Pufi iubiti de ian-feb 2010 (231)
Raspunsuri - Pagina 4
ayanna_xem spune:
Salutare...
...intru o tzara asa pe fuga, ca am vazut ca intrebati de Ioana_fota...cred ca cel putin deocamdata a renuntat la forumeala, cel putin asa am inteles eu din mesajele de pe forum...dupa ce vb cu ea, va confirm...
Da...am vorbit acum...
...daca e vorba de mutat, zice ca sa ne mutam linistite pentru ca ea nu s-a legat niciodata de acest subiect...din cate am inteles eu, singura ei rugaminte fusese legata de colaj, pentru ca si-ar fi dorit, daca s-at fi putut, sa apara si Alexandra cu o poza de la anisor, nu de la 11 luni sau alta varsta dinainte...si de acolo tot tam-tam-ul...nu vreau sa rascolesc nimic...ideea e ca puteti hotari orice, Ioana nu va incurca cu nimic deciziile...
Eu alerg dupa pitiocoata, sper sa reusesc s-o conving sa doarma de pranz...poate reusesc sa intru mai pe seara...v-am pupat...s-aveti o zi superba!
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
miremia spune:
Simply WB! Sa va fie de bine vacanta, cand ai timp sa ne pui si poze.
Tomaca
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
haircut spune:
Mire, multumim ca ai rezolvat"problema"...ca de obicei prezenta la apel
Simply, WB! Ma bucur ca v-ati simtit bine, ca Albinuta a zburdat in voieasteptam pozici
BF, WE placut!
Alexutzzza, sanatate multa puiului si distractie placuta in Gr
haircut spune:
Mire, mie mi se pare ok data de 8 martie, cum s-a zis la inceput. e zi festiva, intra mai multe fete, atmosfera mai vesela....zic si eu....
bubu_bu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Mire, mie mi se pare ok data de 8 martie, cum s-a zis la inceput. e zi festiva, intra mai multe fete, atmosfera mai vesela....zic si eu.... mami de fetita finuta |
subscriu
Ruxita spune:
apropo, Ayanna, n-am uitat, chiar am tinut sa va felicit pentru liberare, dar m-am luat cu altele, sa-mi fie rusine! Acum ca ati scapat de ghips o sa fiti si mai nazdravane!
si din nazdravaniile noastre, sper sa nu scot din sarite pe nimeni intr-o buna zi cu Kay in sus si Kay in jos si ce-a mai facut exceptionalul Kay (daca deranjeaza pe careva, da-ti ignore)...
dar astazi exceptionalul Kay a luat o farfurie din dulap si a pus-o frumos pe masa... poate imi tebuie... si statea in fata aragazului cu chibriturile in mana (le-a sustras de pe masa) si incerca el acolo chestii... a inteles miscarea inca nu stie s-o execute...
si a papat paine cu unt... si ceai (verde) ... nu stiu cat e de bun ceaiul verde pentru bebelusi... pardon, copii de varsta mica... dar are deja reflexul de a baga in gusulica daca intamplator ii iese vreo bucata de ceva pe-afara (de ex. paine), o indeasa in gusulica si o molfaie ca un hamsterica... imi place de mutrita lui cand papa...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui Ruxita apropo, Ayanna, n-am uitat, chiar am tinut sa va felicit pentru liberare, dar m-am luat cu altele, sa-mi fie rusine! Acum ca ati scapat de ghips o sa fiti si mai nazdravane! si din nazdravaniile noastre, sper sa nu scot din sarite pe nimeni intr-o buna zi cu Kay in sus si Kay in jos si ce-a mai facut exceptionalul Kay (daca deranjeaza pe careva, da-ti ignore)... dar astazi exceptionalul Kay a luat o farfurie din dulap si a pus-o frumos pe masa... poate imi tebuie... si statea in fata aragazului cu chibriturile in mana (le-a sustras de pe masa) si incerca el acolo chestii... a inteles miscarea inca nu stie s-o execute... si a papat paine cu unt... si ceai (verde) ... nu stiu cat e de bun ceaiul verde pentru bebelusi... pardon, copii de varsta mica... dar are deja reflexul de a baga in gusulica daca intamplator ii iese vreo bucata de ceva pe-afara (de ex. paine), o indeasa in gusulica si o molfaie ca un hamsterica... imi place de mutrita lui cand papa... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Exact asa face si Mara (subscriu la ce zicea Ruxita, daca exagerez cu povesti de cioara sa ma trageti de maneca ). Isi baga toata bucatica in gurita, o molfaie acolo si daca ii ese cate un colt o indeasa cu manuta.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui haircut Mire, mie mi se pare ok data de 8 martie, cum s-a zis la inceput. e zi festiva, intra mai multe fete, atmosfera mai vesela....zic si eu.... mami de fetita finuta |
Subscriu si eu!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui miremia Exact asa face si Mara (subscriu la ce zicea Ruxita, daca exagerez cu povesti de cioara sa ma trageti de maneca ). Isi baga toata bucatica in gurita, o molfaie acolo si daca ii ese cate un colt o indeasa cu manuta. |
Mire, Ruxita......nu stiu altii cum sunt, dar mie imi face totdeauna placere sa citesc despre realizarile si nazbatiile puilor!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Mire, Ruxita......nu stiu altii cum sunt, dar mie imi face totdeauna placere sa citesc despre realizarile si nazbatiile puilor! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Si euuuuu...si eu citesc cu placere despre pufi si nazbatiile lor...pai nu de asta suntem aici? sa vorbim despre pufi? restul discutiilor sunt bonus...
...laudati-va fetelor cu puiutzii vostri, ca mie mesajele astea imi inveselesc ziua...
pufii nazdravani
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata