datorita ei am avut momente foarte frumoase

Am recuperat ce ati scris , asa in mare....

olita pe la 2 ani....
mancat singurica - am vazut ca vrea sa apuce ea furculita/lingurita asa ca i le-am oferit,le foloseste in stilul ei....o ajut cand vrea sa duca la gurita,mizerie-evident este,dar se strange....din cate am inteles atunci cand ei cer lingurita e bine sa ii lasi sa incerce sa o foloseasca,ca daca nu mai tarziu cand vrei tu sa ii inveti cica ei nu mai vor....ma rog asta am citit...deocamdata e ok la noi(ba cu manuta,ba cu lingurita,ba eu),vom vedea mai tarziu

Mara inca nu are dintisori, fetita frumusica foc

Sorina imi plac postarile tale

Alex e bolnavior ....offff offff...sa te faci bine repede ca sa o admiri pe iubitica ta in poze(cand o sa le pun)

Yannis are probleme cu urechiusa?! sa te faci bine repede

Stefan - sper ca nu are nimic serios cu piciorusele,tinem pumnii

Dece ce ai povestit acolo ca face mai nou jiji(cu tzitzi) Ariana mereu face asa,deci ea e pt NU INTARCARE

Daria ce ma bucur ca nu mai ai ghips,freedommmmmmmmmmm

Nu am vazut poze,filmulete,nimic.....trebuie sa imi fac timp

Cu scuzele de rigoare pt intarziere
La multi anisori princess Iuria!

La multi anisori printesa Lorena !

Va doresc tot binele din lume

Bravo mamici dragute pentru acest an frumos

La multi ani Nyny!

La multi ani Gratiana!

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"War is like love it always finds a way."

welcome back!
ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta,asteptam pozele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Fetele mi-a plecat si mie ultima tura de muncitori din casa

Am intrat sa va citesc repede ca ma bag inapoi la smotru.

Nu am citit inca tot, mai am juma din cap trecut.

WB Gmilady, vezi, am zis io bine ca Mara e ultima dintoasa, felicitari ptr kk si dintzoc!

TOMACA felicitari si voua ptr mers! Trimite buturelu si la mine cu mopu ca io ...deja-mi vine acru cand vad mopu , in ultimele 4 zile am spalat, aspirat si sters prafu cate 3 ore ZILNIC nu mai suport! Asta printre avut grija de Yannis si muncit ptr birou sa termin.

Nu am vaz poze, recuperez sapt viitoare. Dar tot am intrat sa o vad pe Vi4i...las ca incerc sa o vad in Grecia sa vedem daca se lipeste ceva si de mine ca ...eu nu intelegeam la ce se referea in poza cu "bunelu"...Vorba Decenuelei...stiu multi parinti de copii mici care arata mai in varsta decat buneii aia...daca sunt bunici...eu tot cred ca nu am inteles eu bine, poate vorbeste fata ciudat ca e IMPOSIBIL...sincer....Ruxita ne treduci ce inseamna "buneii"??? please! Pai sotul meu arata mai in varsta decat buneii lu Dionisos

Yannis a facut febra o zi si un pic, atat. Fara bubite.

Mi l-a vazut matusa ieri si am 3 pagini de chestii de cumparat de la farmacie... cik o ureche e in neregula, un inceput de infectie ca a facut ea un test cu apa oxigenata care arata daca sunt probleme...din cauza de nas ingundat , necuratat ca lumea 9cam are muci in ultima perioada...poate de la kilele de praf care s-au facut in casa cu muncitorii ). Deci avem de luat solutii ptr urechi, solutii ptr nas, plus fier ca e palid tot, plus calciu ca are nu stu ce care arata lipsa de calciu (nu stu ce pe la stern si pe la coaste si pe la "bratara" la incheietura acolo si nu stu cum rotula care arata ca e lipsa de calciu). Plus ca cik i-ar trebui si niste polivitamine. Deci merg la farmacie si ma pun pe treaba.

