Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata si de la mine!!

Eu ma laud cu un bebe ce a luat 500 de gr in 2 sapt!Grasuna lu' mama, tare s-a mai aruncat la soacra-mea!
Are programul de agitatie si plans de la 19 la 21 si in rest somn...dar ma pregatesc psihic ptr colicile de dupa 3 sapt...
In rest, multumesc Domnului! Am lasat 7 kg la spital si mai am de dat jos inca 8...dar nu-mi fac griji...Nu prea apuc acum sa mananc , d'apoi mai tarziu!
Pup manutele sarbatoritilor de astazi!! O zi minunata!!

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

neatza si de la noi !
roxx ma bucur ca bebelina ta a suportat cu bine vaccinul! asa sper sa fie si andrei al meu
monica felicitari pt grasunicaaaa
Al meu bebe doarmea mereu de la 22-23 pana la 5-6....de 3 zile dupa baie nu adoarme imediat ca pe vremuri...ii trebuie cam o ora asa....si doarme doar 4 ore .de ce si-o fi schimbat asa deodata programul nu stiu, cred ca sunt colicii ... cica intre 6 si 8 sapt e apogeul colicilor.Sper sa nu mai dureze mult, eu eram obisnuita cu bebe super cuminte. In rest sunt foarte multumita, l-am cantarit ieri, in 2 sapt a luat 600g ! nici macar nu stiu cat mananca la o masa, nu am facut proba cantarului niciodata...dar inseamna ca mananca bine daca a luat atat in greutate.mi-am comandat pompa d'aia avent isis, sa vedem cat scot cu ea

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Monika..Carmen,felicitari pentru bebei grasuni

Colicii adevarati i-am simtit si noi cam dupa 6 sapt..iar la 2 luni si o sapt s-au agravat,dar tot cuminte e puiul meu se linisteste repede si ne rade. Cu somnul am ramas la fel,doamne ajuta. se culca la 9 si se trezeste la 2-3 sau daca adoarme dupa 10 se trezeste la 4-5,papa si iar somn.
Carmen..cu somnul este doar o perioada,o sa isi revina la programul lui obisnuit.
Imi e groaza cand apar dintisorii,am vecina de sus cu fetita de 7-8 luni pe care nu am auzit-o niciodata cand era mica,era foarte cumintica..acum tipa si plange saraca toata ziua,au venit sa ne ceara scuze ca tipa,dar ii dau dintisorii si nu are ce sa-i faca.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata fetelor.
ieri am avut o zi horror cu cercul vicios - mami nervoasa, bebe idem. mami si mai nervoasa din cauza bunicii, bebe terorist. dar a venit seara si tati de la munca si calmat bebe. asa ca adormit 5,5 ore dintr-o bucata si apoi inca 3,5 ore. acum doarme iar.
eu noaptea nu aprind lumini, nu vorbim, schimb daca-i ud tare pt ca-l deranjeaza. apoi doarme.kk face cand ii vine lui sa faca. pt parturi - ii ridic genunchii la piept, facem bicicleta si...ne rupe nasul. Rezultat:un bebe fericit. ceai de fenicul beau si eu la greu. lui nu-i mai dau acum.de dormit al meu doarme EXCLUSIV pe burta. De la nastere doarme asa.si nu s-a sufocat. nu-i place pe spate sau pe-o parte. pe o parte doarme doar pe perna dupa alaptat.
pe 1 am fost la control-e ok, are 6,900kg si 61-62 cm.
si are ceva apa in jurul unui testicul-mamici de baieti, mai are vreunul asa??
Mie mi-e crapat chiar varful sfarcului-iar. de ce se face asa??
De-ea Bine zic fetele, schimba pediatrul.
Poate vin si eu pe FB,.daca am timp...
pup si ,,la multe lunite'' sarbatoritilor de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata fetele!

LA MULTE LUNITE CARLA OANA, BEBE DE SICUTA!

Noi am facut un pic de febra, asa, post-vaccin, dar in rest suntem ok - papa, e vioaie, asa ca mami este linistita.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

BebelinaCarla Oana
aoleu simo saracii vecini,de fapt, saraca bebelusa...cu toata tehnologia din ziua de azi nu au inventat si astia nimic ca lumea de colici si dinti , lasam bebeii sa se chinuie atat ! of mititeii, ti se rupe sufletul...
foxy ce mare s-a facut bebe Kristian ! felicitari Coitele bebelului meu nu au nimic...poate alte mamici au prob asta.Te asteptam pe fb

Mergi la inceput

Am de calcat, de facut ordine, nu mai avem paine si nici de mancare,trebuie sa fac...aoleuu si nu am nici un chef ! asa as leveni in paaaaaaaaaat ! dar trebuie sa ma apuc de ceva pana se trezeste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata

n-am intrat inca pe Fb-eu sa vad ce si cum;

Mai, mi-a dat Ana cel mai lung si plin zambet de pana acum....sunt terminata de indragostita!!!

la multe lunite bebe de sicuta!!!

Azi vine mama !!! Sunt superfericita, mi-era dor de ea, mi s-a urat cu rutina asta si colicii si zecile de treburi zilnice!!!

Mai, la noi la dinti (;la robert) n-a fost asa rau ca la colici, as aca nu va speriati, depinde de copil, de ce gingii are de multe; la noi colicii au fost cea mai urata parte a vietii lui Robert si acum la Ana...e tot uratel.

ceai de fenicul i-am dat, si ei ii palce,c el de la Humana e indulcit cu lactoza parca, deci natural, ii place, ii dau doar pt colici, altfel bebe alaptat nu are nevoie de ceai, e ceva fara valoare nutritiva care-i umple burtica degeaba-degeaba!!!

va pup, merg la bucatarit!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

multam missmj - ce harnica esti! eu vreau sa fac o pastrama astazi. sa vad ce reusesc.A! vazandu-te mi-am amintit de problema .Sa ma laud noi ne-am apucat - merge, doar eu sunt putin cu stres. dar trece si asta. Plus ca mi s-a schimbat d-na P
m-am uitat pe blogul laurei sava si m-a zapacit!... ce retete! Nici nu stiu ce sa aleg...
Irinukkaaa.... pe unde mai esti...???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

neata..
aseara a venit dr si a facut vaccinul Clarei, 2 intepaturi, una intr-un picior si una in celalalt, am avut recomandare de la dr neonatolog sa mergem pe varianta de la stat, deci gratuita,( am inteles de la asistenta dr. pediatru ca singura diferenta intre cele doua variante de vaccin este ca pe cel gratuit se inregistreaza mai multe efecte secundare, adica febra, agitatie) ..mentionez ca ea nu a facut nici febra, nimic, doar a plans la intepaturi si atat...

legat de Rotarix am inteles ca e optional, costa 350 lei si e bun impotriva diareei, ma rog boli de stomacel, deshidratare...se face pana in 6 luni obligatoriu..sunt de fapt 2 picaturi..voi il faceti??

Mergi la inceput