Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SIMO si donsoara mea Catalina face exact la fel de cateva zile - isi molfaie manutele tot timpul, cu zgomot, cu plescaieli si ii curg balutele, chiar ma intrebam ce o fi...nici nu-i mai pun manusi, ca a descoperit o metoda prin care si le da jos. Isi indeasa mainile in gura cu totul...mi se pare totusi cam devreme sa fie dintii...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Simo asa face si buba mea. we plina de bale si baga tot ce prinde in gura. desi nu ii e foame
mai dvrm m-am dus sa ii fac un biberon..am zis k nu ii mai place sanu, dar de unde...a papat 20ml p care i-a dat afara dupa.
astept sa vb cu dr sa vad ce imi zice k nu stiu ce sa-i mai fac

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

am mai aparut si noi chiar daca cu multa intarziere dar bubulina mica nu vrea decat in brate si mami nu poate decat sa citeasca; in rest nu mai fac absolut nimic, nimic; asteptam doar sa crestem poate nu mai stam asa mult in brate la mami si ne mai intereseaza si pe noi alte locuri din casa;
roxx programarea la merdlife la stamate o ai doar pentru sold? am vrea noi sa mergem ca pediatra ne-a anuntat abia ieri ca trebuie sa ne programam pana in saptaman 8 si nu am mai gasit programare pana atunci; dar nou ne-a spus sa facem si la sold, abdominala si transfontanelara;

39+ Maria-Sofia
AMR... 1 zi
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

PE MINE, PE MINE, PE MINE...Caci eu am gasit liber abia pe 5 Aprilie

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

apropo de eco de sold - am o programare pe 15 martie la faimosul dr Stamate de la Medlife, dar noi nu o sa mai mergem ca ar fi fost prea tarziu si am facut deja in alta parte. Intereseaza pe cineva programarea?

_

Roxana

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ocsanica, este eco de sold si transfrontanelara

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Bun..deci si ai vostri. inseamna ca e etapa de cunoastere a manutelor..ca se si uita la ele asa crucis..le duce deasupra capului si le priveste..pe urma pac in gurita.
stiu ca fata avea bale de la 5 luni incolo,de aia mi se parea ciudat

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna ziua

Simo; da..pe parintii.com scrie ca-s 1 din 5 copii care au colici..nush care e scorulpoate am gresit..

Sherbi;te inteleg...Eu ma comport normal numai ma simt extraordinar de vinovata...Mario se simte tradat de mine...nu imi spune ..dar vad ca sufera cateodata..asta ma doare cumplit...

Ziki;ce sa zic?de socriila noi e la fel...nici nu ma mai consum pt asta..asa sunt ei si gata!Pup fata glumeata.

Anka Maria;e haioasa faza cu madama

la multe lunite
KRISTIAN
ANDREI
ALEXANDRU-STEFAN
-------------------------------------------------------------------------------
-SI LA MULTI ANI PUIUTULUI MEU DRAG
;la multi ani MARIO

sa cresteti mari si sanatosi!!!!!!!!

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Pai exact la voi ma gandeam si eu ca iesiti cu bebeii pe la medic, una alta...eee, lasa, ca luni o scot si eu afara
am si eu controlul gineco, o duc si pe ea la control...
Deci luni o sa avem program de ieseala (cu toate ca vremea se anunta friguroasa)

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

hai mai Simo ...sa nu-mi zici ca faci o combinatie colici si gingii!!! Auzi, dar tu iei vitamine, ceva???Poate in afara de hormonal or fi si niscaiva carente.

wudy eu am scos-o afara inainte d eo luna, cand era f frumos afara, plus controale la spital o sapt, o luna, ecografie sold...plus ca noi stam cu geamul dschis oscilobat. Si la maternitate stateam asa, deci...
Incerc s-o calesc, ca sufiecient ca-s 25-26 grade in casa ..nu avem ce face cu radetul...asa ca geamuri deschise peste tot in casa, si iesit afra de cate ori e frumusel.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Si noi balim si molfaim. Cu diferenta ca inca nu e in stare sa-si gaseasca mainile in mod coordonat. Adica le descopera "accidental" (sau ajutat de mine) si atunci se repede pe ele ca rechinul si incepe sa molfaie cu nesat. Si scoate bale si face baloane la gura.
Si azi de dimineata radea in hohote cu bibe in gura si se ineca. A trebuit sa ma uit in alta parte, de cate ori ma uitam la el, il umfla rasul si uita ca are bibele in gura.
Rasul e foarte ciudat, are gura pana la urechi dar sunetul care iese e un fel de gajait. Si te imita, daca deschizi gura la el si razi, face la fel.

Mergi la inceput

Scuze Ocsanica, nu vazusem ca intrebasei tu deja de eco. Scuze inca o data.

Mergi la inceput