Noi maine dis de dimineata ne luam zborul ca nu mai suport! Am muncit pe ruptr, -am saturat si de zapada asa ca iau o pauza si ma duc in Grecia

Va puo si ne vedem de acolo!

de Yannis

bine ca ati scapat de santier
multa sanatate lui yannis!
drum bun sa aveti maine si sa ne citim cu bine !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Exact asa face si Mara (subscriu la ce zicea Ruxita, daca exagerez cu povesti de cioara sa ma trageti de maneca ). Isi baga toata bucatica in gurita, o molfaie acolo si daca ii ese cate un colt o indeasa cu manuta.

Mire, Ruxita......nu stiu altii cum sunt, dar mie imi face totdeauna placere sa citesc despre realizarile si nazbatiile puilor!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Si euuuuu...si eu citesc cu placere despre pufi si nazbatiile lor...pai nu de asta suntem aici? sa vorbim despre pufi? restul discutiilor sunt bonus...
...laudati-va fetelor cu puiutzii vostri, ca mie mesajele astea imi inveselesc ziua...

pufii nazdravani

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

asa zic si eu:nu de asta suntem aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

si eu si pentru a citi despre pufisi a povesti despre ei

sunteti cu treaba doamnele????ia sa va serveasca bubu cu ceva bun.....pe cuvantun chec cu sana.....ce ziceti merge?si o cafea pentru ora 5?si o floare a sunteti doamne!

raul a fost toata ziua suuuper maraici....abia a adormit numai miorlait......eu va stimez ca rezistati...eu is praf dupa gatit curat chec si copilu maraitu....oaiii abia astept sa ajunga sotul meu drag acasa sa ma inchid in dormitor si sa nu-i mai aud pe niciunulde parca ar functiona vreodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Bubu am remarcat semnatura, s-o stapanesti sanatoasa!

Am vazut si ce frumos are MP trecut la locatie.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

ha ha ha.....mersi miremia....sotul tot imi zice cucoana......grande dame......cucoana mare...si ma face sa rad ....si pe vremea asta chiar am nevoie sa ma inveselesc.....dar tu miremia...nu remarci si ceva bun de la mine.....nu iti place checul?

Mergi la inceput

da am vazut si ce fain si-a scris mp

am vrut sa completez mesajul anterior...la fata mea...numai a cucoana nu arat imi cer buletinul cand cumpar tigari(mai imi zice ceauseasca cand stau in dreapta si nu la volan ca tot comentez si il dirijez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

ha ha ha.....mersi miremia....sotul tot imi zice cucoana......grande dame......cucoana mare...si ma face sa rad ....si pe vremea asta chiar am nevoie sa ma inveselesc.....dar tu miremia...nu remarci si ceva bun de la mine.....nu iti place checul?

Raulica

Ei, cum sa nu-mi placa? Dar iar zice dece ca salivez eu la tot. Ar putea sa va serveasca si ea cu niste clatite cu nutela, dar vad ca se face ca ploua....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

si eu si pentru a citi despre pufisi a povesti despre ei

sunteti cu treaba doamnele????ia sa va serveasca bubu cu ceva bun.....pe cuvantun chec cu sana.....ce ziceti merge?si o cafea pentru ora 5?si o floare a sunteti doamne!

raul a fost toata ziua suuuper maraici....abia a adormit numai miorlait......eu va stimez ca rezistati...eu is praf dupa gatit curat chec si copilu maraitu....oaiii abia astept sa ajunga sotul meu drag acasa sa ma inchid in dormitor si sa nu-i mai aud pe niciunulde parca ar functiona vreodata

Raulica

Multu de tratatie, Bubu...eu ma bag, si la chec, si la cafelutza!
Sa-ti fie de bine noua titulatura, tare simpatica.
Sorry de maraiala "marelui blond"...se anunta vreun dintz?
Noi...n-am fost cu treaba....ci am dus mall-ista acasa (a se citi: la mall...)..unde i-a placut de n-a mai putut, noroc ca i s-a facut somn.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz
Multu de tratatie, Bubu...eu ma bag, si la chec, si la cafelutza!
Sa-ti fie de bine noua titulatura, tare simpatica.
Sorry de maraiala "marelui blond"...se anunta vreun dintz?
Noi...n-am fost cu treaba....ci am dus mall-ista acasa (a se citi: la mall...)..unde i-a placut de n-a mai putut, noroc ca i s-a facut somn.

Ce tare! Ce ati servit?

Mallul ala cu C&A si cu carrefour?

_

Mergi la inceput