Parcare mama si copilul ! E necesar?
Raspunsuri - Pagina 7
emanouela spune:
perfect de acord, dar nici sa fim asa de revoltati daca ne prind
andacos spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 si acum, pe bune, hai sa nu mai facem atat pe justitiarii intr-o Romanie fara parcari...unde parchezi pe unde apuci, numai loc sa fie! edit:no offense emma,vorbeam la general! ![]() Blackmoon Lady&lipishtocul ![]()
|
Vezi MyLady...de asta n-are ursul coada!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia_b Eu cred ca problema este ca, desi parcata ilegal (eu nu cred in ruptul capului ca politia ridica o masina parcata regulamentar, mai alea ca are martori, are poze), politistul nu s-a lasat impresionat de Q7. Altfel ce relevanta mai avea marca masinii in toata discutia? |
nu politia ridica masini.sunt firme specializate.si se ridica pe baza de proces verbal,intocmit in baza unei hotarari date la nivel de primarie, proces incheiat de politia locala(fosta politie a primariei, aka gardienii publici de pe vremuri)
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui andacos
Vezi MyLady...de asta n-are ursul coada! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
anda, ursul n-are coada de naiv ce a fost, ca sa nu zic prost de-a binelea.parcari nu sunt din vina municipalitatii si a repartizarii defectuoase, ca sa nu zic frauduloase a fondurilor.si sincer, vedea-te-as pe tine sa parchezi masina la 5 strazi distanta, cu doi copii mici dupa tine si sa ii cari pe jos pana in parc.sa fim seriosi.nu toti suntem crescuti sa fim din fire Sfinti, dar macar unii nu ne sfiim sa recunoastem

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
andacos spune:
Mylady,legea trebuie respectata,indiferent ca sunt mamica cu 2,3 sau 5 copii,indiferent ca-s singura in masina!
Intzelegi ce vreau sa spun?![]()
Faptul ca sunt putzine parcari...nu ne da niciun drept sa incalcam legea!
Dana
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui emanouela perfect de acord, dar nici sa fim asa de revoltati daca ne prind |
just

My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui andacos Mylady,legea trebuie respectata,indiferent ca sunt mamica cu 2,3 sau 5 copii,indiferent ca-s singura in masina! Intzelegi ce vreau sa spun? Faptul ca sunt putzine parcari...nu ne da niciun drept sa incalcam legea! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
inteleg anda!perfect deacord cu tine.teoretic asa este.eu o stiu cel mai bine, insa practic...explica-mi tu unde se pot parca toate masinile existente intr-un oras daca numarul lor nu e proportional cu parcarile, si e muuuuult peste numarul lor?daca ai un raspuns la nedumerirea mea, confirm.s
ca doar acum nu cred ca nu mai cumpara lumea masini ca nu exista locuri de parcare!

My_Lady0091 spune:
si ca sa raspund intr-un final la subiect:ar trebui PARCARI mai intai si apoi "parcari mama si copilul"!

andacos spune:
Pai eu nu cred ca exista vreun oras in care numarul masinilor este egal cu nr.parcarilor!![]()
Nu trebuie neaparat sa folosim masina zilnic(asta implica multe alte chestii de scutit pe linga nervi)asta ar fi una dintre solutzii!
dar deja deviem de la subiect!
in cazul d efatza,masina i-a fost ridicata pe drept,pentru parcare neregulamentara!Si asa cum spunea cineva,daca amenda ar fi usturatoare.itzi garantez ca data viitoare nu mai parcheazaund enu trebuie!
Dana
emanouela spune:
| citat din mesajul lui andacos Pai eu nu cred ca exista vreun oras in care numarul masinilor este egal cu nr.parcarilor! Nu trebuie neaparat sa folosim masina zilnic(asta implica multe alte chestii de scutit pe linga nervi)asta ar fi una dintre solutzii! dar deja deviem de la subiect! ![]() in cazul d efatza,masina i-a fost ridicata pe drept,pentru parcare neregulamentara!Si asa cum spunea cineva,daca amenda ar fi usturatoare.itzi garantez ca data viitoare nu mai parcheazaund enu trebuie! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
amenzile exista....iar pt asa ceva e destul de maricica....dar daca se poate si cu "interventiiiiii".....asta tre sa dispara

.