Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/abramburika/abramburika.jpg)
abramburika spune:
Bun gasit in casa noua !! (io-s mai intarziata)
Am tinut sa scriu ca sa le multumesc ankai cu firmiturile, madalinei cu alaptatul pe intuneric si putica mica si lui ziki cu socroseniile si punctualitatea, mi-ati inseninat ziua, am ras de numa'!!!
La multi ani flacaului tau, tunde!!
Noi, bine, in general ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andri31 sa traiasca barbatelul MARIO sa fie sanatos si sa creasca maaaare maaare ... si sa iubeasca pe mami si pe tati tot atat de mult pe cat il iubesc ei ![]() ![]() ![]() vin si eu cu o intrebare (pe mine deja ma roade pana maine cand vine pediatra) : fata ia cam 500gr pe saptamana.... nu e cam mult ? la 1 luna a avut 3300 /sapt terecuta 3800 si astazi 4250.... asa puseu? asa crestere ? stiam ca tr sa fie 750-1000 gr/LUNA> ... maine vb cu dr sa vad ce ne spune ... ![]() si eu as vrea afara cu mandra ... dar cand ma gandesc ca varsta ei reala ar fi 2 sapt imi trece .... Mami de ![]() |
bebelusii nascuti prematur iau mai mult in greutate in primele luni fata de bebelusii la termen...mai ales daca au avut greutate mica. ei recupereaza astfel diferenta.
Eduard a fost nascut la 2500..la o luna avea 3900. pe 14 face 3 luni si are 5.8 kg.
chiar daca a fost micut si prematur,are greutatea unui copil normal ca si greutate si varsta.
nu iti face griji.e chiar bine
![](pupic.gif)
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![](images/user_woman.png)
Wudy spune:
LA MULTI ANI MARIO!
Sa fii sanatos, fericit,norocos, cumintel si sa inseninezi zilele parintilor tai alaturi de surioara ta.
Alina mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.
madalina_m spune:
La multi ani MARIO!!! Multa sanatate si noroc! Si un pup mare la mamica.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
roxx26 spune:
Ocsanica, da-mi un PM cu numele donsoarei, sa sun sa schim programarea pe numele vostru si apoi iti spun si ora si tot.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
multumim frumosfetele/sunteti super dragutze!una pup mare in plus lui Abramburika
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
LA MULTI ANI MARIO!
sa fii mandru de mamica ta si de surioara ta! sa cresti mare si sa fii fericit! Tunde pentru flacaul mare si frumos!
la noi a venit pediatrul la prima vizita si ne-a dat o gramada de picaturele de luat. are o mica hernie, putin icter, si cica sa avem mare grija cu vizitele pt ca pana la sfarsitul lui martie e epidemie de viroza...
iar socroseniile, ce sa mai zic. au intrat fara sa bata (usa era deschisa), m-au intrebat cine era la telefon ca tocmai inchisesem, (bineinteles ca imi statea pe limba raspunsul "m*-ta"), au stat nitel, mi-au spus sa imbrac copilul ca ii e frig precis (din nou urari de bine spuse in gand) si cand sa plece, am intrebat cand anume vin weekendul viitor pentru ca sunt doua zile pline in notiunea de weekend si am primit ca raspuns "vedem noi. de ce intrebi, ca oricum sunteti acasa"
e clar. n-am cu cine.
ma intreb daca crimele comise post-partum au parte de o sentinta mai usoara... ca m-as apuca chiar acum
sanziana
![](mamica.gif)
roxx26 spune:
Vroiam sa va aspun ca am gasit pe okazii.ro Camilia de la Boiron, spunea si Doloress de curand de acest remediu homeopat, este f bun pt eruptiile dintisorilor - nu se gaseste in RO. Daca va intereseaza, mai erau vreo 2 disponibile - dati cautare dupa "boiron".
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ziki e clar. n-am cu cine. ![]() ma intreb daca crimele comise post-partum au parte de o sentinta mai usoara... ca m-as apuca chiar acum ![]() |
esti bestiala
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](rok.gif)
![](rok.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)