Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Sa zic, sa nu zic, sa zic ..... mai bine nu zic ca iar imi sperii norocul. Deci io nu zic nimic de azi-noapte.

In alta ordine de idei, spalai chiuveta si buda cu bubu in marsupiu. Am dat cu sapun bio dar tot are un parfum puternic. Oare vaporii aia sa faca ceva la plamanasii lui? ca pe mine nu m-a dus capul imediat.
Si nici aspiratorul nu cred ca e ok, oare nu inghite mult praf?
Bon, cred ca ma las de treburi casnice.
Ieri am facut un ou in tigaie si am pus si un snitel langa el, sa-l mai incalzesc. Si dupa treaba asta, mirosea bubu a prajeala.
Dar daca nu e nimeni sa ma ajute si bebe asta nu sta deloc singur.

In fine, nu v-am povestit cum am facut io cu pediatra olandeza la prima vizita. Am mancat de pranz cu bebe la purtator, l-am bagat repede in cosmonautul de fas si m-am dus la consult. Si cand il desfac pe masa de consult incep sa cada firimituri de paine din body-ul lui. Madama se uita contrariata la mine ca si cum "ce naiba, de unde are paine pe haine??". Io incerc timid o explicatie: "Stiti, io mananc cu el la masa". Madama casca ochii si mai mari: "vai de mine, n-are voie mancare de adult".
Saraca, s-o fi gandit ca romanii astia sunt dusi cu pluta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

neata..cine mai intelege si bebelusii??? ieri Clara a dormit cam toata ziua si noaptea a urlat 10 minute cam la o ora, urasc din tot sufletul colicii, doamne ce o mai chinuie si cum transpira toata de durere..bine ca nu e asa in fiecare noapte ca as muri...
dimineata la 9 s-a trezit, a facut dus la chiuveta, s-a spalat pe ochisori si a papat 100 ml laptic de la mami..acum le doarme...bine ca pot si eu spala, etc..

bebelu, e superba Natalia..

apropo de cm la mine a venit fix la 6 saptamani..usurel si putin ca si inainte..

am stabilit si noi definitiv botezul pe 30 aprilie si pe 1 mai e ziua sotului..deci o sa avem 2 torturi la petrecere..(facute de mami si create de mine special pt sarbatoriti)..mentionez ca si textul l-am creat sub forma de poezie si cuprinde numele, biserica, restaurantul..cred ca e dragut..

pe la pranz vrem si noi sa iesim afara ca vad ca e soare si frumos..

tunde, frumos, coafor, alea, alea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata la amiaza!

Parasc si eu un copilas mai agitat decat de obicei...in afara de programul zilnic de la 7 la 9 seara, am avut o tura si ast-noapte de la 3 la 4 si alta tura de la 8 la 10 dimineata...Mititica, se apropie colicile...
Cucui are si fata mea dar cica se absoarbe in timp ( o luna-doua)...Astept, ptr ca-s panicata rau de el...Maine ii fac prima baie, eu singurica, sper sa fie totul ok...Trebuie sa ma invat, nu se poate altfel. In principiu vorbisem cu matusa-mea dar apoi m-am razgandit...oricum trebuie sa ma invat odata si odata, si apoi parca mi-e frica sa las pe altcineva sa-mi manevreze bebelusul...paranoic, nu??
Azi e mai cald afara..ce bine...parca si dispozitia e altfel, nu?
O zi frumoasa va doresc!!

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Sa zic, sa nu zic, sa zic ..... mai bine nu zic ca iar imi sperii norocul. Deci io nu zic nimic de azi-noapte.

In alta ordine de idei, spalai chiuveta si buda cu bubu in marsupiu. Am dat cu sapun bio dar tot are un parfum puternic. Oare vaporii aia sa faca ceva la plamanasii lui? ca pe mine nu m-a dus capul imediat.
Si nici aspiratorul nu cred ca e ok, oare nu inghite mult praf?
Bon, cred ca ma las de treburi casnice.
Ieri am facut un ou in tigaie si am pus si un snitel langa el, sa-l mai incalzesc. Si dupa treaba asta, mirosea bubu a prajeala.
Dar daca nu e nimeni sa ma ajute si bebe asta nu sta deloc singur.

In fine, nu v-am povestit cum am facut io cu pediatra olandeza la prima vizita. Am mancat de pranz cu bebe la purtator, l-am bagat repede in cosmonautul de fas si m-am dus la consult. Si cand il desfac pe masa de consult incep sa cada firimituri de paine din body-ul lui. Madama se uita contrariata la mine ca si cum "ce naiba, de unde are paine pe haine??". Io incerc timid o explicatie: "Stiti, io mananc cu el la masa". Madama casca ochii si mai mari: "vai de mine, n-are voie mancare de adult".
Saraca, s-o fi gandit ca romanii astia sunt dusi cu pluta...

mami de Luca 10.01.2011

Ce tare!`Chiar se gandea ca ii dai si lui nicte ou prajit cu paine?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Ma duc sa imbrac piticul sa iesim si noi afara.
Sa nu uit sa scot si puii de la cuptor. Am facut 2 pui umpluti, dupa ideea data de Simo. Sper sa fi iesit buni. O sa vad cand ma intorc.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna dimineata!!

LA MULTE LUNITE KRISTIAN (FOXY_LE), ANDREI(KITZY), ALEXANDRU STEFAN (IUBITA.MARA)!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Am facut vaccin..suntem suparati si bombanim
cand ma vede imi zice ''aaaggguu'' si se uita urat
ne-a venit dr acasa cand a auzit ca ma pregatesc sa plec singura cu el,l-a consultat,l-a intors pe toate partile,e totul foarte ok,nu am racit deloc pana acum..am primit numai laude

daca nu e suparat,pe la 4 il scot sa mergem dupa tati la birou,sa mai luam aer si sa mai cumparam chestii de pe la farmacie..in special sampoane pt caderea parului

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Simo ai incercat de la gerovital produsele cu petroleum? Miros urat intradevar, dar la mine a avut efect. Eu am folosit lotiunea regeneranta cu petroleum.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MADALINA, hai ca ai fost tare cu putzicaLasa bre copchilu, nu i-o mai masura atat ca e mic deocamdata! Vezi ca e un pic si al nostru acu..asa ca nu te mai lua de baiat!
Cu alaptatul pe intuneric - eu una nu-s in stare in bezna totala, am o veioza cu o lumina difuza, care sta aprinsa toata noaptea (floricica roz de la Ikea daca o stiti). Eu aveam tot felul de teorii in cap, cum ca bebe trebuie tinut noaptea pe intuneric, ca altfel se obisnuieste sa doarma cu lumina aprinsa si in plus ii alimentam frica de intuneric,pe care el practic nu o cunoaste...Asa o fi...Dar eu nu pot sa ma trezesc in bezna si sa orbecai dupa bebe si apoi ea dupa tzitzi...asta e!

ZIKI, esti simpatica as usual, ma ucur ca ti-ai pastrat simtul umorului, chiar daca te ami apuca pe tine nervii uneori, n-are nimic, vino so varsa-i acilea la noi, e loc...

BEBELU, off, iti doresc si tie macar cateva zile de liniste, sa-ti mai revii!!!

ANKA, hai ca ai fost simpatica.., tare pediatra Iti doresc multe nopti ca aia de aseara!!

MONIKA, sa stii ca cel mai bine te descurci singurica. Eu am facut asta din prima seara acasa si a fost foarte bine.. Oricum ti se va parea ca nimeni nu face la fel de bine ca tine.Bafta. O sa fie bine!

SIMO, ftele de la ursuleti ziceau ca s-au inteles cel mai bne cu ChelStop, dupa ce au falimentat pe alte minuni super scumpe...Eu am retinut ideea pt ca probabil voi avea si eu nevoie in curand!
Pupici pt Edu suparici!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

e o faza absolut normala, pica ce n-a picat in 9 luni;
parul albit prematur isi mai revine oare???

anca si eu mananc cu ana in sling si tot asa o umplu de firmituri...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput