Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
sorana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loryi1974 Prima zi de scoala ;miercuri,27 aprilie. |
Oficial? Eu stiam ca e marti si chiar anuntasem ca n-o duc
loryi1974 spune:
Uite aici:
http://www.realitatea.net/vacanta-de-pasti-a-elevilor-se-prelungeste-cu-o-zi-pana-la-26-aprilie_827534.html
Sarbatori fericite tuturor.
sorana spune:
De altfel era si normal. Presupun ca destul de multi nu s-ar fi dus oricum.
Merci de vestile bune Lory.
Acum deja mi-e dor de fi-mea
abia astept sa se intoarca.
Cica n-a citit nimic, a fost in fiecare zi cate 6 ore la piscina
.
happiness spune:
Hristos a inviat! Noi nu am fost la piscina, din pacate, dar am avut parte de un Paste traditional, la tara, cu aer curat, soare , iarba verde si copaci infloriti si cu un cer senin minunat.Fiica-mea a citit vreo 5 pagini din Heidi toata vacanta asta, in rest televizor 10 minute pe zi si joaca afara, 5-6 ore zilnic.Sper ca nu a uitat sa scrie si sa socoteasca, sa nu regret ca am lasat-o atat de libera. Saptamana urmatoare e ziua ei, incep si concursurile la dans, mai avem si cateva saptamani bune de scoala, sper sa ii fi fost de folos pauza aceasta totala , sa fie relaxata si sa termine anul cu bine. Va doresc sa reincepeti scoala cu putere de lucru, rabdare si entuziasm, daca se poate...Succes copiilor la FB-uri!
sorana spune:
A inceput scoala :(
Vineri are winners la mate.
Cica o sa avem o sedinta cu parintii (vineri 8-9 dimineata sau saptamana viitoare).
Si au facut recapitulare la romana asa ca probabil maine dau test.
happiness spune:
La noi s-au pus deja note la dictare,si nu a facut nicio greseala. In schimb, la mate le-a adus o fisa lucrata inainte de vacanta, cu cateva greseli de calcul . A inceput sa spuna ca uraste matematica si iubeste romana,desi normal ca in clasa I zicea invers...In ultimul timp nu mai lucreaza deloc pe culegeri, nici nu stiu de ce le caram totusi. La mate fac mai mult pe caiet si fise, si incep sa ma ingrijorez ca greseste la chestii simple. La romana dictari, fise cu texte la prima vedere de tipul celor de la Evaluare in educatie, propozitii cu ortograme, exercitii de vocabular si mici compuneri pe tema data.Am auzit si eu de un concurs, nu stiu exact care, sa vedem azi.O zi buna tuturor!
sorana spune:
Fi-mea mi-a zis ca s-a anulat/amanat. Calator printre randuri adica.
Dar ea nu se calificase oricum.
Sabina spune:
Noi chiulim, Gh a racit un pic si am decis sa nu-l trambalam pt ca are Sofia 3 zile de scoala.
Eu sunt cam aiurea , asa ca nu-s indicate calatorii cu trenul, deci ne intoarcem duminica:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
loryi1974 spune:
Da,s-a amanat.
S-ar putea sa fie azi
sau luni sau cand au chef organizatorii
.
Plus ca inca nu am aflat ce faza este si daca exista un sistem unitar de calificare.
Matematica:figuri in spatiu-cub,cuboid,sfera etc;romana:"Cioc!Cioc!Cioc" -Emil Garleanu.