Parcare mama si copilul ! E necesar?
Raspunsuri - Pagina 6
emanouela spune:
dar nu e vb de catolicism acum, e vb de cum se bat cap in cap afirmatiile ei, atata tot![]()
My_Lady0091 spune:
peste tot "melting pot-ul" disputat aici, eu cred ca parcarile pentru mama si copilul ar avea aceeasi soarta ca si cele pentru persoanele cu handicap...ar parca care apuca pe ele...si demonstreaza tu ca nu e handicapat sau ca n-are copil
.Nesimtirea tine loc de amandoua!
stiu ca la noi in oras sunt autobuze cu locuri pentru pers cu handicap si pt "mama si copilul"....si crede-ma ca nu de putine ori am vazut mame cu copii in brate, in picioare si altii care stateau bine mersi pe acele locuri si mancau+scuipau seminte!
nu mai spun de perioada cand eram insarcinata in luna a8-a si a 9-a...aveam o burta imensa si de cate ori mai luam autobuzul, de atatea ori stateam in picioare...asa ca "cultura civica" lipseste cu desavarsire in coltul nostru carpato-danubiano-pontic!![]()
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
miriama spune:
da, masina de serviciu poate fi folosita in interes personal daca politica ccc companiei permite acest lucru, poti transporta copiii cu ea, DAAAAAAAAR asta nu scuza nerespecatarea regulilor de circulatie! Clar si foarte bine ca se iau masuri contra celor ce nu-s corecti, indiferent ce masina au...
sdcristian spune:
mai nou vad ca exista o solidaritate intre soferi, cand e parcata aiurea vreo masina pe banda 1 si ingreuneaza circulatia, eventual are avariile puse, toti care trec pe langa el claxoneaza cat pot de tare.
si eu as lua toate masinile parcate aiurea si as pune o taxa de recuperare de sa ti se faca rau, asa, de la 1000 de euro pe zi in sus.
ca se pare ca cu binisorul nu ne invatam minte si nu ne place civilizatia, trebuie sa vina cineva sa ne pedepseasca rau de tot, de sa tinem minte toata viata.
mama de Carol (29.12.2008) si
20+ cu
Patrick
Letitia1 spune:
Hai sa nu fim acum mai catolici decat papa!Si aici daca ai masina de servici ,nu e interzis sa iti iei copilul de la scoala cu ea!
Barbata-meu are masina de la servici, poate sa faca ce vreau cu ea, sa care pe cine vrea, dar eu nu am dreptul sa o conduc. Numai el are voie sa o conduca.
jenn spune:
Ceea ce mi se pare logic!Din ce am inteles eu ,era masina ei de serviciu,el e seful,deci iar nu vad problema!
andacos spune:
Danaiulia,pe mine nu ma intereseaza nici ce masina ai ,nici daca e de servici sau nu!
Era regulamentar unde ai parcat?Ca raspunsul la intrebarea asta nu l-am regasit nicaieri!
In rest...e istorie!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
emanouela spune:
conteaza ca e masina de serv sau personala?????? conteaza ca e trabant sau mercedes, bmw sau Q7???? pt mine nu conteaza...eu nu pun eticheta nici in functie de ce masina ai, nici daca ai, nici daca ai casa ori ba, etc...exact cum zice andacos...dovada ca ai parcat legal ai????ca el are ca tu ai parcat ilegal....niste frumoase foto
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui emanouela conteaza ca e masina de serv sau personala?????? conteaza ca e trabant sau mercedes, bmw sau Q7???? pt mine nu conteaza...eu nu pun eticheta nici in functie de ce masina ai, nici daca ai, nici daca ai casa ori ba, etc...exact cum zice andacos...dovada ca ai parcat legal ai????ca el are ca tu ai parcat ilegal....niste frumoase foto |
probabil ca a parcat ilegal dim moment ce nu prea avea unde sa parcheze.
Primaria nu ridica decat masinile parcate ilegal!ca doar nu-s nebuni sa ridice masini din parcari amenajate
.situatia in sine e jenanta, se aduna lumea ca la urs. copiii se speriasera...
si acum, pe bune, hai sa nu mai facem atat pe justitiarii intr-o Romanie fara parcari...unde parchezi pe unde apuci, numai loc sa fie!
edit:no offense emma,vorbeam la general!

Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
iulia_b spune:
Eu cred ca problema este ca, desi parcata ilegal (eu nu cred in ruptul capului ca politia ridica o masina parcata regulamentar, mai alea ca are martori, are poze), politistul nu s-a lasat impresionat de Q7. Altfel ce relevanta mai avea marca masinii in toata discutia?