Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Simo a mea se zgarie pe ochi si cand o iau in brate mai trage cate un cap in clavicula mea....porma smiorcaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

mama...ce discutii interesante..si eu ma gabdeam sa ma apuc de prestatdar mi-e groaza..au trecut atatea luni de pauza..

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Roxx si mie mi se par putin deplasati *prietenii*
cumnata mea a pus pe fb o poza cu eva....si au aparut comentarii gen,..Eva seamana cu cumnata mea{nu prea o iubesc sincer, in fine}...pe mine si asta m a deranjat ...nush cum as reactiona daca cineva ar pretinde/insinua ca copilul meu de fapt e al lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna mamici! Bine ne-am regasit in casa noua!
Multumim Simo pt amenajare, Mayane pentru detalii si inca o data felicitari Roxx pentru mesajul emotionant.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori i-a pus nasa ulei de la botez, apa sfintita, lapte, miere, banuti de argint, verigheta aur, orez, grau, seminte, petale trandafir. uite ce amgasit net k se pune

La baita de mir se pun in apa:

• petale de trandafir, flori de tei
• uleiuri frumos mirositoare
• un ban de aur sau de argint
• un fulg, sa fie usor ca fulgul
• un strop de miere sau de zahar sa fie dulci
• orez pentru bogatie, grau sa fie cinstit
• o verigheta sfintita
• oua sa fie sanatos si plin ca oul (care trebuie sa ramana intreg, mama copilului urmand sa-l puna in apa de baie din a 2-a zi)
• ulei de la biserica
• banuti sterilizati inainte
• ardei iute
• lapte dulce
• busuioc ca sa fie frumos copilul
• marar sa fie placut ca mararul in bucate
• menta si romanita sa creasca usor si sa fie sanatos
• maciulii de mac ca sa doarma bine
• seminte de canepa ca sa creasca iute
• apa sfintita sa fie copilul curat ca aceasta
• seminte
• sare
• grau sa fie cinstit
• parfum

1. Nasa trebuie sa aiba urmatoarele: prosop, ulei pentru bebelus si sampon, costumas, paturica, pernuta, jucarioare, scutece. Dupa ce-l spala trebuie sa-l strige pe nume. Dupa botez si pana il spala nasa nimeni nu are voie sa pupe copilul (se spune ca "ii ia mirul") sau sa-l strige pe nume.

2. Il va unge cu mir (uleiul sfintit de la botez) peste tot, adica pe la incheieturi, calcaie si pe tot corpul; se zice ca daca il unge bine nasa copilul va avea o piele catifelata ca matasea.

3. La baita trebuie sa fie lumanarea de botez aprinsa - in cadita se pune fasa, iar dupa ce termina, apa se arunca la un copac si fasa se pune la uscat la oglinda.

4. Ii descanta copilului inainte de a-l baga in baie cu crenguta de busuioc:

• pe la ochi "sa vada lucruri bune si frumoase",
• pe la urechi "sa auda numai invataminte si sa ia aminte la ele",
• pe la gura " sa vorbeasca cuvinte intelepte si sa stie a respecta pe cei din jur",
• pe la manute "sa fie harnic si priceput",
• pe piept "sa fie iubitor si cu suflet mare",
• pe cap "sa fie desteapt si luminat",
• pe picioare "sa il duca acolo unde trebuie si sa il aduca mereu acasa, langa cei dragi"

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

SIMO si al meu isi cara pumni in nas dupa care incepe sa bazaie.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Pe crasma e scrisa rugaciunea Inger ingerasul meu.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Duminica dupa molifta am prestat si noi. A fost greu, dar ok. Aveam 7 luni de pauza asa ca ma asteptam sa fie ca prima oara iar desteptul debarbate-miu a luat prezervative cu striuri pt senzatii tari . S-a scos ca aveam lubrefiant si a atenuat senzatiile tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Tunde, Bebelu, multumim pentru urari..

Tunde, insanatosire grabnica puilor..
Bebelu, ce frumoasa a fost Natalia si ce linistita..si voi bineinteles..

Si Tudor se zgarie si ce ma distreaza cel mai tare, se trage de par..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

mai..bebelusu meu e violent..isi da numa pumnisori,acu si-a tras una-n nas..are o dunga. pana isi da seama ca manutele sunt ale lui..numa bataie isi trage.
ai vostri se masochesc asa singuri ?

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Cupilul meu are sosete pe maini Ca manusile zboara imediat si isi face pe fatza numai zgarieturi
Cu sosetele pe maini e mai sigur... raman cativa centimetri goi in varf si se sperie, nu mai apuca sa se plezneasca...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)

Mergi la inceput