Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

Simo ai incercat de la gerovital produsele cu petroleum? Miros urat intradevar, dar la mine a avut efect. Eu am folosit lotiunea regeneranta cu petroleum.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

da..le-am folosit
am incercat de toate[g]
azi o sa iau iar revalid si vichy sa vedem.
ramasesem la uleiul de ricin care imi facuse bine anul trecut,dar acum e atat de rar si slab incat nu imi mai vine sa pun ulei si sa spal de nu stiu cate ori pana iese din cap..ma gandesc ca se duce de tot daca il tot agresez.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata la amiaza si de la noi,

Raportez o fetita cuminte astazi dupa o zi nebuna, nebuna ieri.
Tocmai ce-i anuntasem pe toti ca astazi o gasesc in gradina din fata blocului cand vor veni de la serviciu ca eu psihic nu mai pot.
Dar cum fata si-a revenit, mi-am revenit si eu si astazi sunt zen.
Azi noapte am stat de povesti vreo 2h juma dar asta este, ea daca se trezeste nu adoarme imediat dupa papa

In legatura cu agitatia copiilor din ultimele zile imi spunea cineva ca au anuntat la televizor o presiune scazuta sau ridicata, nu am retinut exact, o valoare nemaiintalnita in ultimii ani care afecteaza in primul rand bebelusii. Poate de-asta or fi saracii agitati.

Am si eu o intrebare, voi ati scos bebelusii afara pana la 1 luna? Ca noua pediatra ne-a spus sa nu o scoatem pana la o luna, nici macar in fata ferestrei deschise...
Eu aerisesc bine o camera, inchid fereastra si o duc repede acolo, sa ia si "cupilul" putin aer curat pana aerisim dormitorul.

Roxx, voi ati luat albumul din spital? Luni mergem si noi la controlul de o luna si eram curioasa daca o sa gasesc albumul gata.

Aaa, mi-am adus aminte, eu nu am gasit loc liber sa ne programam la ecografia pt sold decat cand ea o sa aiba 8 saptamani. O avea ceva ca nu-i intre 4 si 6 saptamani? Intreb si eu ca oricum nu am alta solutie.

La multe lunite KRISTIAN, ANDREI, ALEXANDRU STEFAN !!!

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

Mergi la inceput

Lori..ce n-a picat ma in 9 luni ??? la mine a picat intr-una de cand am ramas gravida...era mai stralucitor adevarul..dar cadea in valuri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

In fine, nu v-am povestit cum am facut io cu pediatra olandeza la prima vizita. Am mancat de pranz cu bebe la purtator, l-am bagat repede in cosmonautul de fas si m-am dus la consult. Si cand il desfac pe masa de consult incep sa cada firimituri de paine din body-ul lui. Madama se uita contrariata la mine ca si cum "ce naiba, de unde are paine pe haine??". Io incerc timid o explicatie: "Stiti, io mananc cu el la masa". Madama casca ochii si mai mari: "vai de mine, n-are voie mancare de adult".
Saraca, s-o fi gandit ca romanii astia sunt dusi cu pluta...

mami de Luca 10.01.2011

Hai ca m-ai bine dispus!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

WUDY, am si uitat de albumul ala...ca aia au zis ca ma suna, da nu m-a sunat nimeni!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

apropo de eco de sold - am o programare pe 15 martie la faimosul dr Stamate de la Medlife, dar noi nu o sa mai mergem ca ar fi fost prea tarziu si am facut deja in alta parte. Intereseaza pe cineva programarea?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Eduard de doua zile isi papa pumnii..da rau de tot
cand ii scot tipa..daca prinde ceva in manuta duce la gurita..nu cred ca isi coordeaza el asa bine miscarile..dar din instinct le duce sa la pape..si moflaie la pumni cu o pofta..e si foarte balos . sa il deranjeza oare gingiile? exact asa se comporta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hai mai Simo ...sa nu-mi zici ca faci o combinatie colici si gingii!!! Auzi, dar tu iei vitamine, ceva???Poate in afara de hormonal or fi si niscaiva carente.

wudy eu am scos-o afara inainte d eo luna, cand era f frumos afara, plus controale la spital o sapt, o luna, ecografie sold...plus ca noi stam cu geamul dschis oscilobat. Si la maternitate stateam asa, deci...
Incerc s-o calesc, ca sufiecient ca-s 25-26 grade in casa ..nu avem ce face cu radetul...asa ca geamuri deschise peste tot in casa, si iesit afra de cate ori e frumusel.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

hai mai Simo ...sa nu-mi zici ca faci o combinatie colici si gingii!!! Auzi, dar tu iei vitamine, ceva???Poate in afara de hormonal or fi si niscaiva carente.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

am luat pana saptamana trecuta elevit si fier zilnic. acu iau calciu 10 zile..nici nu stiu ce sa zic.
i-am dat acum un inel din ala de dentitie sa vad ce face..il apuca stangaci cu manutele si il indeasa in gura..musca din el pur si simplu..am spalat un deget bine si l-am bagat in gurita,m-a prins rau cu gingiile si moflaia intr-una. abia a mancat un biberon deci nu ii e foame. si are bale rau de vreo 2 sapt..chiar vroiam sa intreb daca ai vostri sunt balosi..lasa dare dupa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Simo de vreo doua zile a inceput si al meu sa baleasca, deci o fi vreo etapa. In plus daca ii bagi degetu in gurita strange tare cu gingiile. Eu nu cred sa-i dea dintii de pe acum, dar cum ziceam... o fi vreo etapa!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput