Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Fetelor, am pe vecina care a nascut zilele astea, cred ca a facut furia laptelui,e distrusa,are sanii pietroi ! eu nu prea am fost atenta pe aici la ce ati zis voi despre asta ca nu am fost direct interesata !ce trebuie sa faca?la spital au sfatuit-o aia cu comprese reci, altii zic calde,unii zic sa se mulga,altii nu ! i-am zis eu de atat vreme sa isi faca cont pe DC ca aici gasesti ajutor ,dar ea nuuuuuuu ,ca e o prostie forumul ! na, acum ! m-a pus sa va intreb!

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Andri ;toata starea ta de kakao ii transmiti copilului...am trecut peste asta acu 7 ani..
in primul rand nu stiu de ce vrei sa intrerupi lactatia..sorry..n-am fost pe faza
Nu te juca daca te simti rau..consulta un dr caci te alegi cu o mastita sau ajungi la bisturiu..
Imi pare foarte foarte rau ca ai probleme...bebelusul tau are nevoie de tine..sa fi calma ...s-o alinti..s-o linistesti..ii lipseste contactul cu pielea..urla dupa tzatza lu mama

Te imbratisezsi multa bafta

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

si de ce nu-l gasesc?

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

vreau si eu adresa pe facebook...

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

cauta grupul buburuze de ianuarie-februarie 2011

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

pai cauta la grupuri ! sau da-mi id-ul tau sa te adaug !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Kitzy;ce ma bucur ca sunteti binesa va dea DD muuulta sanatate.
Lorich..ce-i aia bouncer?
PE FACEBOOK SUNT ADAUGATA LA GRUP..ASA AM VAZ..
-Mai trebuie sa fac ceva?.nu sunt mare facebookara

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

miss sexy
-calde inainte de supt, ajuta lapticul sa curga / ca si spalatul cu apa calda;
-reci dupa supt
-sugee copilul??? E CEA MAI BUNA POMPA INVENTATA!!!daca nu pompa, scos raaapid laptele!

mai revin daca-mi amintesc ceva

Nici eu nu inteleg decizia lui andri, adica stiu ca era greu cu mulsul..n-am inteles... oricum la varsta asta a bebeului, daca mama e laptoasa...paaai e greutz, ca vb aia laptele e in mare avant!!!
Sper sa se termine rapid si cu putine dureri!
Puiutza mica vrea LP? Poate, da ii lipseste contactul, pune-o pe piele si plimba-te; la noi ajuta! Bafta!!

kitzy pupam puiul curajos si cuminte!!! eu ramasesem cu impresia ca nu trebuie operat, dar bine ca s-a termiant totul cu bine

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Carmen, inainte cu juma de ora de stors sau alaptat comprese calde. Intre alaptari sau stoarceri comprese reci (eu am pus chiar carne congelata intr-o pelinca).

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

tunde uite, ceva in genul asta am primit noi imprumut

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

la multe lunite Catalina, Darius,Florin, Eduard Gabriel!!!!

deea, mi se pare cam ciudata dr ta cu supa de morcovi pentru un bebe atat de mic. eu as mai consulta si o alta parere pentru siguranta.

ziki, multumim de contul pe FB

andri cred ca agitatia Amaliei si plansul ei sunt ca direct rezultat al agitatiei tale. incearca sa te linistesti. stiu ca e usor de zis si greu de facut. te

kitzy, ma bucur ca sunteti bine in sfarsit!!!

missmj, maaaaaaaaama ce preturi. pai ma apuca durerea de cap...asta pentru noi ar insemna salAariul lui tati plus indemnizatia... oameni nebuni. dar m-ai facut acum curioasa sa vad cat costa gradinita particulara si cresa particulara si la mine in oras. sper sa nu ma ia ameteala cand aflu!

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetele!
Am citit tot, dar nu am apucat sa scriu nimic pana acum. Nici nu stiu de ce, ca bebe a fost cumintel ...
In primul rand LA MULTE LUNITE sarbatoritilor: Catalina, Darius, Diana, Eduard si Florin!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

KITZY ma bucur enorm sa aud ca sunteti bine si bebe Andrei e atat de cuminte.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput