Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

neata si de la mine
raportez prima noapte "normala" dupa muuulte nesanatoase.
baita la 9 seara , trezit la 12 si 3 ... m-am chiorat si eu pe intuneric (lectie invata de la voi ) , prima data , bebe a facut nani repede la loc dupa ce a papat. dimi la 6 s-a trezit , a papat si am puso-n scoica.. asa am reusit sa mai dormim amandoua pana pe la 9.... belit apoi de ochi pana la 10:20 ... acum bebe nani , mami fericita . de la 9 la10 iar a urlat.. am descoperit de ce: DE FOAME ...mi se pare mult cand mananca 120-140 ml... pt 4kg de carnita si stomacel cat o nuca.... tot mi-e frica sa nu-i faca rau ... dar te intelegi cu terorista ?

este ziua soatei peste 2 zile ... ce sa-i iau ... ??
cred ca ne-ar fi suficient o ieseala la un restaurant .. asa... de relaxare..chemam o mamaita sa stea cu terorista si ...

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

FLUTURAS, noi cred ca da, facem Rotarix, cu 2 copii nu-mi permit - oricum nu as vrea in absolut niciun caz - sa stau cu bebe prin spital- rotavirusil e nasol, eu cred ca ii fac;

Robert a facut vaccin infarix, niciodata nicio reactie cat de mica; dep de la copil la copil.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

neata..
aseara a venit dr si a facut vaccinul Clarei, 2 intepaturi, una intr-un picior si una in celalalt, am avut recomandare de la dr neonatolog sa mergem pe varianta de la stat, deci gratuita,( am inteles de la asistenta dr. pediatru ca singura diferenta intre cele doua variante de vaccin este ca pe cel gratuit se inregistreaza mai multe efecte secundare, adica febra, agitatie) ..mentionez ca ea nu a facut nici febra, nimic, doar a plans la intepaturi si atat...

legat de Rotarix am inteles ca e optional, costa 350 lei si e bun impotriva diareei, ma rog boli de stomacel, deshidratare...se face pana in 6 luni obligatoriu..sunt de fapt 2 picaturi..voi il faceti??

fluturas mami fericita de MARIA CLARA si ingeras EMANUEL MIHAI

fluturas eu il fac si dau pe el 270 lei luat din spital (fara TVA si adaos in plus de la o farmacie )

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

FLUTURAS, la farmacia tei costa 255 lei. Noi nu cred ca il facem.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Mai fratilor, dar dorm copiii astia ai vostri! Al meu ieri n-a dormit deloc de la 2 dupa-masa la 12 noaptea. Sa fi atipit un pic atunci cand l-am plimbat pe afara, juma de ora.
Aseara i-am facut baie la 9, mancat la 10, era rupt de somn, abia inghitea. A adormit in marsupiu pe la 10:30, eram super fericita. De pe la 6 tot chitzonea, nimic nu-i intra in voie de obosit ce era. Bun, a durat 15 min. minunea, s-a trezit si a inceput sa se agite si sa urle. Si a tinut-o asa pana la 12:30. Am plans de disperare, plimbandu-l prin casa. Pe sot l-am trimis la somn, ca saracul mai face si naveta, e si rupt de somn, mi-e frica sa nu faca naiba vreun accident din cauza oboselii.
S-a sculat bubu la 6 si a mai dormit 2 ore. Deci in total 8 ore, exact ca adultii.
Si am problema asta de vreo sapt. incoace. Nu poate sa adoarma, este evident teribil de obosit, dar nu se face declikul. Am incercat cu leganat, tinut in brate, pe burta, suzeta, nika nu merge. In marsupiu mai adoarme dar se trezeste cand incerc sa-l scot de acolo.
Parca i-ar fi frica sa inchida ochii, sa nu cumva sa plec de langa el. Of, colicii astia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Lorich, cat ceai de fenicul ii dai? Io intreb pt. ca bubu ar bea oricat, tre' sa pun io limita pt. ca la el nu merge frana. Si la lapte e la fel, baga ca disperatu si apoi ori vomita, ori urla de dureri de burta. Se umfla ca un pepene si tot ar mai trage. Baga laptele in gura si daca nu poate sa-l mai inghita, il tine acolo, pana i se prelinge pe langa gurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

deci pretul de la cabinetul dr pediatru e cam mare!!!!!!!!
unde sa gasesc eu mai ieftin??s-o gasi si la noi(in pitesti) in spitalul de pediatrie sa il cumpar??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hihihi..si Anei ii place, m-a socat ca stiam de 2-3 gurite si am facut doza care se face (100ml) in bibe si i l-am dat inainte de masa si nu i-l puteam scoate; a baut cam 20 ml atunci; de atunci bea cam max 10 ml, ca n-am mai prins-o asa flamanda, dar recunosc ca nu-i dau consecvent ceaiul asta, mai uit, mai n-am incredere in el..etc.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

andri felicitari pt bebelina cuminte ! sa o tina tot asa fluturas noi nu cred ca facem rotarixul.dr mi-a recomandat sa nu fac, si sormea care are 2 la fel...
lorich te-a topit de tot zambetul larg al anei eh ? Ce misto ca vine mami pe la tine.abia astept ai eu samabata, ne strangem toti la mami ! vorba ta, sunt satula si eu de rutina asta !
foxy felicitari pt partida de reusita ! ce bine o duci !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Buna dimineata si de la noi!

am un mic anunt si apoi merg sa citesc din urma:

Daca stiti pe cineva care ar fi interesat de oferta urmatoare, sa-mi spuneti si mie pe PM, va rog frumos:
* o pompa manuala NUK folosita o data si sterilizata o data -> 60 de lei
* o cutie sigilata de GALACTOGIL - 50 de lei
sau * toate la 100 de lei, plus 10 tampoane de sani Johnson's

eu sunt posesoarea si din pacate nu mi-au fost de folos :(

ma duc sa va citesc din urma. am pus anuntul si la fluturasi :)

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput