Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 9
Lorich spune:
bebelu mersi, super! Cine a scris rugaciunea pe crasma?
fetele cu faza cu prietenele o prietena de-a mea si-a pus la profil FB poza cu Ana pe burta mea (nu mi se vede fatza) si nu m-a deranjat deloc, a pus-o oricum pt o zi doua, si chiar m-a amuzat teribil ca zicea ca atatea felicitari a primit...mai multe decat urarile de la multi ani de ziua ei.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
roxx26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines mai..bebelusu meu e violent..isi da numa pumnisori,acu si-a tras una-n nas..are o dunga. pana isi da seama ca manutele sunt ale lui..numa bataie isi trage. ai vostri se masochesc asa singuri ? |
Da, SIMO, si bebelina mea e violenta, se zgarie pe fata, dar cel mai rau e cand se trage de par..isi infige mana si traaage cat poate de tare, si cu cat trage mai tare cu atat urla mai tare. Si mai distractiv e ca acu a descoperit o metoda (inca nestiuta de mine) prin care isi da jos manusa de la mana dreapta...ca sa se poate parui in voie!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
ariana2005 spune:
am pus si eu cateva poze cu Tudor..daca vreti sa le vedeti..
sunt curioasa cat a luat Tudor in greutate, maine vine dr. sa-l cantareasca si sa-l consulte, poate ne da voie sa iesim si noi la aer, ca doar vine primavara..
madalina_m spune:
Roxx referitor la prietenii tai mie mi s-a parut mai deplasat sa vrea sa imprumute copilul. Cu cardul mi s-a intamplat si mie: acum vreo 3 ani m-am dus la farmacia Dona sa iau un cadou unui copilas si la casa m-a intrebat daca nu am card Copilul meu ca am o reducere mai mare. Cum nu aveam, mi-a propus sa imi fac. Mi-am trecut eu toate datele pe formular si cand il intorc, pe verso cereau datele copilului meu. I-am zis ca nu am dar a zis ca e obligatoriu sa trec ceva pt validarea cardului. Desigur, puteam sa inventez ceva dar mi s-a parut mai usor sa trec datele fetitei prietenei mele. Si acum am cardul ala. Datele nu sunt trecute pe el, sunt doar la ei in baza de date. Poate acelAsi lucru s-a intamplat si prietenilor tai, fara sa vrea sa insinueze ceva.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Cupilul meu are deja 4 ore jumate de la ultima masa si doarme dus. Nu s-a mai intamplat asta ziua.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
Shines spune:
Mada..cred ca iar se vb intre ei copilasii..si al meu a fost azi neobisnuit de linistit..trage parturi in liniste..rade..dar nu se mai screme de burtica..doamne ajuta sa scapam de colici.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
madalina_m spune:
Mai, al meu isi cara pumni dar nu se zgarie si paruie, asa ca a scapat de purtat manusi.