Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
andri31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie fetelor,e a treia oara cand intreb..stie cineva cand primim colaceii de baie??? cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011 |
si pe mine ma intreaba si sotul si mama ... ca ea aplatit si e curioasa sa vada cu ce "inventie" mai apar la ea
nu mai spun ca abia astept sa ne facem si noi de vreo 5kg sa am si eu curaj sa merg cu ea la cada mare cu calacel la gat si "colacei" la picioare
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
adryiii spune:
Angie, in legatura cu colaceii eu stiu ca prin bunavointa sotului lui Blue Night am putut sa-i comandam. Ea a spus ca fetelor din Bucuresti incearca sa-i trimita prin sot, sau sa stabileasca intalniri etc. Pt restul am inteles ca se va ocupa Ziki. Dar cum ea abia a nascut e posibil sa mai dureze ceva...Eu i-am trimis adresa mea lui Ziki pe pm si cand se va simti in stare....
Nu stiu daca stiu bine, dar eu asa am inteles.
anka-maria spune:
Dadui ceai de fenicul lu' bebe, asa, ca sa testez terenul. Oameni buni, trage din bibe mai rau decat tragea din tzitzi cand era mic mic.
Ptiu, io aveam emotii ca nu accepta ceaiul si acuma am una bucata bebe care urla dupa bibele cu ceai. Intrebare: cat ceai am voie sa-i dau????
andri31 spune:
citat din mesajul lui anka-maria Dadui ceai de fenicul lu' bebe, asa, ca sa testez terenul. Oameni buni, trage din bibe mai rau decat tragea din tzitzi cand era mic mic. Ptiu, io aveam emotii ca nu accepta ceaiul si acuma am una bucata bebe care urla dupa bibele cu ceai. Intrebare: cat ceai am voie sa-i dau???? mami de Luca 10.01.2011 |
eu ii dau 13 inghitituri(aprox.10 ml) inainte de fiecare masa...
ce infacol! ce espumisan! mi se pare ca e cel mai bun asta ... si e doar 2.3 lei ..
pediatra a spus ca poate fi luat asa , cate putin (ea a spus 3 lingurite) inaitne de fiecare masa... sau o masa unica doar de ceic .. poate noaptea , de 50 ml (echivalentul a 5 cani pt noi ....)
Mami de dulce Amalia 19.ian.2011
madalina_m spune:
citat din mesajul lui anka-maria Dadui ceai de fenicul lu' bebe, asa, ca sa testez terenul. Oameni buni, trage din bibe mai rau decat tragea din tzitzi cand era mic mic. Ptiu, io aveam emotii ca nu accepta ceaiul si acuma am una bucata bebe care urla dupa bibele cu ceai. Intrebare: cat ceai am voie sa-i dau???? mami de Luca 10.01.2011 |
Noua ne-a zis 50 ml / zi
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
anka-maria spune:
Mentionez ca ceaiul nu are zahar, e d-ala simplu, nu e granulat. Deci nu bea pt. ca e dulce. I-am dat 20 de ml, peste o ora ii dau papa. Io as vrea sa-i dau ceai cumva intre mese, pt. ca e foarte lacom si mananca deja 150-170 ml de lapte la o masa. Azi am incercat sa-i maresc intervalul dintre mese, sa fie la 4 ore in loc de 3, mai ales ca bea asa mult lapte. A plans de foame.
melanies spune:
Ma bag si eu in discutia despre colacei chiar daca n-am comandat impreuna cu voi si sunt si in alt colt al lumii, dar poate va ajuta experienta mea. Eu am comandat unul in urma cu ceva timp si a durat cam o luna pana l-am primit. De altfel, de fiecare data cand am cumparat cate ceva de pe ebay din Hong Kong a durat 4-6 saptamani expedierea.
Colacelul inca nu l-am folosit ca parca n-am curaj sa o bag in el. Mai asteptam vreo 2-3 saptamani si poate ii facem o proba.
Simona, mami de Leah (28.01.2011)
Shines spune:
citat din mesajul lui anka-maria Mentionez ca ceaiul nu are zahar, e d-ala simplu, nu e granulat. Deci nu bea pt. ca e dulce. I-am dat 20 de ml, peste o ora ii dau papa. Io as vrea sa-i dau ceai cumva intre mese, pt. ca e foarte lacom si mananca deja 150-170 ml de lapte la o masa. Azi am incercat sa-i maresc intervalul dintre mese, sa fie la 4 ore in loc de 3, mai ales ca bea asa mult lapte. A plans de foame. mami de Luca 10.01.2011 |
Nu trebuie sa il tii de la papa..chiar daca papa mult. sunt copii care papa 100 (ca al meu) si copii care papa deja 170-180..asta nu e o problema atata timp cat cresc frumos in greutate..si nici nu cred ca va devenii obez daca papa atat. daca tot ii place ceaiul,incearca sa ii dai o masa noaptea,poate isi scoate din program o trezire.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Shines spune:
Referitor la colacei..sunt convinsa ca Anca ne va anunta cand sosesc,mai ales ca suntem cateva care merg la ea direct sa ii ia. sigur dureaza transportul mai mult.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
roxx26 spune:
Gata si noi cu vaccinul..simplu si eficient. Despre optionale, dr ne-a recomandat ca pana la un an sa le facem doar pe cele obligatorii, Deci am mai scapat de un stres. Pana acum suntem ok, buburuza doarme dusa, nu ne-a recomandat nici supozitor, nici felie de cartof, nimic - doar o chestie homeopata in seara asta si maine, v-am zis ca dr noastra e fan chestii d-astea, iar pe noi nu ne deranjeaza deloc.
ADRYIII, colaceii inca nu au ajuns nici la Blue_Night, deci nu e vorba ca nu are ZIKI timp sa-i expedieze, ei inca umbla prin tari straine, n-au ajuns la Romanica noastra...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina