Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SIMO, bafta si voua la vaccin!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Anka..ar trebui de pe acum sa incerci faza cu suzeta,sa vezi daca vrea,daca adoarme..ca pana incepi serv sa poti incerca mai multe metode..ceai ? pai nu stiu ce ceauri sunt pe acolo pe la voi..de preferat astea din plante,bune si la colici.
Incearca sa stai treaza inainte sa se trezeasca el bine.si cand vezi ca e adormit dar da semne de trezire sa ii dai cateva gurite de ceai si suzeta..sa nu apuce sa faca ochii mari...ca pe urma e mai greu cred.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Roxx..asa face si Edurd cand avem musafiri (noroc ca sunt fff putini si o data pe luna)..pe moment e ff incantat,zambeste cu gura pana la urechi..si seara baga concert la greu..e foarte agitat,nimic nu ii convine,se chinuie sa adoarma.
Despre prietenii astia..pfuu,ciudat sincer. Exagerati rau mi se par..ma gandesc ca o limita trebuie sa aibe si ei..si vei stii tu cand sa o impui. Mie mi s-a dus sfoara in tara de ''scorpie'' pretentioasa, asa ca fiecare stie cum sa se comporte cand vine la mine. Nu stiu daca o fi bine si nici nu ma intereseaza ce gandesc ei,dar importanta e familia mea si linistea copiilor,restu..sa fie sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna dimineata si de la noi.(mai pe la amiaza)

Ce bine e in casa noua.

"La multi Ani" de martisor. Un gand frumos, o floare si un pupic pentru fiecare mamica si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Simo sunt si eu in aceeasi oala cu tine, si mie mi-au gresit boii de la servici adeverinta , asa ca iar mai stau si eu o saptamana pana sa depun iar dosarul. Si pe langa asta, "doamnele" de la primarie au fost niste acrituri de nedescris. Mama mai si spunea sa le duc o floare ceva de martisor, si uite, pacat ca nu le-am luat flori, ca le dadeam cu ele in cap. Erau mai ocupate cu cafeaua si povestile, decat sa raspunda solicitantilor de acolo din birou, pt ca eram vreo 5 persoane. In fine, acum mi-au trecut nervii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Simo sunt si eu in aceeasi oala cu tine, si mie mi-au gresit boii de la servici adeverinta , asa ca iar mai stau si eu o saptamana pana sa depun iar dosarul. Si pe langa asta, "doamnele" de la primarie au fost niste acrituri de nedescris. Mama mai si spunea sa le duc o floare ceva de martisor, si uite, pacat ca nu le-am luat flori, ca le dadeam cu ele in cap. Erau mai ocupate cu cafeaua si povestile, decat sa raspunda solicitantilor de acolo din birou, pt ca eram vreo 5 persoane. In fine, acum mi-au trecut nervii.

Cea mai fericita mami de fetita cu codite...
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Da..exact cum spuneam,functionari obositi si cu salarii mici. asta e.
Eu zic ca intentionat mi-au gresit adeverinta,de aia sunt plina de nervi pe ei..sunt niste cretini.
eu oricum nu ma mai intorc la serv dupa 2 ani la ei..o sa incep sa caut in alta parte cu cateva luni inainte..sa se duca naibii cu firma lor. exact de asta le era frica,ca nu ma mai intorc,si asta voi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

am intrebat si io pediatra dc pot da ceva profilactic maimutzicii s-o protejez de raceala care ma doboara (cea mai mare pedeapsa e masca asta oribila, sunt 1000 de grade sub ea); mi-a spus ca nu, sa nu-i dam nik la cupil... sa iau doar oscillo, fara paracetamol, ca e greu pt ficatul ei; am facut aseara o frectie cu otet, ca nu stiu daca e bun carmolul, parca nici in sarcina n-am avut voie.
si mie nu-mi trece mai repede, desi ieri eram mai bine. gata, nu ma mai plang.

inghite vreun cupil de-al vostru probiotice? le dati la recomandarea pediatrului sau din proprie initiativa?

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Eu i-am dat Catalinei probiotice (dicoflor) din proprie initiativa, apoi pediatra mi-a confirmat ca am facut bine. Cand a avut muci si tusea un pic, dr ne-a recomandat sa-i dam si ei oscilococcinum de 2 ori pe zi - 15-20 granule dizolvate intr-o lingurita de apa.
Imi pare rau ca nu te lasa raceala, eu ma simt mai bine, cred ca e deja pe trecute, nici nu m-a luat prea rau. I-am dat tare cu oscilo, lamaie cu miere (si maruntita asa, dar si limonada), ceaiuri fierbinti - vad ca-s ok. Ceea ce iti doresc si tie

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Maimutica si eu sunt racita..dar mi-a zis k am voie paracetamol ca se duce fff putin in laptic si nu sunt probl.

Rox

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bine v-am gasit in noua noastra casuta

Eu sunt obosita la maxim..am una bucata bebe mic care nu prea a dormit azi noapte..a fost cuminte doar mucii nu ne lasa in pace.Insa am celalat bucatoi de cupil racit si cu sinuzita care a tusit non stop si azi dimineata iarasi trebuia sa-l duc la dr..sunt cheauna de somn.
Am ramas singura cu ei acasa...ba unul se maraie ba celalalt

ma duc sa vad ce ati mai scris

pupicei

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput