Martie-Aprilie (172)- Bravo Simona!!! Bravo Miki!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

nu am putut sa ma retrag inainte sa o vad pe Roxy...deci va dati seama ca nu comentez nimic..de invidie bineinteles
zic doar ca-i asa de dulce Anastasia

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....38 s
3 zile ....amr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor cu bebei, bebelina are pe buzita de sus asa ca o basicuta de la supt. se da cu ceva? aia este afta? am observat ca dupa supt ii trece, se retrage, dar in timpul suptului se vede mai tare.
ce ziceti?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy,nu se da cu nimic,trece de la sine,mereu o sa apara si o sa dispara basicuta de la supt,si fetele mele faceau de la suzeta,Melissa si acu mai face cate o data,insa ii trece rapid.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Fetelor, in legatura cu ce mancati voi si colicile bebelusilor. Din experienta mea de 2 alaptari va spun ca unor copii le face rau un lucru, altora nu. De aceea va sfatuiesc urmatoarele: mancati la inceput mancare mai de regim (supe, pilaf, gratar), dupa care introduceti treptat cate un aliment si vedeti reactia bebelui.
De ex eu am baut lapte la greu ma amandoua si nu le facea colici. In schimb de la iaurt am avut 2 nopti infernale cu fata cea mare.
Pe de alta parte, am mancat ceapa, usturoi...etc...si pe la 3 luni am introduc in alimentatia mea chiar varza si fasolea.
Succes!

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004),Andreea (21.11.2008), (DPN 14.04.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

felicitari Simona,bun venit pe lume bebe Arsenie,sa fii sanatos si necolicios!!!

A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

BRAVO SIMONELU !!!!

BINE AI VENIT FLUTURAS ARSENIE!!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

BRAVO MAMI SIMO!!!!!

BINE AI VENIT BEBIC FRUMOS SI GRASUN!!!!

multumim mult sora de simo pt ca ne-ai dat vestile minunate

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 39+

AMR PUTINE ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

FELICITARI SIMO!!!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE GRASUNEL!!!

UN BUCHET IMENS DE MAMI!

SI PENTRU BEBE MUUULT LAPTIC, SA FIE SANATOS SI MANCACIOS!!!

31+

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Bravo bravo Simona!!!! Si nu-nteleg ceva - cum sa fie un bebe de 3750 g putin prematur?
Noi am fost la film pana acum, si abia acum am citit ce ati mai scris.

Strumphi, nu pre-nteleg eu cum e cu Birth Center versus spital, care e diferenta, etc, dar eu cred ca n-ai de ce sa fii dezamagita daca faci ce e cel mai bine pentru sanatatea ta si a bebelui. Sunt sigura ca va fi bine exact asa cum va fi, vei fi mai bine ingrijita intr-un spital si totul va merge ca pe roate! Sper ca te-ai oprit din plans si papi ceva bun - o inghetata?

Va pup pe toate; maine dimineata ma duc la analize, iar maine seara avem un botez, distractie mare

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

SIMOOOOO FELICITRAI MULTI PUPICI, MULTE IMBRATISARI, DOAMNE BINE CA E TOTUL BINE !!! SUNT ASA DE BUCUROASA DE ZICI CA EU AM NASCUT , M-AM GANDIT MEREU LA TINE, BRAVO
BINE AI VENIT BEBE ARSENIE! MULTA SANATATE SI NOROC SI MAMI SA-SI REVINA REPEDE SI TU SA FII UN PAPACIOS SI FARA COLICI.
deci.... am mai ramas eu si iony

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

da, Salo_sama am ramas doar noi doua
si se spune ca fetitele se grabesc, nu-i adevarat
tu cum te simti?? ai vreun semn??
eu maine merg din nou la monitoraj si mai vedem ce-mi spune

fericita 40+ cu Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput