Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

In legatura cu vaccinul de la stat, noua ne-a spus pediatrul ca de vara trecuta a primit alt vaccin, nu mai este cel romanesc cu doar 5 tulpini, ci unul frantuzesc cu 6 tulpini la fel ca si cel care se cumpara. Singura diferenta este ca hepatita B se face separat, adica sunt 2 intepaturi. El pana sa primeasca acest vaccin nu recomanda varianta de la stat, dar asta frantuzesc e super ok. Nu stie insa cat va dura minunea, daca nu vor reveni iar la varianta romaneasca.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

la giulesti si are si clinica particulara..marinescu center

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

mi-am notat ambele nume.
prof.Marinescu la ce spital/clinica este?

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

madalina_m sunt medici si medici. Eu una nu prea am incredere in alea de import. Cel putin infanrix-ul e plin de aluminiu. Are si ala de la stat, dar nu asa de mult. Eu am intrebat niste mamici care au facut vaccinul de la stat si au zis ca nu au avut probleme. Au mai zis si fetele aici pe forum. Eu una nu am de unde scoate atata amar de bani pt vaccin care sa mai aibe si cine stie ce tampenii in el, vai marele avantaj ca e o intepatura in loc de 2.

Mirela au tin minte cand am venit cu bebe acasa ii facuse vaccin si mi-a dormit atunci vreo 2 ore in spital si apoi inca vreo 2 acasa. Aia cred ca a fost singura zi cand a mancat si a dormit o zi intreaga. Vedem si noi luni ce o sa fie.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

madalina_m sunt medici si medici. Eu una nu prea am incredere in alea de import. Cel putin infanrix-ul e plin de aluminiu. Are si ala de la stat, dar nu asa de mult. Eu am intrebat niste mamici care au facut vaccinul de la stat si au zis ca nu au avut probleme. Au mai zis si fetele aici pe forum. Eu una nu am de unde scoate atata amar de bani pt vaccin care sa mai aibe si cine stie ce tampenii in el, vai marele avantaj ca e o intepatura in loc de 2.

Mirela au tin minte cand am venit cu bebe acasa ii facuse vaccin si mi-a dormit atunci vreo 2 ore in spital si apoi inca vreo 2 acasa. Aia cred ca a fost singura zi cand a mancat si a dormit o zi intreaga. Vedem si noi luni ce o sa fie.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Si eu tot varianta de la stat vreau sa o fac, despre acestea mi-a spus doctorul ca sunt frantuzesti, nu vorbeam de cele cumparate. Despre reactii, ne-a spus ca totul depinde de copil. A avut copii care au reactionat mai urat dupa Infanrix decat dupa cel de la stat.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Si eu tot varianta de la stat o s-o fac in primul rand pentru ca nu imi pot permite sa cheltui atatia bani pentru ceva ce pot primi si gratuit. din cate m-am documentat eu , nu e mare diferenta intre oferte, iar ideea de a-l face doar pentru a scuti o intepatura mi se pare relativ absurda....deh, eu sunt mama mai denaturata de felul meu..., nu ma las impresionata de 2 minute de plans in plus

Dar despre Rotarix ce parere aveti? si Synflorix?

ca nu sunt foarte sigura pentru astea 2 deocamdata. Daca cu adevarat au efect si nu doar in 75 % di cazuri cum gasisem o statistica, atunci cred ca ar fi benefice..pareri?

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetelor,e a treia oara cand intreb..stie cineva cand primim colaceii de baie???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RaluKara

Si eu tot varianta de la stat o s-o fac in primul rand pentru ca nu imi pot permite sa cheltui atatia bani pentru ceva ce pot primi si gratuit. din cate m-am documentat eu , nu e mare diferenta intre oferte, iar ideea de a-l face doar pentru a scuti o intepatura mi se pare relativ absurda....deh, eu sunt mama mai denaturata de felul meu..., nu ma las impresionata de 2 minute de plans in plus

Dar despre Rotarix ce parere aveti? si Synflorix?

ca nu sunt foarte sigura pentru astea 2 deocamdata. Daca cu adevarat au efect si nu doar in 75 % di cazuri cum gasisem o statistica, atunci cred ca ar fi benefice..pareri?

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Inca nu ne-am hotarat. Dr a zis ca noi decidem desigur, dar el recomanda sa nu facem decat vaccinele obligatorii. La Rotarix am inteles ca exista riscul sa il vomite si daca vomita mai mult de jumatate trebuie refacut (pe cheltuiala parintelui desigur) si costa 350 ron fiecare vaccinare (sunt necesare 2 la interval de 2 luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

fetelor,e a treia oara cand intreb..stie cineva cand primim colaceii de baie???

angie, stiu ca ai mai intrebat...din cate stiu eu nu se stie exact pana acuma..poate iti raspund fetele care s-au ocupat de colacei. pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

angie ai intrebat, dar ti s-a raspuns-Nu au venit inca!!!

ma intorc la urletele noastre!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

re-hello
eu v-am adaugat automat, pe cele pe care va aveam in lista de prieteni :)

Zumzu, Tutunaru (Elias) si MARINESCU de la Giulesti sunt aproape cei mai cunoscuti in tratamentul/ depistarea infertilitatii

Si eu am avut, ANDRI, aceeasi problema, doar ca la mine scria sa iau cele doua pastile in doua zile, cate o jumatate la 12 ore.
nu am avut efecte secundare, dar m-am mai muls in timpul ala pt ca mi se facusera tzitzi cat capul. intr-adevar, laptele acumulat trebuie sa plece undeva. iar medicamentul nu actioneaza asupra glandelor galactofere ci asupra creierului, la hipofiza! (locul responsabil cu ciclul, hormonii feminini, si lactatia)

deci medicamentul va inhiba productia ulterioara de lapte dar pana se termina tratamentul trebuie sa se duca laptele ramas.

eu am avut aceeasi stare ca tine, eu plangeam, bebe plangea, tzitzile se umflau, asta mic nu sugea, iar mie care si asa nu aveam sfarcuri, de la umflare mi-au intrat inauntru de tot si aveam noduli

si uite asa v-am povestit si faza cu alaptatul, si am si raspuns la intrebare!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

uite ca ma intelege.....

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput