Pufi iubiti de ian-feb 2010 (231)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz
Multu de tratatie, Bubu...eu ma bag, si la chec, si la cafelutza!
Sa-ti fie de bine noua titulatura, tare simpatica.
Sorry de maraiala "marelui blond"...se anunta vreun dintz?
Noi...n-am fost cu treaba....ci am dus mall-ista acasa (a se citi: la mall...)..unde i-a placut de n-a mai putut, noroc ca i s-a facut somn.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Ce tare! Ce ati servit?

Mallul ala cu C&A si cu carrefour?

..Mire...tu cunosti buzaul, asa-i?
Nope, in celalalt mall, Galleria, am dus maimutzica la Leonardo, la shopping de .."shoes"...cum sade bine fetelor...
Trebuia sa-i iau niste incaltari intermediare, intre ghete si pantofi...am gasit ceva de la chicco, dragalase, crem, cu arici. Are o labutza tare dificila, dolofana si scurtutza, si musai trebuie probata...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Ne mai tineti minte?
Eu sa stiti ca va cistesc nu constant dar o data la 2 zile cam asa mai arunc un ochi si mai citesc printre randuri .. ca randuri nu prea am timp .
Am pus si noi 2 pozici ... cea de la un an nu e foarte rasarita dar mi-e taare draga si cred ca asta conteaza cel mai mult .. Noi avem o problema, Yannis nu rade la poze mai niciodata pt ca vede aparatul si se blocheaza ...
Noi suntem bine .. sanatosi .. am trecut iarna fara nici o raceala .. fara nici un pic de febra si fara maraieli .. sunt o fericita asa-i?
Nu avem dinti in plus .. nu ne-a dat nici o masea ..
In schimb mergem de-o manuta .. am avansat Cred ca suntem ultimii nemargaciosi de aici dar eu nu ma sperii nu ma panichez .. mi-e bine asa si sunt f fericita alaturi de el ... stiu cum era si stiu cum e acum

A si vreau sa mai zic ceva:
Alexutza Doamne cat de tare te invidieeeeez!!! Sunt verde !!!! Te duci la greci la cladura ... nu o fi canicula dar sunt vreo 15 grade numa bine de plimbaaaat!
De abia astept sa treaca zapada asta tampita de care m-am satuuura vreau caldura sa pot sa-mi scot si eu copilul mai subtire imbracat sa se poata misca si el in voie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

al3xa v-ati operat? cum a decuras totul? felicitari pt iarna fara febra, muci &co... toate te invidiem sincer!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Bubu si eu ma bag la chec si cafeluta ...

Sorina sa poarte sanatoasa Iris papuceii

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"War is like love it always finds a way."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Bubu si eu ma bag la chec si cafeluta ...

Sorina sa poarte sanatoasa Iris papuceii

Multumim mult!

Mergi la inceput

Al3csa, felicitari pentru achizitiile lui Yannis. E un baietel mare, frumos si sanatos. Ferice de voi, fara maraiala...
Ca iarna am trecut-o si noi fara boli, muci si febre, dar cu maraiala la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

al3xa v-ati operat? cum a decuras totul? felicitari pt iarna fara febra, muci &co... toate te invidiem sincer!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Nu ne-am operat ca avem putzica prea mica .. ne-a chemat peste 6 luni ... Vedem atunci daca suntem in standarde .

Mergi la inceput

Am vazut-o pe Iris mergand ....ce frumos "alearga" ea ;ai o voce tare frumoasa Sorina,imi aduce aminte de casa,foarte frumos filmuletul

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Am vazut-o pe Iris mergand ....ce frumos "alearga" ea ;ai o voce tare frumoasa Sorina,imi aduce aminte de casa,foarte frumos filmuletul

Ooo, multumim ..eram eu cam nelamurita, daca merge sau nu...
Mie mi-a parut rau ca ma.."aud"...n-am gasit o secventa fara "trancaneala"...

Mergi la inceput

Sorina si eu in toate filmuletele cu Ariana vb,daca ea nu vb trebuie sa se gaseasca cine,nu?

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput