Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LA MULTI ANI, MARIO!!!
SA FII CUMINTE SI SA O AJUTI PE MAMI, CA DOAR ESTI BAIAT MARE DE ACUM!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Salutare si de la noi
Problema cu balutzele a inceput si la noi, Matei nu-si baga pumnii in schimb trage rau din tzitzi de mi le-a ranit iar , si nu-i vorba de lapte ca el curge la greu, le freaca de gingii.
Am si eu o intrebare, tot va vad cu eco de sold, v-a recomandat cineva , e vre-o problema sau faceti voi asa? mie nu mi-a spus nimeni si poate e cazul tks
Astept sa doarma putin bb, ca doar ce a supt, apoi sa iesim afara ca e soare.

Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MADA, la fetite se cam face oricum, nu trebuie sa fie o pb neaparat. Mie mi-a spus medicul de familie inca din timpul sarcinii sa am in vedere eco de sold la 6 sapt. La baietei nu stiu cum e, eu stiam ca nu prea se face, dar aici am intalnit si alte pareri. Si nu ma bag, ca aici recunosc ca nu sunt documentata. Poate te lamuresc mai bine mamicile de baietei.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Am inteles voi la bucale sunteti mai inaintati si sa mai bag la cap una alta

Madutz
ingerashul meu iubit
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Noua ne-a recomandat la iesirea din maternitate aceasta eco
Din cate am inteles eu se face mai degraba la fetite

Eu acum doua saptamani am aflat ca fetita unor prieteni a trebuit operata la sold si in tara operatia asta nu se face
Trebuie sa faca saracuta doua operatii, dupa prima va sta 6 saptamani in ghips si dupa a doua 8 saptamani. Ei i-au descoperit problema abia acum la 4 ani...parintii au vazut ceva ciudat dar au pus pe baza faptului ca fetita era un pic mai plinuta si au zis ca merge leganata din cauza asta
Nu vreau sa va sperii, dar mie chiar mi-a dat de gandit chestia asta

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

Mergi la inceput

Mie mi-a zis in maternitate la Elias ca e totul ok, pliurile de pe picioruse sunt identice, nu stiu daca mai e cazul, doar asa pt linistea mea, nu? trebuie sa ma interesez unde se face in galati. e vre-o limita de varsta?

Madutz
ingerashul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

La multi ani Mario!!!
sa fi sanatos,sa ai o copilarie minunata si o viata plina de bucurii!!!
Felicitari mami de baietel si bubulina !! sa va traiasca puiul,sa fiti sanatosi

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

roxx daca se poate am vrea noi programarea; multumim tare mult.

39+ Maria-Sofia
AMR... 1 zi
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ROXX / SIMO
multumim frumos

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

sa traiasca barbatelul MARIO sa fie sanatos si sa creasca maaaare maaare ... si sa iubeasca pe mami si pe tati tot atat de mult pe cat il iubesc ei

vin si eu cu o intrebare (pe mine deja ma roade pana maine cand vine pediatra) : fata ia cam 500gr pe saptamana.... nu e cam mult ? la 1 luna a avut 3300 /sapt terecuta 3800 si astazi 4250.... asa puseu? asa crestere ? stiam ca tr sa fie 750-1000 gr/LUNA> ... maine vb cu dr sa vad ce ne spune ...

si eu as vrea afara cu mandra ... dar cand ma gandesc ca varsta ei reala ar fi 2 sapt imi trece ....

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput