Parcare mama si copilul ! E necesar?
Raspunsuri - Pagina 8
alex_andra spune:
eu stiu un caz concret in care taximetristii aveau manevra cu firma de ridicari.
un coleg de-al meu cauta un loc de parcare, un taximetrist i-a zis ca poate parca in parcarea goala unde era loc pt vreo 7 locuri de taxiuri.
a lipsit 20 de minute, s-a intors, masina lui era blocata de multe taxiuri, taximetristii ranjeau si hopa vine si masina de ridicari.
alex_andra spune:
andacos, amenda este usturatoare, avand in vedere ca este mai mare decat salariul minim pe economie in Romania.
Adica minim 700 de lei.
Daca nu ai bani sa o iei chiar in 24 de ore, creste si iar creste.
Annie80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jenn In cazul masinii ridicate cu un copil in ea,era vorba de un copil de 12 ani ...care nu cred ca se ineca cu saliva!Pur si simplu dormea,tatal a intrat sa ia ceva si atunci au ridicat masina! |
Dar de faptul ca tatal l-a lasat nesupravegheat? se putea ineca chiar in timp ce tatal era plecat si masina neridicata...
sincer... daca impotriva legii se vine cu motive ca am 1, 3 sau15 copii, corect e sa se aplice legea...ai parcat neregulamentar platesti.. .amenda... ridicare ...orice sanctiune daca ai gresit si nu conteaza ca ai Q7, 11 sau olcit....
asa romanica nu o sa ajunga nicaieri.. pacat
bird70 spune:
Ce e aia Q7?
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Rufus spune:
| citat din mesajul lui bird70 Ce e aia Q7? |
bird...pe ce lume traiesti?
edit: http://www.audiq7.ro/
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui bird70 Ce e aia Q7? |
Dispozitiv de parcat in statia de bus.
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui Annie80 nu conteaza ca ai Q7, 11 sau olcit.... |
Q7 ca Q7, da' ce-i ala olcit?
Lali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Q7 ca Q7, da' ce-i ala olcit? |
Vrei sa te credem ca esti asa tinerel ca n-ai mai apucat sa vezi oltcit pe soselele patriei ?
adelamaria spune:
Da, trebuie parcari!
Da, trebuie parcari "mama si copilul"! (sincer, mie mi s-a intamplat sa "suspin" dupa un loc de parcare pentru persoane cu dizabilitati, cu copilul si bagajele aferente fiind...)
Da, e greu cu doi copii dupa tine cand ai de rezolvat diverse si nici infrastructura nu te ajuta, indiferent ce masina ai...Gradul de confort poate sa difere, de acord, dar greu tot iti e...
Nu, asta nu scuza o parcare ilegala! Daca o faci, iti asumi riscul si daca esti prins, iti asumi penalizarea.
Daca parchezi ilegal, esti prins si nu-ti asumi penalizarea (aka, recuperezi masina pe pile), iar nu e OK.
Desigur, daca parcarea a fost legala (desi nu inteleg cum si-ar permite politistul sa faca poze care sa-l incrimineze), atunci datele problemei se schimba. Si se justifica indignarea. Si se justifica si o plangere oficiala sau ceva de genul.
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui Lali Vrei sa te credem ca esti asa tinerel ca n-ai mai apucat sa vezi oltcit pe soselele patriei ? |
Cand am invatat sa merg pe bicicleta erau doar patru masini in parcarea din fata blocului (120 de apartamente): o volga alba, un fiat broscuta alb, un opel record maro metalizat (ce-mi placea culoarea asta metalizata) si o dacia 1100 verde. Dupa un timp a aparut a cincea, o 1300. Toata pustimea se aduna zile in sir in juru-i sa studieze si sa comenteze minunatia. In bloc locuia si primarul (ma rog, prim secretarul). N-avea masina.