Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
pai daca te-ai suparat pe el....
Stiu ca e f greu sa nu te oftici, dar trebuie.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
happiness spune:
Si a mea a mers la Smarturi..La romana perfect, la mate o greseala, la cultura generala 2...A incercuit ca oaia are pene...:))) A plans cand si-a dat seama , ea a vazut doar puf, nu puf si pene...Maine are la engleza...Va mai merge la Evaluare in educatie-romana si mate si la un concurs de mate al scolii, si atat. E de ajuns pentru 8-9 ani, mai ales ca incep si concursurile la dans.
Felicitari tuturor pentru premii! Ce copii destepti avem!
anya spune:
Ar fi putut da acum in iunie, dar nu m-am hotarat la timp daca sa ma scotocesc sau nu de euroii necesari si am pierdut inscrierea. Pot da in fiecare an. Profesoara mi-a zis ca oricare din copiii din grupa lui poate face fata cu brio concursului pt sunt o grupa foarte buna. Nu ma culc pe o ureche, dar am vazut ca si la scoala e primul la engleza (alaturi de o colega), ca isi traduce singur la jocuri.
Feliciari Happiness! Da-o incolo de oaie! Sa faca bine sa-i creasca si pene!
loryi1974 spune:
Sunt trei niveluri la YLE ,ultimul este similar nivelului A2 european ,dar dureaza destul de mult si se da intr-o zi.Deosebirea dintre primul si ultimul nivel este mare.Acum incerc sa vad daca a mai dat cineva la alt nivel decat Starters la varsta copiilor nostri.
happiness spune:
Multumesc, Anya! La fel si baietelului tau super talentat! :)
Azi, fara greseli la Smart engleza. Desigur, a fost extrem de simplu...
sorana spune:
Vacanta placuta tuturor!
Fi-mea pleaca toata saptamana in vacanta cu tati, mami e singura acasa (in sfarsit timp de cafea cu prietenele
).
Nu as vrea sa faca fix nimic in vacanta, sper sa "isi incarce bateriile" pentru ultima parte a anului scolar.
happiness spune:
Da, fara teme de vacanta si la noi, dar de citit trebuie sa citeasca ceva, orice, macar despre Iepurasi si Paste...
Vacanta placuta tuturor si Paste Fericit alaturi de cei dragi!