Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

roxx ciudaaatiii..au pb laansarda,. clar!!Asa ceva nu se face, cu faza cu cardul. Iar cu agitatia bebelinei, eu nu ma pricep bine dar sunt chestii scrise despre "vampirii energetici" Sa fii atenta data aviatoare!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

uau, ce bine e la casuta noua...multumim fetelor care ati contribuit la constructia ei..

Sa aveti parte de o primavara frumoasa, plina numai de bucurii, fericire si multa multa iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

bebelu suuuper..asa arata si Ana cand venim de afara.

superbe si pozele de botez-esti o frumoasa!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

cate un martisor de 1 MARTIE! LA MULTE LUNITE BEBE TUDOR ADRIAN !

bine ai venit PRIMAVARA in casuta noastra!La multi ani tuturor mamicilor!Sa fiti rasfatate in luna martie caci e a noastra a femeilor!

SANATATE MULTA BEBELU,MAIMUTZICA,ROXX

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

TUNDE, multi pentru tine, mamica rabdatoare! Pupam si puiutii maraiti, sa se faca bine repejor fratiorul cel mare!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

TUNDE, multi pentru tine, mamica rabdatoare! Pupam si puiutii maraiti, sa se faca bine repejor fratiorul cel mare

multumim Roxx

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

"Neatza" si de la noi ! am deschis calculatorul si aveam setat cand deschideam dc-ul ma ducea direct la odiseea sarcinii la pagina 2 .a trebuit sa schimb setarile...
Si al meu bebe a facut pe nebunu' aseara inainte de baie, apoi s-a trezit la 4.30 si mi-a plans pana la 6...ciudat...niciodata nu a facut asa, si chiar daca facea asa il linisteam in 5 min. cred ca a fost si el trist ca am terminat odiseea,isi aduca aminte de perioada cand era la mami in burtica !
tunde una bucata Mario sa se faca bine, o bucata mamica obosita si pe bebelina Sonia maraita
deea te asteptam cu vesti bune
roxx tare deplasati mai sunt prietenii vostri...hai cu faza sa stea la ei un weekend am mai auzit...si eu am prietene care mi-au zis asa si le-am taiat-o scurt...dar faza cu cardul...,chiar ca deplasati ! pare scenariul unui film de groaza, niste prieteni obsedati care nu pot face copii !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

aaaaaaa am uitat sa va zic ! -ul aseara a fost un fiasco total.nu am rezistat mai mult de 2 min, ma durea ingrozitor,nu am mai simtit niciodata asa ceva,si cand i-am zis ca nu mai pot...am realizat ca eram plini de sange amandoi..scuzati detaliile, dar vreau sa stiu, a mai patit cineva asa ceva ? mi-e si frica sa mai incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

carmen si buba s-a trezit la 4 si a urlat pana la 6,,,dar nu stiu dc.. k nu era nici burtica nici papa nici nimic... nu stiu ce a avut.

Tunde

BB TUDOR multe lunite inainte

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

aaaaaaa am uitat sa va zic ! -ul aseara a fost un fiasco total.nu am rezistat mai mult de 2 min, ma durea ingrozitor,nu am mai simtit niciodata asa ceva,si cand i-am zis ca nu mai pot...am realizat ca eram plini de sange amandoi..scuzati detaliile, dar vreau sa stiu, a mai patit cineva asa ceva ? mi-e si frica sa mai incerc.

si eu am dureri mari. ma ustura rau si doare, zici k m-a cusut jos..nu p burta...

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput