Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

la multi ani dragi mamici !!!!!!!!!!o primavara frumoasa si multe multe bucurii!!!

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

aaaaaaa am uitat sa va zic ! -ul aseara a fost un fiasco total.nu am rezistat mai mult de 2 min, ma durea ingrozitor,nu am mai simtit niciodata asa ceva,si cand i-am zis ca nu mai pot...am realizat ca eram plini de sange amandoi..scuzati detaliile, dar vreau sa stiu, a mai patit cineva asa ceva ? mi-e si frica sa mai incerc.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Carmen;
colul e foarte sensibil si uscat..se poata ranii f usor.
Asa am patit in sarcina..la inceput cand inca era voie sa fac.
Folositi ceva lubrifiant buuunn.
Stati cateva zile..apoi mai incercati..Eu zici ca am f dezvirginat a doua oara..dupa Mario..deja ma gandesc cu frica ce o sa fie acum.Dupa atatea luni de pauza 7-8 luni...moamaaaa...nici nu stiu cum arata bastonasul

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Aaaaa si la noi tot asa. Zici ca s-a lipit la loc.
Bon, mai incercam, ce sa facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Uf... bebelul meu tocmai capata un obicei prost.... in loc sa bage somn dupa masa, studiaza peretii si tavanul... de preferat de la mami din brate, ca daca sta in patut face si vocalize...

Ia aruncati un ochi la prima pagina. Cum e mai bine? Data inaintea numelui sau cum era inainte, intai numele si apoi data?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

CARMEN, imi pare rau pt episod...ce sa zic, la noi a fost ok, ce-i drept cu lubrifierea stam mai nasol, am inteles ca asa se intampla cat timp alaptezi, dar nu prea m-a durut nimic (mai mult a fost stresul pe capul meu...) si nici sange nu a curs deloc. Mai faceti o incercare, dar dupa cateva zile de pauza si cu muuult lubrifiant.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

noi folosisem un gel lubrifiant de la durex; altfel....ar fi fost mult mai rau decat prima oara.

Raluca hihihi..eu tot pe pozele voastre sunt, ce ati pus in cadita? Si era ceva scris pe panza aia de botez?

Tunde sanatate multa barbatelului Mario!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tunde , Mario,Sonia, Roxx sa va faceti bine

Martisoara mea doarme, a primit si ea 2 martisoare, unu de la tati si unu de la mamaie

si noi aseara prima data...n a fost foarte rau...dar desi eu am taietura pe partea dreapta, ma durea in stanga, parca ma zgaria asa...
asa am simtit si la control , ca parca ma zgarie inauntru pe partea stanga cand m a consultat
si eu am probleme cu lubrifierea....dar hm, cam era timpul, dupa 8 luni incheiate,

Missmj, Bebelu imi pare rau mie mi a zis dr ca va fii ca prima data
ciudat, ca la voi cu cezariana credeam ca va fii mai usor, probabil trebuie exersatmai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mayane;mie una imi place mai mult asa cum e acum...si bebe care se da peste capcel mai frumi emoticon
multumim

LUCIA/LORICH

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Eu nu am avut prob deloc prima data cand am facut ..si am zis ca e doar incercare..dar a fost foarte ok. si nu simt durerea aia de care ziceti voi..ce deranjeaza acu e operatia,s-a dezmortit zona aia de acolo,si simt jena daca ating. in rest e foarte ok.

mai..bebelusu meu e violent..isi da numa pumnisori,acu si-a tras una-n nas..are o dunga. pana isi da seama ca manutele sunt ale lui..numa bataie isi trage.
ai vostri se masochesc asa singuri ?

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

mai..bebelusu meu e violent..isi da numa pumnisori,acu si-a tras una-n nas..are o dunga. pana isi da seama ca manutele sunt ale lui..numa bataie isi trage.
ai vostri se masochesc asa singuri ?

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Da... al meu se mai apuca si de urechi si vrea sa le smulga... nu-i plac

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput