Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neatza la pranz si de la noi!

Sa traiasca ala de-a zis sa facem baitza si masaj la bebei, minuni face!! S-a frichinit ieri vreo 2 - 3 ore, nik nu-i convenea, pana am 'azvarlit-o' in caditza, apoi masaj (pt prima oara in liniste desavarsita - ma uitam sa vaz daca respira, nu stiam ce-i cu linistea profunda); apoi a dormit neintoarsa !!!
Si la noi merge cu bicicleta si genunchii dusi la piept pt patzuri (pe la 6 azi dimineata se chinuia si maraia, am aplicat tactica si au inceput sa rasune zgomotele de izbanda!!), statea cuminte si avea niste ochi mirati .
Am inghitit o cafea mica azi, de-abia astept sa vaz ce efect are asupra don'soarei; m-am hotarat ca incet incet sa incep sa mananc cate un fel nou de mancare (exact ca la diversificarea bb-ilor) si daca vad ca ii accentueaza colicii, renunt la el; ca asa nu se mai poate, io-s fomista rau, m-am 'uscat' mai rau ca inainte sa raman gravi..

TUNDE, pe unde esti, maica?!

Cu facebooku si io-s in plop, eram decisa sa studiez pb in prenatal, da' n-am prea avut parte, ca a venit repede maimutzica.

Va pupacesc, o zi buna sa avem!!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MAIMUTICO, intra fato si fa-ti cont ca nu e mare problema de studiat, vezi tu pe parcurs

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

apropo, pediatra ne-a recomandat 10 zile de calciu gluconic, 5 ml/zi..la 2 luni si vit C naturala 5 pic de 2 ori pe zi tot 10 zile la rand.., vigantol si fier..pana acum asa i-am dat dar nu stiam de vit C...am vazut ca mai sunt copilasi pe forum carora li se administreaza ..e ok..am intles eu bine de la dr??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

MAIMUTICO, intra fato si fa-ti cont ca nu e mare problema de studiat, vezi tu pe parcurs

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Am cont, Roxx, m-am adaugat si io la gasca (a lu' gherman is io); ziceam asa, ca nu stiu sa fac 'jmecherii' pe acolo...

Asta mica doarme de 4,5 ore, ptiu, m-am oprit din trebi, ca ma gandesc ca acus deschide ochii, da' ea nika; si tzitzi is beton, acus ajung la pompa dc nu se trezeste...

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

FLUTURAS ii dau Anei vit C natural 5 pic/zi tot sezonul rece; asa i-am dat si lui Robert, la indicatia pediatrei, poate cand termin flaconul fac o pauza.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac buburuzele????

vin s eu cu o intrebare: bebeii vostri va arata k le e foame si cand le dati sa suga incep sa chiraie??? a mea isi baga toata mana in gura sa o suga, cauta sanu peste tot si cand ii bag sanu in gura,urla
ca sa nu zic k mai nou se linisteste si adoarme p muzica monicai anghel cu mahala rai banda. si are si preferinte. o anumita nelodie

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

FLUTURAS ii dau Anei vit C natural 5 pic/zi tot sezonul rece; asa i-am dat si lui Robert, la indicatia pediatrei, poate cand termin flaconul fac o pauza.

aha...deci pot sa incep de astazi, dar nu stiu ..sa ii dau cum a zis dr doar 10 zile sau permanent???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fete dragi, in legatura cu colaceii, eu sunt disponibila de cum vin.
posta e aproape de noi si imi trimit soata din dotare :)
asa ca cine mai pofteste- cine mai doreste sa-i fie trimise prin posta, astept adresa voastra pe PM.
pana acum o am doar pe a lui Adryiii doar ca nu mi-a lasat numele intreg - acum mi-am dat seama

in rest, no problem cu trimisul. o sa ii trimit pe toti in aceeasi zi.
numai sa ma vad cu blue night, sa vedem cum facem

o zi frumoasa tuturor, eu inca incerc sa-mi intru in ritm, desi am un baietel extrem de cuminte. nici nu-l las sa planga prea mult, dar acum e la faza cand incepe sa observe fetzele noastre, si il distrage de la activitati.. lacrimale

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Maimutzico..prezent

Buna dragele mele

Simo;scuze abia acum am intrat..ti-am lasat totusi companie

Mamutz;ma bucur ca suntet bine

Am umblat la cumparaturi..scos buba 5 min la geam,treburi prin casa..si uite asa a trecut juma din zi

Mai fetelor am tras o sperietura azi dimineata de nu sunt buna de nimic
la 7 am dat la asta mica sa manance..a tras prima inghititura si asa s-a inecat ca nu-si mai revenea..mai..era vanata,nu scotea un sunet numai spume la gurita..se gafaia..o scuturam..am spalat-o cu apa rece..atata e de mica..ce sa-i faci?umblam cu ea prin casa..baietii dormeau..
m-am speriat rau..ce-i de facut daca se mai intampla?????
Am si doua tzatze proaste..de imi vine sa le smulg jos..prea tare vine laptele..nu dovedeste saraca sa inghita.

ma duc sa va citesc..tare vorbarete in noua casuta

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

tunde si noi patim asa cu dreapta-de aia ii dau culcata, surplusul ii curge din gura, nu-i ca si cand cineva ii toarna lapte pe gat cu palnia
la faze cu innecul, stiu ca e bine -cand vezi ca e groasa - sa intorci cupilu cu capul in jos, si batut pe spate; asta daca initial nu merge batutul pe spate cu copilul aplecat pe antebrat; e o chestie f importanta ar trebui sa mai stiudiem netul.

fluturas nu stiu ce sa spun...

bebelu face asa nu de foame, ci de dor de tzitzi, de contactul cu tine si poate de vreo durere ceva. Sunt asa mici si dependenti....

Mergi la inceput