Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
roxx26 spune:
Mai gagici, e complicat rau cu facebook-ul asta..eu cel putin nu va stiu pe majoritatea dupa numele real, abia va identific dupa poze
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
melanies spune:
asa e roxx ... si uitandu-ma la poze, mi-am dat seama ca noi am fost colege de liceu in aceeasi generatie ... eu eram la A
Simona, mami de Leah (28.01.2011)
Mayane spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Mai gagici, e complicat rau cu facebook-ul asta..eu cel putin nu va stiu pe majoritatea dupa numele real, abia va identific dupa poze _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Pai e simplu... Cine vrea in grup da un pm cu numele de pe fb la una din grup.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)
roxx26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melanies asa e roxx ... si uitandu-ma la poze, mi-am dat seama ca noi am fost colege de liceu in aceeasi generatie ... eu eram la A |
ai dreptate...ce tare!!! tu erai in clasa cu lacramioara si cu luiza...le gasesti pe amandoua in lista mea de prieteni pe FB
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
melanies spune:
Le am si eu pe fete in lista. De fapt asa mi-am dat seama initial ca s-ar putea sa ne stim ... am vazut un comentariu al Lacramioarei la una din pozele tale si apoi am vazut si numele liceului pe pagina ta de profil
Simona, mami de Leah (28.01.2011)
luciact spune:
hey mamici,ati fost vorbarete...
sa va fie de bine vaccinurile..roxx, mnirela
kitzy ma bucur ca bb e bine, ca si lorich si eu intelesesem ca nu mai e nevoie de operatie
pe fb , eu sunt georgiana potanga, am dat add la toate cred
despre oprirea lactatiei nush sa zic nimic,sorry
ginecologi in bucuresti nu stiu
eu nu i dau ceai fetitei mele..deci nush ce sa zic
sa va zic ca am avut musafiri...soacra, socru, cumnata, mama soacrei, si 2 surori ale socrului mi au agiatat o pe micuta.....a plans la baita ....abia am potolit o,nush...da a fost horror pana am linistit o
acum sunt obo
Shines spune:
Neata!
si papa
si ma duc la somn
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Mayane spune:
Neatza la toata lumea
Ooo... ce odihnita suuunt! Cupilul meu s-a trezit la 5 si la 8 in loc de 3 si 6... Daca ma trezeam la 6 nu mai dormeam... Asa, am avut somn pana la 8...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)