Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Deci trebuie sa inteleg ca e etapa a doua, adica motanul meu s-a calificat? Lor le-a zis ca s-a amanat pe azi. La cate concursuri a tot fost am crezut ca e inca unul din multe altele .
La romana nu stiu la ce lectie sunt, dar facea niste exercitii cu singular/plural. La mate tot deseneaza forme geometrice si acum zice ca-i place geometria . Mai discutam noi intr-a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

A dat cineva concursul fantoma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am vorbit cu copilul si nu au dat - cica n-au venit fisele, poate saptamana viitoare.
In schimb a stat nedezlipit de televizor sa vada nunta si era nerabdator sa vada sarutul. Dezamagire madre ca n-a pupat-o in biserica si nici scena balconului nu a fost ca in Alba ca Zapada
Regrete ca n-a fost si el unul din copiii aia....(baieteii imbracati in uniforma)...ce sa zic, se viseaza print copilul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Deci trebuie sa inteleg ca e etapa a doua, adica motanul meu s-a calificat? Lor le-a zis ca s-a amanat pe azi. La cate concursuri a tot fost am crezut ca e inca unul din multe altele .
La romana nu stiu la ce lectie sunt, dar facea niste exercitii cu singular/plural. La mate tot deseneaza forme geometrice si acum zice ca-i place geometria . Mai discutam noi intr-a 7-a

Anya

Daca da etapa a II-a da, s-a calificat.
Apropos de sistemul unitar cica totusi se califica primii 3 pe scoala, nu pe clasa. Raman la parerea mea ca e aiurea sistemul asta de calificare. Normal era sa se califice cu punctaj peste x, nu asa. Ce fac daca au 4 dintr-o scoala cu 100p?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Au dat proba de evaluare la romana. A gresit la un exercitiu in care trebuia sa faca propozitii in care toate cuvintele sa inceapa cu aceeasi vocala sau consoana, exercitii de care , culmea, facea si la gradi... In schimb, dictarea lunga si cu ortograme, perfecta.-FB, desigur. La mate cica le aduce maine, sa vedem si acolo. Au venit si rezultatele la Smart...100p la romana si engleza, 95 p la mate si 90 p la cultura generala...
Voi ce mai lucrati? Eu am observat ca metoda de a o lasa complet libera nu merge la fiica-mea...Dupa Paste ma intreba daca poate scadea 4 din 8 sau e cu trecere peste ordin, la romana a scris c in loc de g...Se vede ca ii lipseste exercitiul.Am decis sa faca de luni pana vineri macar 2 exercitii la romana si 2 la mate, si libertate deplina doar in weekend.

Mergi la inceput

Fi-mea e de capul ei (adica cu taica-su) zilele astea. Tatal meu e destul de grav, e in spital, la terapie intensiva.
Stiu ca au dat test la romana azi, cica a facut bine, vedem maine nota. Ma bucur sa vad ca se descurca singura, chiar daca isi face doar temele, nimic suplimentar (evident).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Sorana, sanatate multa tatalui tau! Sa se refaca repede si sa auzim vesti bune!
A mea nu a avut niic teme de multisor, nici in plus nu a facut, si am vazut ca lucrurile nu stau intocmai asa cum trebuie. Inca un pic si e vacanta mare.Dar mai avem inca de invatat, noi nu am trecut inca la geometrie, culegerile de la scoala inca mai au exercitii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Sorana, Multa sanatate tatalui tau.

Astazi am avut consultatii cu parintii. Am vb despre noua lege a invatamantului. De la anul vom avea 3 ore/saptamana -limba straina...
In rest,la mate au trecut la unitatea de masura a maselor -Kg
La romana alcatuiri de texte cu cuvinte date.
Noi nu am dat teste, poate azi sau maine...vedem.
Sorana, nici noi nu lucram suplimentar. Nu prea este timp si nici chef...iar in week-end relaxare.
Acum ne pregatim la engleza, pe 1 iunie avem examen Trinity cu profesori din Anglia.

Mergi la inceput

Multumesc de urari. Este in afara a ceea ce se poate face de catre doctori si de catre noi, asteptam si atat.

Cand am zis "nimic suplimentar" am vrut sa zic ca nici nu-i verific temele, nici macar nu stiu ce are in ghiozdan, azi n-am izbutit sa ma scol s-o duc la scoala, asa ca a ajuns la ora a 2-a.
La romana a luat 98, deci ok.
La noi la sedinta, in afara de noua lege ne-a facut o "prelucrare" cu ce se intampla in caz de cutremur.

Mergi la inceput

Astazi s-au dus la circ.
Asa ca fi-mea ieri a ignorat total ideea de "teme cand le primesti" si n-a facut fix nimic. O sa faca ea, azi sau maine.
Eu sunt foarte incantata azi pentru ca aseara tata era bine, desi mi-e frica sa ma bucur, pericolul e inca departe de a fi depasit.

Mergi la inceput