Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (7)
Revenim la oile noastre.
*La romana a venit primavara;
*La matematica,au aparut oficial
problemele cu o necunoscuta.
Raspunsuri
Tisina spune:
La noi, la romana, abia luni vine primavara
. La matematica, oficial, fac adunari si scaderi (peste 100) cu trecere peste ordinul unitatilor si zecilor. Neoficial.... chestii serioase ![]()
Va spuneam ultima data cand am scris ca urmeaza sa mergem la analize. Am fost ieri, ne-am "analizat" cu totii (maine avem o parte din rezultate), iar eu am comis-o: m-am ales cu o raceala zdravana, tocmai de pe holurile dispensarului (unde era foarte cald dar si cam curent)
. Ma tin departe de cei mici pe cat pot de mult, si sper ca ei sa aiba imunitatea mai buna decat a mea.
Sanatate tuturor!
happiness spune:
Sanatate multa, Tisina! Si tuturor celor care sunt raciti.Noi suntem ok deocamdata...Eu tot cred ca mancare buna+imunitate buna+dans ajuta, fiica-mea nu a mai luat antibiotice de 1 an si ceva, racita a fost toamna trecuta un pic, dar i-a trecut in 2 zile cu paracetamol...Slava Domnului!
Sabina spune:
Sanatate , Tisina, nu mai treceiarna asta...
eu azi m-am intalnit cu Nicoleta si ne-am imbatat la cafe Museum cu o ciocolata calda cu amaretto , asa ca relaxarea vieneza e in toi :P
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Tisina spune:
Multumesc, la fel! Astazi comunic in scris si prin semne cu cei din jur, ca nu am pic de voce
.
Sabina, ma bucur pentru voi. Relaxare placuta in continuare! 
Cat despre iarna... azi noapte a nins iar. Fiu-meu, dimineata, in drum spre scoala, vazand zapada proaspata zice "mami, dar nu trebuia sa fie primavara?" ![]()
Abia astept weekend-ul, sa pot sa zac linistita (ma termina aerul rece de afara).
anya spune:
Tisina, incearca cu Homeovox, la noi a mers. In rest, sanatate multa!
Eu ma uit la fiul meu cum alearga zilnic cate 1-2 ore in labele goale si in izmene la karate si nu raceste iar eu stau ca baba cu 3 cojoace!
La scoala nu stiu pra bine ce face ca n-am avut timp de bietul copil. Aseara facea un dialog cu furnici si porumbei, am vazut o dictare cu FB si cam atat. La mate adunari si scaderi cu numere cu sute si treceri peste ordin. Cand il intreb ce-a facut la scoala imi povesteste cum a schimbat carticele cu animale cu X sau Y si a luat ce-i lipsea sa-si faca colectia
. De scoala ne arde noua?
Aseara cand am vazut ca iar ninge....le-am aratat si lor. Pustiul meu cel mic (5 ani) zice:
- Mami, primavara asta e cam neserioasa!
- De ce zici asta?
- N-ai zis tu ca nu e frumos sa intarzii ca inseamna ca esti neserios?![]()
Sabina, te invidiez!
sorana spune:
Noi saptamana asta n-am fost deloc la scoala si nici pe afara, am tinut-o departe de virusi si alti misconi
. De ieri nu-i mai dau nurofen si n-o mai dor urechile, azi a fost ultima transa de bioparox, de luni la scoala cu noi.
Am inteles ca au dat lucrari la mate, romana, cunoastere. Probabil pe ea o s-o asculte. Dand atatea lucrari si ducandu-se la teatru joi au avut teme putine asa ca le-a facut si fi-mea pe toate ![]()
Astazi reluam activitatea mergand (in sfarsit) la badminton.
Ma gandeam s-o mai duc o data saptamana viitoare la ORL, asa, de control, sa fiu sigura ca a scapat de "urme".
S-a plictisit in casa si adevarul e ca si eu.
Tisina sanatate multe!
Sabina cofetaria aia e pe langa Stephansplatz - e o strada pietonala care duce la muzeul papusilor - pe strada aia si cofetaria ![]()
Anya asa e -neserioasa rau primavara asta ![]()
Nicoleta spune:
Salut.
Confirm si eu ca m-am intalnit cu Sabina care este o tipa extrem de faina!! Si care azi a avut concert
! Si da, :) eu m-am imbatat prima, nici nu stiam ce m-a lovit de imi era asa de cald... mi-a explicat Sabina ca avea cioco si alcool si parca din momentul ala m-am imbatat si mai tare :)))). Dar am petrecut 2 ore foarte placute (nu de la alcool, fireste, cat alcool poate contine o cioco fierbinte??). Este a doua intalnire cu mamica asta talentata si parca o stiu de o viata! 
Maine este ziua cea mare, cea cu prezentarea. :) Am mai multe emotii decat ar trebui, mai ales ca nu voi fi acolo, nu voi afla mare lucru de la prezentator...
Sa aveti o zi frumoasa maine! 
sorana spune:
La multi ani mamici! 
Dupa o "vacanta" de o saptamana se pare ca ne revenim greu. Ieri am gasit-o cu temele nefacute, incepuse doar fisa de lectura, asa ca am facut lectii pana pe 6.30.
Sper ca azi nu e la fel ca as vrea sa ajungem la badminton.
La romana suntem la "Primavara" de Alecsandri si ghilimele, la mate probleme cu numere 0-1000.