Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Eu cu Eduard asa am facut de la inceput noaptea ..schimbat doar daca era urgent kk..papa pe intuneric..fara povestit cu el chiar daca se uita la mine..acu stie,se trezeste,papa,mai si vorbeste singur dar adoarme intodeauna.seara cand il pun la culcare,sting tv-ul,becurile..si adoarme mai usor decat in timpul zilei.
Cu Camelia am facut mare greseala si am invatat-o cu o veioza aprinsa in camera mereu..pana la 5-6 ani urla de auzea tot blocu daca stingeam cumva becu..si acum are o problema cu intunericul.

Despre lapte nu stiu ce sa spun..eu nu am mai alaptat dar nici nu am avut deloc prob pe urma,ca si cum s-a retras dintr-o data..nicio jena,durere..nimic. sanii erau la fel ca inainte de sarcina.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

succes roxx..va tinem pumnii sa fiti cuminti si sa nu plangeti..prea mult

kitzy, bine ati revenit
ma bucur ca sunteti bine acum
sper sa ne intalnim la plimbare cu copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Kity...al tau e bebe Andrei pe contul de poze ? ca nu are nici un nume de mama acolo sa stim al cui e..il dadusem in urmarire:)))))

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Bafta la vaccin roxx , sa nu sufere bubulina prea mult ! ai si pm

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Soacra'mea s-a angajat ca bucatareasa la o gradinita. ghiciti cat platesc parintii ? 2400 ron !! jesussssssss!am ramas masca .au si cresa,ii primesc de la un an, aia costa 2000ron.i-a zis directoarea ca il asteapta pe andrei cand va face un an , daaaaaaaaa sigur o sa dau eu acum 2000 ron !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

vreau si eu adresa pe facebook...

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

cauta grupul buburuze de ianuarie-februarie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

si de ce nu-l gasesc?

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

cauta grupul buburuze de ianuarie-februarie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ANDRI - stiu ca e greu, insa trebuie sa te linistesti tu in primul rand. Trebuie sa-ti repeti ca nu e decat o perioada care va trece pana la urma. Si ca nu ai tu nici o vina si nici bebelina, astia sunt colicii.
Cu laptele nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau...

KITZY - ma bucur ca sunteti bine, ce copilas cumintel!

Cu intunericul - asa am procedat si la Patrick si acum e foarte bun prieten cu intunericul, face scandal daca vede vreo lumina aprinsa, avem calculatorul in dormitor si taica-su cateodata mai vrea sa se uite, dar nu-l lasa.

Eu azi trebuie sa-i prind pipilica lui Kevin sa-l trimit la analize. Trebuie sa-i pun o hartie absorbanta in scutecel. Complicat, complicat ca el tot face kk, mai mereu si daca se murdareste hartia de kk nu mai e valabila. L-as tine in putza goala si sa-i prind pipi din zbor, insa nu sta, urla ca din gura de sarpe cand e dezbracat, tare pudic mai e.
Sambata ne-a chemat la testul de auz pana la urma, ne-a prins ca nu l-am facut. Noroc ca uite asa mai ies si eu din casa. Ca la noi e frig si ninge in continuare, nu am cum sa ies afara. Cred ca dupa aceea trag o fuga si pana la mall. Dupa aproape 4 luni cred ca merit si eu o shopingareala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Pe mine nu ma adauga nimeni in grup pe FB? Am trimis request. Eu sunt Andreea, imbracata in mov si cu Patrick langa mine, in poza.

Mergi la inceput