Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Pe mine nu ma adauga nimeni in grup pe FB? Am trimis request. Eu sunt Andreea, imbracata in mov si cu Patrick langa mine, in poza.

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

pe mine nu va bazati..nici nu stiu cum functioneste fus bucu ista ..acu am vazut un grup acolo si nu stiam cine l-a bagat ..ca e in lista la mine..

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna, fetele!!

Andri, eu am luat cate o pastila intreaga pe zi, 3 zile...Asa mi-a spus dr. Dar mi-a repetat sa ma leg strans cu ceva, sanii, si sa pun ghiata.
iar daca e surplus de lapte SA MA MULG!Sa stii ca dureaza in jur de 5 zile. Nu ai ce face, trebuie sa fii calma si sa astepti. Si in nici un caz sa nu dai san la copil. Cam asta e..Succes si rabdare!!

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Mai, intreb si io asa, ca omul necunoscator. Dar laptele care se aduna in tzizi ce face daca nu-l mulgi? Unde se duce? Adica Dostinex-ul asta ajuta sa nu mai faci lapte, dar cel adunat in tzizi?
Si io vreau sa intrerup lactatia, dar am ales s-o fac in mod natural (bine, nu stiu daca si merge) adica mulg cam de 2 ori pe zi cand simt ca sanii sunt foarte plini, dar nu-i golesc.
Scoteam inainte 180ml la un muls, acum scot 80. In curand o sa raman cu o singura masa pe zi de LM. Daca nu sunt stimulati tot timpul sanii produc singuri din ce in ce mai putin. Pana atunci se mai bucura si bubu de niste anticorpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mai fetelor, va recomand cu tarie bouncer-ul. E divin!! Ni l-a imprumutat o prietena si e vis, adica nu, nu sta si doarme ore in sir acolo, dar ajuta enorm, adica o pun acolo vreun sfert d eora, jum d eora sau mai mult daca adoarme, apoi o iau, o mai tin in brate, o mai pun in cos, nu vrea o pun pe canapea, nu vrea, sling...si uite-asa o mai pacales si mai sta si-n alte domicilii decat in brate la ma-sa.

roxx bafta mare la vaccin sa nu doara pe Pri!!!

am calcat un munte de hainute si acum treb sa spal un alt munte de vase!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare si bine v-am gasit la casa noua...
LA MULTI ANI DE MARTISOR!!!

MI SE PAREA SI NORMAL SA RAMANEM LA DENUMIREA DE BUBURUZE

Roxx, la multi anisori!!!!

in seara asta asteptam si noi doctorita sa vina sa ne faca vaccinul de 2 luni si avem emotii, parca ar sti printesa ca e tare agitata...

colicii ne supara cand ne e lumea mai draga..of..sper sa nu mai dureze mult ca mi-e o mila de ea cum urla si se chinuie sa traga un partz...altfel, nici nu s-ar simti ca e copil in casa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

fluturas, tinem pumnii si tie sa fie bine..si mai incearca si cu altceva pentru colici poate functioneaza..mie dr. mi-a recomandat colief, zice ca ar fi foarte bun, dar si destul de scump, acuma daca merge cu el cred ca merita..eu deocamdata nu-i dau nimic ca nu are, sper sa nu apara de acum incolo..
chiar, la copilasii vostri cand au aparut colicii?

azi a fost dr. si l-a cantarit si consultat..a luat fix 1 kg, deci avem 4.100, suntem mari deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

lorich, mi-ai adus aminte de rufele mele care asteapta sa fie calcate,..deci putina pauza si mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Mai, intreb si io asa, ca omul necunoscator. Dar laptele care se aduna in tzizi ce face daca nu-l mulgi? Unde se duce? Adica Dostinex-ul asta ajuta sa nu mai faci lapte, dar cel adunat in tzizi?

mami de Luca 10.01.2011

EXACT asta e motivul pt care ma mulg macar la 12h.. uite si acum am scos 130ml si pun si comprese. .. am vb cu o prietena asistenta.. asta a spus si ea! iei pastile sa se opreasca lactatia , care in prima faza face ca intai sa scada cantitatea de lapte si la finals a se opreasca dar in timpul asa , laptele "produs" daca nu e scos se "incinge" si ajungi la mastita cu siguranta... asta inseamna spital si muls akolo si daca nu reusesc asa.. eliberarea canalelor pe cale chirurgicala. Deci laptele produs tr scos.... pana se imputineaza si intr-un final dispare.

la mine bag de seama ca nu are de gand ....

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

fluturas bafta si voua la vaccin, sa nu o doara pe mititica !
lorich o sa ma uit si eu de un bouncer d'ala, cred ca e distractiv si pt el.mi-e mila de el cand il las in patut si se uita asa pe pereti, cred ca d'aia incepe sa si maraie,de plictiseala.asa cu bouncer-ul ala cu jucarii colorate...cred ca s-ar distra ! Bafta la spalat vase

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Buna, fetele!!

Andri, eu am luat cate o pastila intreaga pe zi, 3 zile...Asa mi-a spus dr. Dar mi-a repetat sa ma leg strans cu ceva, sanii, si sa pun ghiata.
iar daca e surplus de lapte SA MA MULG!Sa stii ca dureaza in jur de 5 zile. Nu ai ce face, trebuie sa fii calma si sa astepti. Si in nici un caz sa nu dai san la copil. Cam asta e..Succes si rabdare!!

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

multumesc frumos !
am luat 1 pastila intreaga si nu mai eram in stare sa tin fata dupa 6 ore... ameteli , greata , ameteli si iar ameteli.. cred ca si scadere de tensiune ... eram rosie la fata ... si da! ma mulg ca produc lapte.

multumesc frumos !!!

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput