Martie-Aprilie (172)- Bravo Simona!!! Bravo Miki!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

BRAVO BB ARSENIE
BRAVO MAMICA SIMONA!!!

Mamam ce grasunel a ascuns acolo Simona..
Mamico refacere rapida si bebel necolicios!!

Te pup!

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

FELICITARI MAMI SIMO, BINE AI VENIT BEBE ARSENIE

roxy sunt puse in contul odiseei, luca's room se numeste albumul

shtrumph nu sta suparata, o sa vezi ca o sa fie la fel de bine si la spital, singurul lucru important cu adevarat e sa fii pe maini bune, si asta cu siguranta o sa se intample! da-o in foc de moasa, tu o sa ai o nastere super iar sophie o sa vina in siguranta

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

BRAVO SIMO!BUN VENIT BB ARSENIE!

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 11 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Simoooo, felicitari!!! Recuperare usoara, bebe cuminte, sanatos, mancacios! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!

Fetelor, io nu vreau sa-i vb de rau pe unii doctori, dar la ce s-o fi referit femeia aia cand a zis "putin prematur". La 40 de sapt si 3750 gr??? Probabil fiindca a fost nastere provocata si Arsenie s-a hotarat mai greu. Eu ii inteleg ca sunt pro nastere naturala, dar cred ca unii mai si exagereaza.

Roxy, cu ce fel de crema te dai pe burtica?

Eu iar trec printr-o perioada de contractii nedureroase si burta cam tare. Si uneori asa tare se misca bebelasul ca ma doare de numa, numa...
Se mai intampla cuiva sa va doara burta, ma rog, abdomenul, cand se agita bebelasul inauntru? L-am mangaiat si l-am rugat in seara asta de vreo 2 ori sa nu mai sfredeleasca asa cu manutele ca ma doare. Si s-a mai potolit

Am luat si eu cosmeticele, ulei, sampon, sapunel Bubchen. Am citit pe aici ca-s bune... si n-au fost scumpe. Si-am mai luat termometru de apa, lumina de noapte si un snur de agatat suzeta Achizitionate toate din DM. Cu reducere 20% si dupa o coada la casa de vreo 10 min.

Strumphy . Asa-i ca ti-a trecut?

in S 33+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

felicitari mamici!

venim si noi cu vesti..am racit:(( ma tratez naturist..T este la bunici k sa nu ia si el! DD sa ne ajute sa nu raceasca si el..

am facut aseara cu sotul meu si uite ca am avut secretia roz/ maronie diminata..am sunat dr si mi-a tras o cearta la telefon de nu mai stiam de mine:P ne intelegem f bine..avem o relatie deschisa..si uite asa..acum sunt bine..sangerarea s-a oprit..a zis k probabil este dopul gelatinos..dar eu nu cred..cred ca a fost altceva..nu stiu ce..dar suntem bine!

maine am examen toata ziua la fac si sper sa rezist..am ditamai burtoaia..dar iubirea pentru fetita din burtica creste pe zi ce trece! vreau sa mai stea cumintica cateva sapt..si apoi sa ne bucuram de fiecare cm de pielicica ! abia astept sa o pup unde vreau eu!

va imbratisam cu drag!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 34+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, lasa ca o sa fie mai bine la spital decat acolo, nu te mai supara degeaba.

roxy, eu beau lapte zilnic cu cereale si bebelina mea e bine. incearca sa vezi cum se comporta fata si daca e ok bei in continuare. Mie in spital mi-a spus sa mananc de toate si daca vad ca ceva nu i-a priit fetei, atunci sa nu mai mananc resp aliment. Adik mi-a zis ca e ok sa mananc si fructe si legume crude, mai putin varza, fasole..astea care baloneaza pe oricine. La fructe nu a zis nimic fata, dar in schimb nu i-a placut castravetele..
lasa basicuta in pace, e din cauza ca a stat buzita umeda. s-ar putea sa se dezlipeasca intr-o parte, dar sa nu tragi de ea, sa o lasi acolo. Fi-mea are cateodata toata buza asa alba.
Despre colici am inceput si eu sa re-citesc pt ca fata inca nu a facut . Cristi era cu ei in toi la varsta ei.
Am citit ca apar pe la 2-3 sapt, ca se intensifica pe la 6 sapt si ca dispar pe la 12 sapt...asta e "teoria".
Actele pt CIC se depun dupa expirarea concediului la admninistratia financiara.
deea , sunt sigura ca Stefy o sa te ajute ff mult cu fata. Cred doar ca tb sa vina ea cu initiativa si nu sa-i fie impus un anumit program

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Felicitari Simona !!!
Bine-ai venit pe lume bebe Arsenie !!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Alina06..cateodata mi-as dori si eu sa ma doare burtica de la miscari deca sa stau sa le pandesc...sincer!!!Asta ca spirit de gluma,ca eu sunt cea cu probleme ca am un bebe lenes...

Poate fetele te ajuta..eu diar iti pun ca si linistea este grea..

33+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Lalely, stiuuuu. Nu ti-am povestit ca si cu linistea stiu cum e?
Intreb de curiozitate, ca medicul mi-a zis ca nu-i nimic, ca e normal ca muschiul abdominal, ca orice muschi sa doara cand e lovit...
Oricum, din punctul asta de vedere micutul seamana cu sotul... care alearga zilnic cate o ora, sau face bicicleta cate o ora, in conditiile in care eu abia reuseam cate 15 minute.

De fapt, n-am vrut sa para ca ma plang, ca sunt hotarata sa tin paranoia departe de mine

in S 33+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

pup fetele, ma bag la somn

Noapte buna !!!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput